26 Aralık 2014, Cuma 15:50:06

PEGASUS UÇAĞI PARİS'TE KALDI!

Pegasus Havayolları’nın Paris Orly-İstanbul seferini yapacak uçağı lastiklerinde yaşanan sorun nedeniyle kalkışını gerçekleştiremedi. Yolcular dün geceden bu yana havalimanında adeta mahsur kaldı.
  • Yazik o insanlara
  • Pegasus misafirlerini ac bilac alanda bekletmemistir insallah.
  • bunlar olağan şeylerdir,abartmaya ve başka anlamlar çıkartmaya gerek yok, varsın olsun gecikme olsun,sonuçta yolcusunu sağ salim getirdi mi,uçak emniyette mi , gerisi laf !!
  • Personelden kesilen paralar burdan çıkıyor.. Oh olsun.
  • Orly de teknik ve operasyon ile Bakım anlaşması mevcut fakat ilgili firma lakayt davranıyor. Bu malum olayda bütün fatura ilgili firmaya kesilecek ve tekrarında Antlaşma iptal edilecek bu Yüzden Pgs un tek suçu daha iyi bir firma ile anlaşmamaktır. Saygılarımla
  • Öncelikle bunu söyliyeyim PGS ile hiç bir alakam yok. Nereden biliyorsunuz o lastiğin aşınmış mı yoksa deep cut mı var veya sıfır lastik mi. Belki de indiği meydanda pistte veya taksi esnasında FOD yüzünden hasarlandı. Olmiyacak bir şey değil ki sırf bu yüzden CDG de uçak düştü ve Concordun sonunu hazırlayan nedenlerden biri oldu.
  • Duyuru 1 2 3 4 5 Süpersin takdir ettim yazdıklarını ve aynen katılıyorum ama anlamaz bu cahil millet uçak bilgisi olmaz ,dua okur ancak uçuşta sonra birden ahkam keser.. Avrupa yolcusu harikadır hemen hemen hiç sorun çıkarmazlar çünkü medeni ve uygardırlar ama ya biz Allah korusun bu milletin şerrinden anca bağrsn çığırsın edepsizlik çok...
  • Aynısı geçen sene 20 ekimde ath-saw da oldu uçak 16 da kalkmadı gece 4te yenisi geldi
  • Tekerlek sorunu ucus sonrasinda parise inerken gerceklesti havaalaninin taxi esnasinda mavi lambalara surtmesiyle oldu gerekli tetkikler yapildi sadece yolcular degil kabin ekipleride orada kalmak zorunda kaldi magdursa herkes magdur oldu yinede her birey otele alindi alanda bekletilmedi ucakta dusebilir tekerlekte zarar gorebilir hersey olabilir her havayolu sirketindede olur bu, gereksiz bilincsiz konusmalar yapilmamali.
  • Yorumları hayretle okuyorum. Konu yine suya, yemeğe, ucuz bilete gelmiş. Yani odağından sapmış. Konu: Bu uçağın bu lastiklerle Türkiye'de uçabilip, Avrupa'da uçamıyor olması. Konu: Bu lastikler Orly'de kalkışa engel, SAW'da değil. Konu: Orly'deki otoriteler (her kimse) uçağı "ground" edebiliyor da, SAW'dakiler neden edemiyor ?, Yoksa hiç kontrol etmiyorlar mı ? Konu: Pegasus değil, Orly'de olup, SAW'da olmayan "otoriteler". Konu: Topu Pegasus'a atıp, kendi açığını görmeyen, görmek istemeyen bu zihniyet. Herkese saygılar sunar, iyi uçuşlar dilerim.

Pegasus Havayolları’nın PC874 sefer sayısı ile dün Paris-İstanbul seferini yapacak uçağında lastiklerle ilgili bir sıkıntı yaşandı.

Uçakta incelemede bulunan ekipler, uçağın o şekilde kalkış yapamayacağına karar verdi. PC 874 sefer sayılı Pegasus Havayolları uçağı ile İstanbul’a gelecek yolcular İstanbul’dan parça gelecek olması sebebiyle terminalde beklemeye alındı.

Dün gece 22.55’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olması beklenen uçağın bu akşam 19.00’da İstanbul’a ineceği öğrenildi.

©Airporthaber.com

PEGASUS UÇAĞI PARİS'TE KALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yazik o insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus misafirlerini ac bilac alanda bekletmemistir insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 9 yıl önce
bunlar olağan şeylerdir,abartmaya ve başka anlamlar çıkartmaya gerek yok, varsın olsun gecikme olsun,sonuçta yolcusunu sağ salim getirdi mi,uçak emniyette mi , gerisi laf !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Personelden kesilen paralar burdan çıkıyor.. Oh olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Orly de teknik ve operasyon ile Bakım anlaşması mevcut fakat ilgili firma lakayt davranıyor. Bu malum olayda bütün fatura ilgili firmaya kesilecek ve tekrarında Antlaşma iptal edilecek bu Yüzden Pgs un tek suçu daha iyi bir firma ile anlaşmamaktır. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her Şey Olabilir ~ 9 yıl önce
Öncelikle bunu söyliyeyim PGS ile hiç bir alakam yok. Nereden biliyorsunuz o lastiğin aşınmış mı yoksa deep cut mı var veya sıfır lastik mi. Belki de indiği meydanda pistte veya taksi esnasında FOD yüzünden hasarlandı. Olmiyacak bir şey değil ki sırf bu yüzden CDG de uçak düştü ve Concordun sonunu hazırlayan nedenlerden biri oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Duyuru 1 2 3 4 5 Süpersin takdir ettim yazdıklarını ve aynen katılıyorum ama anlamaz bu cahil millet uçak bilgisi olmaz ,dua okur ancak uçuşta sonra birden ahkam keser.. Avrupa yolcusu harikadır hemen hemen hiç sorun çıkarmazlar çünkü medeni ve uygardırlar ama ya biz Allah korusun bu milletin şerrinden anca bağrsn çığırsın edepsizlik çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Same ~ 9 yıl önce
Aynısı geçen sene 20 ekimde ath-saw da oldu uçak 16 da kalkmadı gece 4te yenisi geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus.. ~ 9 yıl önce
Tekerlek sorunu ucus sonrasinda parise inerken gerceklesti havaalaninin taxi esnasinda mavi lambalara surtmesiyle oldu gerekli tetkikler yapildi sadece yolcular degil kabin ekipleride orada kalmak zorunda kaldi magdursa herkes magdur oldu yinede her birey otele alindi alanda bekletilmedi ucakta dusebilir tekerlekte zarar gorebilir hersey olabilir her havayolu sirketindede olur bu, gereksiz bilincsiz konusmalar yapilmamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Yorumları hayretle okuyorum. Konu yine suya, yemeğe, ucuz bilete gelmiş. Yani odağından sapmış. Konu: Bu uçağın bu lastiklerle Türkiye'de uçabilip, Avrupa'da uçamıyor olması. Konu: Bu lastikler Orly'de kalkışa engel, SAW'da değil. Konu: Orly'deki otoriteler (her kimse) uçağı "ground" edebiliyor da, SAW'dakiler neden edemiyor ?, Yoksa hiç kontrol etmiyorlar mı ? Konu: Pegasus değil, Orly'de olup, SAW'da olmayan "otoriteler". Konu: Topu Pegasus'a atıp, kendi açığını görmeyen, görmek istemeyen bu zihniyet. Herkese saygılar sunar, iyi uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000