14 Şubat 2012, Salı 14:02:50

PEGASUS'TAN 39'LUK FIRSAT...

Pegasus, yeni kampanyası ile Mart ayı boyunca 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla, misafirlerini yine uygun fiyatlarla uçuracak.
  • Tamam biletler ucuz da bari uçakta bir kraker ve bi su verse daha iyi olacak. 50 kuruş su 40 kuruş kraker . tek kişi için 1 tl bile tutmuyor.
  • Pegasus sitesinde yalınız dış hat uçuşları için kampanya var..Acaba daha sonramı açıklanacak,yoksa sizdemi hata var...Başarılar..
Pegasus yaptığı açıklamada:

Akıllı seyahatçilerin değişmez tercihi Pegasus, yeni kampanyası ile Mart ayı boyunca 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla, misafirlerini yine uygun fiyatlarla uçuracak.
 
Pegasus Hava Yolları, 15-22 Şubat tarihleri arasında mart ayını değerlendirmek isteyen misafirleri için, yepyeni fırsat koltuklarını yurt içi hatlarda 39,99 TL’den, Kıbrıs uçuşlarında da  49,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyor.
 
15-22 Şubat tarihleri arasında www.flypgs.com internet sitesinden biletlerini satın alacak Pegasus misafirleri, 1 Mart – 31  Mart tarihleri arasında seyahatlerini planlayarak, Pegasus’un Mart bahar kampanyasından yararlanabilecek. 
 
Kampanyadan bilet alacak Pegasus misafirleri, Kıbrıs’a ve yurt içinde 19 noktaya varan geniş Pegasus uçuş ağının fırsat hatlarından 1 ay boyunca yararlanabilecekler.
 
Kontenjanla sınırlı kampanya için son gün 22 Şubat. Kampanya detaylarına ve biletlere www.flypgs.com internet sitesinden ulaşılabilir.
 
PEGASUS'TAN 39'LUK FIRSAT...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Tamam biletler ucuz da bari uçakta bir kraker ve bi su verse daha iyi olacak. 50 kuruş su 40 kuruş kraker . tek kişi için 1 tl bile tutmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pegasus sitesinde yalınız dış hat uçuşları için kampanya var..Acaba daha sonramı açıklanacak,yoksa sizdemi hata var...Başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000