11 Haziran 2011, Cumartesi 13:55:41

PEGASUS ÜSKÜP'E NE ZAMAN UÇACAK?

Pegasus, Üsküp uçuşlarına başlıyor...
  • pegasusun balkanlarda yayilma çabasi goruluyor. sofya ve bukreşten sonra uskup ve sornada tiran başlayacak gibi. Goreceğiz nasıl sonuc verecek ama sofya pek iyi gitmiyor sanirim , yolcu sayısı istenilen duzeyde değil. bukreş belki biraz daha iyi yeni başlmasına ragmen ama uskup nasıl olur hiç tahmin edemiyorum.bununla ilgili hiç bir fikri olan varmi ?tamam bir çok balkan gocmeni var ancak bulgaristana da turkiyeden her gun 15-20 otobus kalkiyor yolcu olur deniyordu, kumarbazlardan baska giden çok fazla yok sanirim pegasusu ile.
  • damman suudi arabistan, batman'da yakinda...budapeste olmadi maalesf.
  • ÜSKÜP UÇUŞLARI ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.VİZESİZ SEYAHAT EDECEKLER İÇİNDE GEZİLİP GÖRÜLECEK NADIR YERLERDENDİR. HAFTADA 3 GÜN OLMASIDA TAM İSABET OLMUŞ. İNŞALLAH ÜSKÜP UÇUŞLARI KALICI OLUR. PEGASUS ÇALIŞANLARINADA ÇOK TEŞEKKÜRLER HERKEZE HAYIRLI ÜÇÜŞLAR DİLERİM...
  • pegasusun üsküpe uçması gercekten cok güzel olmuş tebrikler
  • kocaeli-bursa-izmir hattında üç milyona yakın balkan göçmeni var. ihtiyaç da var, potansiyel de.
  • tiran ve bakü seferrleride yakında
Makedonya Resmi Haber Ajansı Mina’nın haberine göre; Airberlin ve Pegasus Havayolları, Temmuz ayından itibaren uçuşlara başlayacak.

Pegasus seferlerinin haftada üç kez yapılacağı ifade edilirken, Üsküp – İstanbul seferlerin ardından İzmir – Üsküp uçuşlarının da yakında başlayacağı belirtildi.
Airberlin seferlerinin ise 16 Temmuz’da başlayacağı ve Düseldorf – Üsküp arasında uçacağı açıklandı.

Makedonya Sivil Havacılık Daire Başkanı Dejan Mojsovski yaptığı açıklamada, gelecek olan şirketlerin Makedonya’nın gelişimi açısından sevindirici olduğunu ifade etti.
PEGASUS ÜSKÜP'E NE ZAMAN UÇACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
pegasusun balkanlarda yayilma çabasi goruluyor. sofya ve bukreşten sonra uskup ve sornada tiran başlayacak gibi. Goreceğiz nasıl sonuc verecek ama sofya pek iyi gitmiyor sanirim , yolcu sayısı istenilen duzeyde değil. bukreş belki biraz daha iyi yeni başlmasına ragmen ama uskup nasıl olur hiç tahmin edemiyorum.bununla ilgili hiç bir fikri olan varmi ?tamam bir çok balkan gocmeni var ancak bulgaristana da turkiyeden her gun 15-20 otobus kalkiyor yolcu olur deniyordu, kumarbazlardan baska giden çok fazla yok sanirim pegasusu ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
damman suudi arabistan, batman'da yakinda...budapeste olmadi maalesf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÜSKÜP UÇUŞLARI ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.VİZESİZ SEYAHAT EDECEKLER İÇİNDE GEZİLİP GÖRÜLECEK NADIR YERLERDENDİR. HAFTADA 3 GÜN OLMASIDA TAM İSABET OLMUŞ. İNŞALLAH ÜSKÜP UÇUŞLARI KALICI OLUR. PEGASUS ÇALIŞANLARINADA ÇOK TEŞEKKÜRLER HERKEZE HAYIRLI ÜÇÜŞLAR DİLERİM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasusun üsküpe uçması gercekten cok güzel olmuş tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kocaeli-bursa-izmir hattında üç milyona yakın balkan göçmeni var. ihtiyaç da var, potansiyel de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tiran ve bakü seferrleride yakında

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000