13 Aralık 2016, Salı 16:00:40

Pegasus'tan Fenerbahçe vurgunu

Pegasus Havayolları, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Krasnodar'a olan bilet fiyatlarını yaklaşık 6 katına çıkardı.
  • Aynı tarihte şu an Pegasus'un fiyatları en yüksek 740 civarı, dönüşler hala 250 tl. Biri sizi fena yemiş AirportHaber :)
  • Rusya ile vizeler bir an önce kalksa da,bi de şimdi vize parası vermeyelim.
  • Pegasus olmasaydı şimdi bir Ankara git gele dünyanın parasını öderdiniz nedir bu alıp veremediğiniz anlamadım çoğunuz uçağa binmemiştiniz ne değişik bir millet olduk anlayamıyorum denizde suyun üstünde yürüyen görseniz yüzme bilmiyor diyeceksiniz
  • Airport haber bu tür haberlerle tarafsız yayıncılıktan uzaklaşıyorsunuz. Fenerbahçe taraftarının gözünde Pegasus'u bu şekilde kötülemek yerine aynı tarihte diğer şirketlerin bilet fiyatlarını da yan yana koyun ve bırakın yorumu bizler yapalım. hepimiz bu geminin içindeyiz ve ister beğenin ister beğenmeyin siz tarafsız haber yapmalısınız.
  • Zaten Ets,Jolly Tur fln uçak kiralicak Pegasus'tan 300 400 Euroya satılacak bu turlar Bjk içinde kiraladılar. Atlas Jet Ve Corendon'da maçtan bir gun once ucacak Davay Davay pajalusta dobriy den.
  • Ulan Pegasus kime faydasi olduda Fenere olucak !!!! Ucmayin okadar bos ucak ile ucsunlar !!!! !!!!!!Vatan hayinleri bulmasinlar !!!!!
  • Ülkemizi temsil etmek için giden takımımızın taraftarları için değil zamlı bilet indirim uygulaması yapılmalı gerekirse yarı yarıya indirim yapıp ek sefer konulmalı ama milli duygulardan bir haber şirketimiz pegasus yine fırsatı bulunca yapıştırmış zammı olmaz ama art niyet cok shgm izin vermemeli diye düşünüyorum
  • Başka zaman milli duygularını öne çıkarırlar...
  • Bundan 4,5 sene önce Utair Yak-42'lerle Trabzon-Krasnodar uçardı,kaldırmasalardı iyiydi.
  • Siz bilet fiyatlarına nereden bakıyorsunuz? bir bilet satış sitesinde gidiş dönüş 892 TL gözüküyor.

Pegasus Havayolları, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Krasnodar'a olan bilet fiyatlarını yaklaşık 6 katına çıkardı.

Karşılaşmanın oynanacağı haftaya kadar biletleri ortalama 250 Lira dolayında seyreden Pegasus, maçın oynanacağı tarih olan 16 Şubat haftası için bilet fiyatlarını önce 1700 Lira'ya çıkardı, sonra da 1300 Lira'ya indirdi.

13 Şubat'tan 17 Şubat'a kadar fiyatlarını adeta uçuran Pegasus, karşılaşmanın oynanacağı günden sonra ise fiyatları tekrar 250 Lira seviyesine indirdi.

Söz konusu tarihlerde Krasnodar'a gidecek olan yolcular, duruma büyük tepki gösterdi.

©AirportHaber

Pegasus'tan Fenerbahçe vurgunu

Yorumlar Tüm Yorumlar (101)

Fiyatlar gerçek değil ki???? ~ 7 yıl önce
Aynı tarihte şu an Pegasus'un fiyatları en yüksek 740 civarı, dönüşler hala 250 tl. Biri sizi fena yemiş AirportHaber :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 7 yıl önce
Beğenmeyen arkadaş neden beğenmediğini yazabilir mi? :)
Ortiçi53 ~ 7 yıl önce
Rusya ile vizeler bir an önce kalksa da,bi de şimdi vize parası vermeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 7 yıl önce
Pegasus olmasaydı şimdi bir Ankara git gele dünyanın parasını öderdiniz nedir bu alıp veremediğiniz anlamadım çoğunuz uçağa binmemiştiniz ne değişik bir millet olduk anlayamıyorum denizde suyun üstünde yürüyen görseniz yüzme bilmiyor diyeceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal'e ~ 7 yıl önce
Ananas indirimi de var mı?
beyceli ~ 7 yıl önce
Airport haber bu tür haberlerle tarafsız yayıncılıktan uzaklaşıyorsunuz. Fenerbahçe taraftarının gözünde Pegasus'u bu şekilde kötülemek yerine aynı tarihte diğer şirketlerin bilet fiyatlarını da yan yana koyun ve bırakın yorumu bizler yapalım. hepimiz bu geminin içindeyiz ve ister beğenin ister beğenmeyin siz tarafsız haber yapmalısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sifteri53 ~ 7 yıl önce
Zaten Ets,Jolly Tur fln uçak kiralicak Pegasus'tan 300 400 Euroya satılacak bu turlar Bjk içinde kiraladılar. Atlas Jet Ve Corendon'da maçtan bir gun once ucacak Davay Davay pajalusta dobriy den.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gitmeyin ~ 7 yıl önce
Ulan Pegasus kime faydasi olduda Fenere olucak !!!! Ucmayin okadar bos ucak ile ucsunlar !!!! !!!!!!Vatan hayinleri bulmasinlar !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLMAZ AMA ~ 7 yıl önce
Ülkemizi temsil etmek için giden takımımızın taraftarları için değil zamlı bilet indirim uygulaması yapılmalı gerekirse yarı yarıya indirim yapıp ek sefer konulmalı ama milli duygulardan bir haber şirketimiz pegasus yine fırsatı bulunca yapıştırmış zammı olmaz ama art niyet cok shgm izin vermemeli diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti pgt ~ 7 yıl önce
Başka zaman milli duygularını öne çıkarırlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 7 yıl önce
Bundan 4,5 sene önce Utair Yak-42'lerle Trabzon-Krasnodar uçardı,kaldırmasalardı iyiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bineydiniz ~ 7 yıl önce
Bineydinizde kaldırmayaydı. Para kazanıyordu da sana gıcıklığına mı kapattı?
Elpida ~ 7 yıl önce
Siz bilet fiyatlarına nereden bakıyorsunuz? bir bilet satış sitesinde gidiş dönüş 892 TL gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000