03 Ağustos 2010, Salı 13:50:37

Pegasus'tan bir Alaçatı klasiği...

Dünyanın en hızlı windsurfçüleri 9-14 Ağustos tarihlerinde Dünyanın en iyi windsurf merkezlerinden biri olan Alaçatı’da buluşuyor...
  • hepii:zi operek kandiriyor opulmeye devam edin bakalim
  • örnek patron, örnek girişimci... havacılık sektörüne katacağı çok şey var....
  • Şu Ali Sabancı, Çok şeker bir adam :) :)

2005 yılından beri Sportworks tarafından organize edilen Pegasus Airlines Surf’n Sound Spor ve Müzik Festivali  9-14  Ağustos tarihlerinde dünyaca ünlü windsurf cenneti Alaçatı’da  düzenlenecek.

Türkiye Yelken Federasyonu himayesinde, Alaçatı Belediyesi desteği ile gerçekleşen,  Spor, rekabet ve eğlence dolu festival bünyesinde Profesyonel Windsurf’çüler Birliği’nin (PWA) Windsurf Dünya Kupası yarışları da yer alacak.  Erkekler kategorisinde, Mayıs ayında Kore’de başlayan ve Eylül ayında Almanya’da sona erecek  6 ayaklı Dünya Turu’nda şampiyonluk mücadelesi için en önemli yarış Alaçatı olacak. PWA Dünya Turu’nda 3 ayak olarak yapılan Kadınlar Kategorisinde Dünya Şampiyonu Alaçatı’da belirlenecek.

2009  Dünya Şampiyonu ve 49.09 deniz mili ile Dünya Hız Rekortmeni Antoine Albeau, 12 kez Dünya Şampiyonu Björn Dunkerbeck, dünya sıralamasında ilk sıralarda yer alan Finian Maynard, Kevin Pritchard kadınlar kategorisinde  Karin Jaggi, Valerie Arrighetti  gibi 32 ülkeden 80’nin üzerinde Profesyonel windsurf sporcusunın katıldığı, Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası’nda  Milli Sporcularımız, Enes Yılmazer, Ertuğrul İçingir, Çağla Kubat,  Lena Aylin Erdil de toplam 55.000 €’luk ödül için mücadele edecek. 

Alaçatı Belediyesi tarafından özel olarak tahsis edilen Alaçatı Surf Arena’da   9 Ağustos Pazartesi günü kayıt işlemleri ile başlayacak Pegasus Airlines Windsurf Dünya Kupası’nda  yarışlar hafta boyunca devam edecek ve  14 Ağustos Cumartesi günü ödül töreni ile sona erecek. Ödül töreni sonrasında gerçekleşecek Pegasus Airlines Percussion show ile PWA Windsurf Dünya  Kupası bir kez daha hafızalarda unutulmaz anılar bırakacak.

WINDSURF VE EĞLENCE DOLU BİR HAFTA....

Surf’n Sound süresince izleyiciler, efsanevi windsurfçülerin yarışlarını takip ederken 12  Ağustos Perşembe gününden turnuvanın sonuna kadar, Pegasus Airlines tarafından düzenlenecek  trambolin, şans topu aktivitelerinde farklı ödüller kazanıp eğlenecekler. Sporcular ve izleyiciler Dell’in yeni ürün ailesiyle tanışma fırsatını da yakalayacaklar.

Cuma ve Cumartesi günü Power FM Dj’i Funky C’nin müziği  eşliğinde keyifli anlar yaşayacak seyirciler, Zumba Fitness Party’nin latin ritimleri ile coşacaklar. Herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek “Foster's Bikini Dancing ” bikinili dans yarışmasında, eğlence doruğa ulaşacak. Tüm bu özel etkinliklerin yanında, festival boyunca akşamları gerçekleşecek  “Foster’s Happy Hour”lar ile izleyiciler ve sporcular serinlerken, keyifli dakikalar geçirecek.

Dünya Şampiyonları Budget araçları ile İzmir – Alaçatı arasında yolculuk edecekler. Budget ayrıca Pegasus Airlines müşterilerine özel avantajlı fiyatlarıyla hizmet verecek.

Pegasus'tan bir Alaçatı klasiği...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
hepii:zi operek kandiriyor opulmeye devam edin bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
örnek patron, örnek girişimci... havacılık sektörüne katacağı çok şey var....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu Ali Sabancı, Çok şeker bir adam :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000