28 Eylül 2016, Çarşamba 11:34:21

Pegasus yaşlı yöneticileri görevden alıyor

Pegasus Havayolları yaşlı yöneticiler ile yollarını ayırmaya başladı.
  • Peki Onur ve Atlastaki dedelere nolcak? Peki tamam +50 dededir. Dede olmayanlar darılmasın
  • Türk havacılığına emek veren herkze tşk ederiz.Her kalkış noktasının mutlaka bir iniş noktası olduğu gibi mesleklerimiz içinde bu böyledir.Sizlerin sayesinde gelecek nesil Türk havacılık tarihini yazmaya sizlerden aldığı bilgileri aktarmaya ve geliştirmeye devam edecektir.Emek milletimize, saygı emek verene aittir.Tüm ayrılan arkadaşlarımıza saygı ve sevgilerimizle sağlıkla kalın.
  • Reha ve Dodo bu camianin gözbebekleridir. Bu mesleğe değer verilmesini sağlayıp binlerce pilot yetiştirmişlerdir. Her ikisiylede hem atlasjet hemde izair pegasus da çalıştım ayarlarında camia da çok nadir insan bulunur. 1976 devresi efsane pegasus ekibi şahane
  • Reha uçuş hattına dönecekse yeni başlayacak fo'lara başarılar diliyorum. İşleri zor. 1000 to go.. yanındakini meslektaşı olarak görmeyen kaptan. unutmam, unutturmam!!!
  • İnanç Hocam önce iyi bir insan sonra iyi bir pilot ve eğitimcidir.Yıllardır yetiştirdiği pilotlar yurt içinde ve yurtdışında dünyanın en iyi şirketlerinde uçuyorlar.Boğazından beş kuruş haram lokma geçmediği gibi darda olanla cebinde kini paylaşmış adam gigibi adamdır.6 ay dır şirkette eğitim başkanlığı yapıyordu.Ondan önce pegasustan toplu pilot gitmeleri vardı ondan önceki yönetim zamanında.İnanç hocanın geldiğini duyan geri döndü. Bir tek kişiye bağırdığına şimdiye kadar tanık olmadık.İstanbul havayollarını mahkemeye vermeyen tek kişidir hala özcan toplarla sevgi içinde görüşür.Bir karşılaşmalarını gördüm özcan bey o ufak tefek adam İnanç hocayı kucaklayıp kaldırdı.Eğitim de Pegasus için bir kayıptır. Hocam hakkını helal et.Burda ki yorumlara bakıp ta sakın üzülme seni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir.
  • Boş gezenin boş kalfaları... Yıllardır yan gelip yattınız cafe nero'da toplanıp kendinize göre terör estirdiniz, hakkımı helal etmiyorum hiç birinize, o kar payları boğazınızda kalsın inşallah, o çakma müdürler müdür yardımcıları kolları sıvayıpta sahaya gelsinler bekliyoruz! Korkmuyoruz bundan böyle adalet işleyeçek! İnsanlarin tecrübelerini yok sayarak çoluk çocuğa kıdem verdiniz bunlarında hesabı sorulaçak inşallah. Allah büyük! Mehmet Nane tekrar hoşgeldiniz iyiki geldiniz Allah yar ve yardımcınız olsun siz varsanız varız, çalışanın dilinden anlayan, gözlemleyen, gereksizce ceplerini dolduranlara bir son verdiniz adalet yerını buldu, herkes daha mutlu daha huzurlu olaçak hayırlı uğurlu olsun ailemize. Emekliliğe ayrilan büyüklerimize guzel günler diliyorum, Nurçin hanim KHM öğle yemeklerine inmeyen tek insandi masa başında çalıştı sürekli helalı hoş olsun kazandıgı her kuruş, kaptanlarimiz birbirinden değerli insanlar zaten herşey gönüllerince olsun, bize verdikleri bilgiler, eğitimler servet değerinde. Teşekkür ederiz hepimize hayırlı uğurlu olsun yine işimizi yaptiğimiz gibi yapacağiz ama bir umut ışığı yandı artik huzurlu çalışabiliriz adalet işliyor.
  • Pegasus ailesi olarak birbirimize kenetlenmenin ve Türkiyemizi göklerde temsil eden uçaklarımızın arkasında durma vaktidir.Saygının önemini sizlere hatırlatmak isterim.tşk
  • Nurcin Hnm yillar boyu bizlere vermis oldugunuz emekler icin tesekkur ederiz.
  • Darisi baska bir onurlu sirketteki ihtar kralicesinin basina!.. Nurin hanim da eksisiyle artisiyla iyi denilecek bir yoneticiydi.Yeni gelecek olandan sonra anlayacaksiniz..
  • Acaba bu cikartilanlarda kahvaltiya cagirilip mi gule gule dendi??? Ama bunlar 60 ustu onun icin kahvalti az gelir aksam yemegine cagirilmislardir...

