25 Eylül 2014, Perşembe 10:27:50

PEGASUS YÜZDE 30 İNDİRİMLİ UÇURACAK

Pegasus Hava Yolları, cazip kampanyalarıyla misafirlerini uygun fiyatlarla uçurmaya devam ediyor.
  • Bol keseden sallamayin fiyat artisi falan yok. 2 haftadir erzurum biletlerini takip ediyordum dun baktim fiyat ayni olunca indirimi yapistirdim. Bal gibide aldim. Bugüne kadar pegasusla hiçbir ucusumda fazla para odemedim. İstemeyen icmesin arkadaş uçakta birşey 2 saat su icmezsen olmezsin. Bagaj fazlaligi her yerde para. Ne kadar nazlisiniz arkadaş. THY 55 TL imiş. Kaç bilet o fiyata afedersiniz? Pgs olmasa görürdüm sizi THY o kampanyalari yapiyor mu? Sevin sevmeyin bugün 100 TL nin altında bilet alabiliyorsaniz sebep sevmediginiz pegasustur.
  • Isterse yuzde 50 hatta yuzde 70 indirim yapsin ucmam.Italya donusu ucakta donduk,battaniye vermek icin bile para istediler.Insanim ve insan gibi davranilmak istiyorum ,para getiren koltuk numarasi olarak degil .Tercih etmedigim bir sirket,onun icin de daha fazla odeyip ,hakettigim davranisi gordugum sirketler ile ucuyorum.
  • O paralı bu parallı o zaman binme silah zoruyla mı biniyosun uçağa!
  • Su 10 lira hayirli olsun :)
  • Once fiyat yukselt sonra yuzde otuz indir.kandir milleti pegasosis.devam
  • Ah bir de Türkiye'nin en buyuk 2. şehrinden en buyuk 5. şehrine de uçuşu olsa da uçsak... Her hafta gereksiz yere thy 3-4 katı fazla para veriyoruz.
  • su para, bagaj para, o para bu para. merak etmeyin o %30'u fazlasıla alır sizden pegasus. bi de daracık koltuklarda iki büklüm oturtur. klimayı da açmaz. üstüne bi de bavulunuzu unutur! hayal gibi bi yolculuk yapmış olursunuz!
  • thy kampanyası varken, napim pegasusu? %30 ne ayrıca. thy 55 liraya uçuyo. hem kaliteli hem ucuz.
  • En sevdiğim havayolu şirketi
  • Nayir Boyle birsey yapamazlar yalan soyluyorlar.

Pegasus Hava Yolları, cazip kampanyalarıyla misafirlerini uygun fiyatlarla uçurmaya devam ediyor.

Pegasus, yeni kampanyasıyla biletlerini 25-26 Eylül 2014 tarihleri arasında ucuz biletin adresi www.flypgs.com’dan satın alan misafirlerini, 13 Ekim - 30 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri tüm yurt içi uçuşlarının yüzde 30 indirimli olacağını açıkladı. 

PEGASUS YÜZDE 30 İNDİRİMLİ UÇURACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bol keseden sallamayin fiyat artisi falan yok. 2 haftadir erzurum biletlerini takip ediyordum dun baktim fiyat ayni olunca indirimi yapistirdim. Bal gibide aldim. Bugüne kadar pegasusla hiçbir ucusumda fazla para odemedim. İstemeyen icmesin arkadaş uçakta birşey 2 saat su icmezsen olmezsin. Bagaj fazlaligi her yerde para. Ne kadar nazlisiniz arkadaş. THY 55 TL imiş. Kaç bilet o fiyata afedersiniz? Pgs olmasa görürdüm sizi THY o kampanyalari yapiyor mu? Sevin sevmeyin bugün 100 TL nin altında bilet alabiliyorsaniz sebep sevmediginiz pegasustur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekerlek ~ 10 yıl önce
Isterse yuzde 50 hatta yuzde 70 indirim yapsin ucmam.Italya donusu ucakta donduk,battaniye vermek icin bile para istediler.Insanim ve insan gibi davranilmak istiyorum ,para getiren koltuk numarasi olarak degil .Tercih etmedigim bir sirket,onun icin de daha fazla odeyip ,hakettigim davranisi gordugum sirketler ile ucuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 10 yıl önce
O paralı bu parallı o zaman binme silah zoruyla mı biniyosun uçağa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
Su 10 lira hayirli olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zorlamı ~ 10 yıl önce
içme sende zorlamı satıyorlar
20 tl ~ 10 yıl önce
25 kasım ayt-gökçen 20 tl hemen aldım. sucu kardeş sen thy den 100 tl ye bilet al buz gibi bir şişede su iste inene kadar iç
hangi fiyat ~ 10 yıl önce
Once fiyat yukselt sonra yuzde otuz indir.kandir milleti pegasosis.devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara-Adana ~ 10 yıl önce
Ah bir de Türkiye'nin en buyuk 2. şehrinden en buyuk 5. şehrine de uçuşu olsa da uçsak... Her hafta gereksiz yere thy 3-4 katı fazla para veriyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emrullah demşr ~ 10 yıl önce
su para, bagaj para, o para bu para. merak etmeyin o %30'u fazlasıla alır sizden pegasus. bi de daracık koltuklarda iki büklüm oturtur. klimayı da açmaz. üstüne bi de bavulunuzu unutur! hayal gibi bi yolculuk yapmış olursunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy*** ~ 10 yıl önce
thy kampanyası varken, napim pegasusu? %30 ne ayrıca. thy 55 liraya uçuyo. hem kaliteli hem ucuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flypgs ~ 10 yıl önce
Kampanya 23-30 Eylül arası şimdi aç siteyi ve ocaktan nisana kadar bir tarihe Antalya-Erzurum bileti seç 150 Tl den aşağı bulursan haber ver.Kısacası sallama yapıyor THY hakikaten tarihi eser uçaklarla hem kaliteli Hem ucuz .Napim Thy yi ?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
En sevdiğim havayolu şirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan soyluyorlar ~ 10 yıl önce
Nayir Boyle birsey yapamazlar yalan soyluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000