16 Mart 2016, Çarşamba 16:30:40

Pegasus uçağından indi merdivenden düştü!

Pegasus Havayolları ile İstanbul’dan Denizli’ye seyahat eden Evrim Doğan, Çardak Havalimanı’nda uçağın arka bölümündeki merdivenden aprona düştü. Doğan, yağmurlu havada üstü açık merdiven kullanan havayolunu dava edeceğini söyledi.
  • Yürümeyi/Önüne bakmayı bilmeyen birisi daha! Avanak avanak yürür ise olacağı budur...
  • Önüne baksaydın düşmezdin...
  • pegasus hep sorunlu
  • dava et de borclu cik bizde izleyelim :D ahahahahah
  • Burası Amerika mı ki sen sakarlığından kar edeceğini düşünüyorsun? Neyin kafası bu? Binlerce kez yolcular tarafından kullanılıyor bu merdivenler. Bir tek sen ve bir kaç tay tay durmayı becermeyen arada bir düşüyor. Ne ala dünya. Ayakta durmayı becereme düş havayolu tazminat ödesin. Aklın kıtlığına bak. O hizmeti veren de aslında ya Çelebi ya Havaş. Onlara hesap soran var mı? Baştan sakat anlayış. Bu millete hukuk kavramı öğretilmemiş.
  • Kabin memuru merdiven kapali degil onden ininceksiniz yada yeni merdiven gelmesini bekliycez dese yolcular linc eder.Bekledikleri icin bir dünya hakaret eder soylenirlerdi.Kalibimi basarim
  • Dipnot Denizli Çardak havalimanında Çelebi yer hizmetleri veriyor olayın havaşla bir ilgisi bulunmamaktadır !!
  • TGS'ye alım ne zaman arkadaşlar?
  • Kabin memurunun uyarı yapıp, merdiveni değiştirtmeleri gerekirdi. Kabin amirinin de bütün yolcuları ön kapıdan çıkarması gerekirdi. Yolcu ablamızın da merdivenden inerken dikkatli olması gerekirdi. Unutmayın, unutulanlar unutanları, asla unutmazlar.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Bayan arkadaşın başına daha ciddi birşey gelmemesi sevindirici. Ancak sadece uçak emniyeti açısından bir yorumjm olacak. Apron tabiri ile körüklü olan merdivenler B737 tipli uçaklara (uçak 737 ise) yanaşması bir okadar zordur ve Pegasusun gövdeye temas ettirmeme kuralı gereğincede körükler uçağa temas eder. Dolayısıyla yer hizmetlerini suçlamak biraz yersiz olabilir. Sivil havacılık kapalı merdivenleri vip uçuşlar için zorunlu tutmaktadır. Diğer uçuşlarda ise körüklü merdivenler terminal bölgelerinde terminal körüklerinin yüksekliğinin kurtarmaması sonucu temas etmekte olduğundan çok tercih edilmemektedir. Tekrar geçmiş olsun. Saygılar

Pegasus Havayolları ile İstanbul’dan Denizli’ye seyahat eden Evrim Doğan, Çardak Havalimanı’nda uçağın arka bölümündeki merdivenden aprona düştü. Doğan, yağmurlu havada üstü açık merdiven kullanan havayolunu dava edeceğini söyledi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 14 Mart’ta Denizli Çardak Havalimanı’na giden Evrim Doğan isimli kadın uçağın arka kapısından inmek isterken merdivenden aprona yuvarlandı. Uçağın yolcularının indiği anda şiddetli yağmur yağdığını belirten Doğan, “ Uçağın ön bölümüne üzeri kapalı merdiven getirdiler. Ancak arka taraftaki merdivenin üzeri açıktı. Yağmurda ıslanınca kaydım ve aprona yuvarlandım” dedi.

Kaza sonrası bacağında ezilmeler ve kesikler meydana gelen Doğan, yolcuların yardımıyla ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Doğan, bacağına dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi. Kazadan sonra Pegasus Havayolları’ndan hiçbir yetkilinin kendisiyle ilgilenmediğini belirten Doğan, “ Düştükten sonra yolcular yardım etti. Hiçbir yetkili benimle ilgilenmedi. Hastaneye gittim ve iş göremez raporu aldım. Pegasus Havayolları’na karşı yasal haklarımı kullanacağım” diye konuştu.

©AirportHaber



Pegasus uçağından indi merdivenden düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

Oktay ~ 8 yıl önce
Yürümeyi/Önüne bakmayı bilmeyen birisi daha! Avanak avanak yürür ise olacağı budur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gözlük al ~ 8 yıl önce
Önüne baksaydın düşmezdin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ms ~ 8 yıl önce
pegasus hep sorunlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahaha ~ 8 yıl önce
dava et de borclu cik bizde izleyelim :D ahahahahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerika ~ 8 yıl önce
Burası Amerika mı ki sen sakarlığından kar edeceğini düşünüyorsun? Neyin kafası bu? Binlerce kez yolcular tarafından kullanılıyor bu merdivenler. Bir tek sen ve bir kaç tay tay durmayı becermeyen arada bir düşüyor. Ne ala dünya. Ayakta durmayı becereme düş havayolu tazminat ödesin. Aklın kıtlığına bak. O hizmeti veren de aslında ya Çelebi ya Havaş. Onlara hesap soran var mı? Baştan sakat anlayış. Bu millete hukuk kavramı öğretilmemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memnuniyetsiz ~ 8 yıl önce
Kabin memuru merdiven kapali degil onden ininceksiniz yada yeni merdiven gelmesini bekliycez dese yolcular linc eder.Bekledikleri icin bir dünya hakaret eder soylenirlerdi.Kalibimi basarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 8 yıl önce
Dipnot Denizli Çardak havalimanında Çelebi yer hizmetleri veriyor olayın havaşla bir ilgisi bulunmamaktadır !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
TGS'ye alım ne zaman arkadaşlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yarın ~ 8 yıl önce
yarın alıyoz heerkesi
Kral'ın Sözü ~ 8 yıl önce
Kabin memurunun uyarı yapıp, merdiveni değiştirtmeleri gerekirdi. Kabin amirinin de bütün yolcuları ön kapıdan çıkarması gerekirdi. Yolcu ablamızın da merdivenden inerken dikkatli olması gerekirdi. Unutmayın, unutulanlar unutanları, asla unutmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 8 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun. Bayan arkadaşın başına daha ciddi birşey gelmemesi sevindirici. Ancak sadece uçak emniyeti açısından bir yorumjm olacak. Apron tabiri ile körüklü olan merdivenler B737 tipli uçaklara (uçak 737 ise) yanaşması bir okadar zordur ve Pegasusun gövdeye temas ettirmeme kuralı gereğincede körükler uçağa temas eder. Dolayısıyla yer hizmetlerini suçlamak biraz yersiz olabilir. Sivil havacılık kapalı merdivenleri vip uçuşlar için zorunlu tutmaktadır. Diğer uçuşlarda ise körüklü merdivenler terminal bölgelerinde terminal körüklerinin yüksekliğinin kurtarmaması sonucu temas etmekte olduğundan çok tercih edilmemektedir. Tekrar geçmiş olsun. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000