Pegasus Havayolları yaşlı yöneticiler ile yollarını ayırmaya başladı. 60 yaş üzerinde olan tüm yöneticilerin yerine yeni atamalar yapılması kararı alındı. Pegasus yönetiminin “gençleştirme” adı verdiği karar, şirket içinde farklı yorumlamalara neden oldu. 
Pegasus Havayolları flaş bir karara imza atıyor. 60 yaş üzeri tüm yöneticiler görevlerinden alınıyor. 60 yaş üzerindeki pilot yöneticiler uçuş hattına dönerken, aynı yaşta bulunan diğer yöneticiler veya çalışanlarla ise yollar ayrılıyor.

Pegasus Havayolları yönetiminin aldığı karar gereği Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Reha Özdemir, Eğitim Direktörü Doğan İnanç görevlerinden alınıyor. Bu iki yönetici uçuş hattına dönerken, Genel Müdür Yardımcısı Nadir Kabaş ve Kabin hizmetlerinden sorumlu genel müdür yardımcısı Nurçin Özsoy da görevden alınanlar arasında. Özsoy’un emekli edildiği öğrenildi.

60 yaş üzeri diğer personelin de işine son verileceği, kararın ekonomik gerekçelerle alındığı kaydedildi.

Öte yandan havacılık sektörünün yaşadığı ağır ekonomik koşullar Pegasus Havayolları’nı da arayışa itti. Pegasus Havayolları iki uçağını Suudi Arabistan merkezli FLYNAS şirketine wet-lease olarak verdi. İki uçağını da Afrika’da bir şirkete wet-lease edeceği belirtildi.

©Airporthaber.com

Pegasus yaşlı yöneticileri görevden alıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

