05 Mayıs 2016, Perşembe 12:16:54

Pegasus uçağında oksijen maskeleri açıldı

Pegasus Havayolları’nın İzmir-Stuttgart seferini yapan uçağında kabin basıncı arızası yaşandı, oksijen maskeleri döküldü.
  • Uçağın içinde bulunan yolculardaniz ben ve eşim. Verilmiş sadakamiz varmış. Aşırı panik oldu. Kalbi zayıf olanlar için çok zordu. Herkesin ölüm aklına geldi. Tesellimiz Miraç kandil gecesi idi. Pilotlar başarılı idi. Hostesler de aşırı panik oldu. Fakat onlar da muhakkak ilk defa böyle tehlikeyi canlı yasadi. Oksijen maskelerinden oksijen gelmedi. Ani imiş ten kulak zarlarimizin patlamasına az kaldi. Inisteki görüntülerin bir kısmını tlefonuma kayıt ettim. Velhasıl Allah korudu. İnşallah diyer yolcular da kalıcı hasar kalmadan atlatmistir.
  • Canım İzair'im.. Kesinlikle yönetimiyle , çalışanlarıyla , pilotlarıyla bu sektörün en mutlu ekibidir. Bu tarz olaylar havacılıkta yaşanır ki bu da gayet normaldir. Eğitimde bu senaryolar sık sık verilir. Ekip de arızanın üstesinden gayet profesyonelce gelmiştir. Geçmiş olsun.
  • PEGASUS ailesine ve yolcular büyük geçmiş olsun. Allah korumuş. Pegasus güzel sirket severek ucarim uçmaya da devam ederim.
  • izair şuan Türkiye nin halinden en memnun ekibi.Birçok Pegasusçu(pilot ve kabin ekibi) izmir base için dilekçe veriyor sıra bekliyor.(İZAİR) bunu biliyorum.Sorunsuz havalimanı sorunsuz şehir İzmir.Tek sıkıntı İzair filosundaki uçaklar TC-izb izc izd ize izg izj pegasusun eski uçakları.
  • Ya bir şey diyeceğim. 'memnun değilseniz almayın bilet kardeşim' tarzında gibi şeyler yazmışsınız. İyi, çok güzel de.. Öncelikle low cost olmak 'ne yapalım kardeşim katlanacaksınız' olmak değildir. Onun için bu firmayı öyle veyahut böyle tercih eden insanlara veryansın edemezsiniz. İki dk.nızı ayırıp sağ üst köşede bulunan diğer haberler kısmından geriye dönük PC haberlerine bir bakabilir misiniz lütfen. 'olumlu' 'olumsuz' şeklinde ufak bir envanter yapınız. Neden bu kadar negatif eleştiriliyor çok da tartışmaya girmeden fikir sahibi olursunuz zaten yoruma gerek kalmadan.. ve de rahatsızlığını dile getiren insanlara ateş püskürüp aşağılayan güzel insanlar; asıl görgüsüzlük eleştirilere karşı tahammülsüzlüktür. Saygılar
  • Madem pgs den memnun değilsiniz ucuz bilet bulunca niye alıyosunuz emin olun pgs çalışanları da sizin gibi görgüsüz insanlardan memnun değiller. Bilinçsizlik diz boyu siz ve sizin gibiler yüzünden halkımdan utanıyorum.
  • Koku kabla yanigindan gelmez. Oksijen jeneratorlerinin urettigi isi psu icinde bulunan tozlarin sicak jenerator yuzunden sicaga maruz kalmasindan dolayi yanmis toz kokusu olur.
  • Izair varsa sorun yok
  • Şahsi fikrim türkiyenin en başarılı,en insiyatif sahibi, uçuş işletmesiyle uçuş eğitimine sahip izair ekibini tebrik ediyorum.. Geçen senede aynı sorun yaşanmıştı sanıyorum bir ingiltere uçuşunda sorunsuz atlatılmıştı..geçmiş olsun
  • Pegasus'a binersin, kablo kokusu gelir, kabin ekibine söylersin, onlar da gider kabin amirine söyler. Kabin amiri yolcunun yanına gelmeden "Sorun yok!" der. Ekip de gelir, normalmiş der. Allah, Pegasus'u tercih eden masum insanların yüzü hürmetine korusun.

Pegasus Havayolları’nın İzmir-Stuttgart seferini yapan uçağında kabin basıncı arızası yaşandı, oksijen maskeleri döküldü.  

Pegasus Havayolları’na ait TC-IZE kuyruk tescilli PC327 sefer sayılı uçak Almanya’nın Stuttgart kentine gitmek üzere İzmir’den kalktı. Uçak 35 bin feet irtifada Avusturya’nın Salzburg kendinin doğusunda seyir halindeyken uçağın havalandırma sisteminde arıza meydana geldi. Uçağın kaptan pilotu acil iniş için alçalırken uçaktaki oksijen maskeleri açıldı. 

Yolcular, uçakta kablo yanığı kokusu geldiğini öne sürdü.