OnurAir ve Atlas ~ 8 yıl önce
Peki Onur ve Atlastaki dedelere nolcak? Peki tamam +50 dededir. Dede olmayanlar darılmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CLIMB ~ 8 yıl önce
Türk havacılığına emek veren herkze tşk ederiz.Her kalkış noktasının mutlaka bir iniş noktası olduğu gibi mesleklerimiz içinde bu böyledir.Sizlerin sayesinde gelecek nesil Türk havacılık tarihini yazmaya sizlerden aldığı bilgileri aktarmaya ve geliştirmeye devam edecektir.Emek milletimize, saygı emek verene aittir.Tüm ayrılan arkadaşlarımıza saygı ve sevgilerimizle sağlıkla kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent ~ 8 yıl önce
Pilot kalkacağı ve ineceği meydanı görerek ve bilerek yapar..Zamanı geldiğinde inişini yapar.Zor durumdaysanız 3.havalimanına nasıl teklif vereceksiniz?
16 yıllık tecrübe ~ 8 yıl önce
Reha ve Dodo bu camianin gözbebekleridir. Bu mesleğe değer verilmesini sağlayıp binlerce pilot yetiştirmişlerdir. Her ikisiylede hem atlasjet hemde izair pegasus da çalıştım ayarlarında camia da çok nadir insan bulunur. 1976 devresi efsane pegasus ekibi şahane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rehazede ~ 8 yıl önce
Reha uçuş hattına dönecekse yeni başlayacak fo'lara başarılar diliyorum. İşleri zor. 1000 to go.. yanındakini meslektaşı olarak görmeyen kaptan. unutmam, unutturmam!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzairemektarı ~ 8 yıl önce
Aynen Katılıyorum Yediği nanelerde cabası
Gökyüzü ~ 8 yıl önce
İnanç Hocam önce iyi bir insan sonra iyi bir pilot ve eğitimcidir.Yıllardır yetiştirdiği pilotlar yurt içinde ve yurtdışında dünyanın en iyi şirketlerinde uçuyorlar.Boğazından beş kuruş haram lokma geçmediği gibi darda olanla cebinde kini paylaşmış adam gigibi adamdır.6 ay dır şirkette eğitim başkanlığı yapıyordu.Ondan önce pegasustan toplu pilot gitmeleri vardı ondan önceki yönetim zamanında.İnanç hocanın geldiğini duyan geri döndü. Bir tek kişiye bağırdığına şimdiye kadar tanık olmadık.İstanbul havayollarını mahkemeye vermeyen tek kişidir hala özcan toplarla sevgi içinde görüşür.Bir karşılaşmalarını gördüm özcan bey o ufak tefek adam İnanç hocayı kucaklayıp kaldırdı.Eğitim de Pegasus için bir kayıptır. Hocam hakkını helal et.Burda ki yorumlara bakıp ta sakın üzülme seni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Nane sen çok yaşa! Siz ailem dedikce biz variz! ~ 8 yıl önce
Boş gezenin boş kalfaları... Yıllardır yan gelip yattınız cafe nero'da toplanıp kendinize göre terör estirdiniz, hakkımı helal etmiyorum hiç birinize, o kar payları boğazınızda kalsın inşallah, o çakma müdürler müdür yardımcıları kolları sıvayıpta sahaya gelsinler bekliyoruz! Korkmuyoruz bundan böyle adalet işleyeçek! İnsanlarin tecrübelerini yok sayarak çoluk çocuğa kıdem verdiniz bunlarında hesabı sorulaçak inşallah. Allah büyük! Mehmet Nane tekrar hoşgeldiniz iyiki geldiniz Allah yar ve yardımcınız olsun siz varsanız varız, çalışanın dilinden anlayan, gözlemleyen, gereksizce ceplerini dolduranlara bir son verdiniz adalet yerını buldu, herkes daha mutlu daha huzurlu olaçak hayırlı uğurlu olsun ailemize. Emekliliğe ayrilan büyüklerimize guzel günler diliyorum, Nurçin hanim KHM öğle yemeklerine inmeyen tek insandi masa başında çalıştı sürekli helalı hoş olsun kazandıgı her kuruş, kaptanlarimiz birbirinden değerli insanlar zaten herşey gönüllerince olsun, bize verdikleri bilgiler, eğitimler servet değerinde. Teşekkür ederiz hepimize hayırlı uğurlu olsun yine işimizi yaptiğimiz gibi yapacağiz ama bir umut ışığı yandı artik huzurlu çalışabiliriz adalet işliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flymen ~ 8 yıl önce
Pegasus ailesi olarak birbirimize kenetlenmenin ve Türkiyemizi göklerde temsil eden uçaklarımızın arkasında durma vaktidir.Saygının önemini sizlere hatırlatmak isterim.tşk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
Nurcin Hnm yillar boyu bizlere vermis oldugunuz emekler icin tesekkur ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 8 yıl önce
Darisi baska bir onurlu sirketteki ihtar kralicesinin basina!.. Nurin hanim da eksisiyle artisiyla iyi denilecek bir yoneticiydi.Yeni gelecek olandan sonra anlayacaksiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
Operasyon, ramp, m. hizmetlerinde yokmu bir dünya boş adam var. Ben olmadan olmaz diye egolu dolaşan sözüm ona çakma müdür şef vardı bir zamanı
:)) ~ 8 yıl önce
Acaba bu cikartilanlarda kahvaltiya cagirilip mi gule gule dendi??? Ama bunlar 60 ustu onun icin kahvalti az gelir aksam yemegine cagirilmislardir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000