Pegasus uçağında oksijen maskeleri açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Halit Erdem ~ 8 yıl önce
Uçağın içinde bulunan yolculardaniz ben ve eşim. Verilmiş sadakamiz varmış. Aşırı panik oldu. Kalbi zayıf olanlar için çok zordu. Herkesin ölüm aklına geldi. Tesellimiz Miraç kandil gecesi idi. Pilotlar başarılı idi. Hostesler de aşırı panik oldu. Fakat onlar da muhakkak ilk defa böyle tehlikeyi canlı yasadi. Oksijen maskelerinden oksijen gelmedi. Ani imiş ten kulak zarlarimizin patlamasına az kaldi. Inisteki görüntülerin bir kısmını tlefonuma kayıt ettim. Velhasıl Allah korudu. İnşallah diyer yolcular da kalıcı hasar kalmadan atlatmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İZAİR ~ 8 yıl önce
Canım İzair'im.. Kesinlikle yönetimiyle , çalışanlarıyla , pilotlarıyla bu sektörün en mutlu ekibidir. Bu tarz olaylar havacılıkta yaşanır ki bu da gayet normaldir. Eğitimde bu senaryolar sık sık verilir. Ekip de arızanın üstesinden gayet profesyonelce gelmiştir. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevlüt Kaptan ~ 8 yıl önce
PEGASUS ailesine ve yolcular büyük geçmiş olsun. Allah korumuş. Pegasus güzel sirket severek ucarim uçmaya da devam ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izair ~ 8 yıl önce
izair şuan Türkiye nin halinden en memnun ekibi.Birçok Pegasusçu(pilot ve kabin ekibi) izmir base için dilekçe veriyor sıra bekliyor.(İZAİR) bunu biliyorum.Sorunsuz havalimanı sorunsuz şehir İzmir.Tek sıkıntı İzair filosundaki uçaklar TC-izb izc izd ize izg izj pegasusun eski uçakları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 8 yıl önce
evet bunu biliyoruz
ESB ~ 8 yıl önce
Ya bir şey diyeceğim. 'memnun değilseniz almayın bilet kardeşim' tarzında gibi şeyler yazmışsınız. İyi, çok güzel de.. Öncelikle low cost olmak 'ne yapalım kardeşim katlanacaksınız' olmak değildir. Onun için bu firmayı öyle veyahut böyle tercih eden insanlara veryansın edemezsiniz. İki dk.nızı ayırıp sağ üst köşede bulunan diğer haberler kısmından geriye dönük PC haberlerine bir bakabilir misiniz lütfen. 'olumlu' 'olumsuz' şeklinde ufak bir envanter yapınız. Neden bu kadar negatif eleştiriliyor çok da tartışmaya girmeden fikir sahibi olursunuz zaten yoruma gerek kalmadan.. ve de rahatsızlığını dile getiren insanlara ateş püskürüp aşağılayan güzel insanlar; asıl görgüsüzlük eleştirilere karşı tahammülsüzlüktür. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb- cvb ~ 8 yıl önce
Son derece haklısınız sorun low cost ücret ödeyip uçağın sahibiymiş gibi davranılması ile low cost çalışıp kendini paha biçilmez zannedenler arasında yaşanan sürtüşme olarak görün sadece :)
İzmir ~ 8 yıl önce
Madem pgs den memnun değilsiniz ucuz bilet bulunca niye alıyosunuz emin olun pgs çalışanları da sizin gibi görgüsüz insanlardan memnun değiller. Bilinçsizlik diz boyu siz ve sizin gibiler yüzünden halkımdan utanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGT ~ 8 yıl önce
hakaret etmeden yorum yapmayi ne zaman ögreneceksiniz. Görgüsüz de ne demek. O insanlar olmasa siz hic olmazsiniz bunu unutmayin!!!
Stw ~ 8 yıl önce
Koku kabla yanigindan gelmez. Oksijen jeneratorlerinin urettigi isi psu icinde bulunan tozlarin sicak jenerator yuzunden sicaga maruz kalmasindan dolayi yanmis toz kokusu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 8 yıl önce
Izair varsa sorun yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 8 yıl önce
Şahsi fikrim türkiyenin en başarılı,en insiyatif sahibi, uçuş işletmesiyle uçuş eğitimine sahip izair ekibini tebrik ediyorum.. Geçen senede aynı sorun yaşanmıştı sanıyorum bir ingiltere uçuşunda sorunsuz atlatılmıştı..geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 8 yıl önce
Pegasus'a binersin, kablo kokusu gelir, kabin ekibine söylersin, onlar da gider kabin amirine söyler. Kabin amiri yolcunun yanına gelmeden "Sorun yok!" der. Ekip de gelir, normalmiş der. Allah, Pegasus'u tercih eden masum insanların yüzü hürmetine korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
Cahil seni...git kumda oyna.
cevap ~ 8 yıl önce
pazarda limon satsan daha hayirli olur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000