11 Ekim 2010, Pazartesi 08:31:05

Pegasus uçağı kanlar içinde kaldı

Ercan Devlet Havalimanı’nda bir uçak içerisinde çıkan kavgada bir kişi, burnunun kırılması üzerine hastanelik oldu. Saldırganın, kendisine ters baktığı için diğer yolcuya kafa attığı öğrenildi.
  • otobüste, trende, vapurda, minibüste de gırtlağına çökebilirler. en azından uçağa silah sokamıyorlar:)
  • uçakta güvenliği sağlamak kimin yükümlülüğünde ? Uçak içindeki olaylardan müessesemiz sorumlu değildir mi demek gerekiyor ? Kabin içinde birisi gırtlağınızı sıkıp sizi öldürebilir o halde..
  • PEGASUSUN yeni uçuş güvenliği kurallarına göre artık : '' Seyahat eden yolcuların tanımadıkları diger yolculara bakmaları sağlıklarının tehlıkeye gırmemesı acısından yasaklanmıştır '' Artık sağa, sola, ileriye ve geriye bakmak yasak kardeşim :)))
  • İnsanların elektrik devresi gibi sigortası vardır.2 ila 45 amper arası değişir.yan baktın benim sigortam 3 amper demiş.Bunlar herkesi rahatsız edebilir.Görgü,terbiye ,okuma,eğitim,kanun ve iyi öerneklerle sigorta değeri artırılabilir.Olaylar karşısında yüz renkleri değişiyorsa sigortası düşüktürANA .kara liste uygulanmalı-seyahat hürriyeti?
  • bu bear türkiye ayılar ve magandalar dernegi genel başkanı olur kendisi bir magandalıgın oldugu yerde mutlaka kendiside vardır normalde tipide bozuk suratından belli olur ilk bakışta karekter fakiri oldugu
  • Bu saldirgan C.I. denen maganda hangi gerekceyle bunu yapmis olursa olsun, en agir bicimde cezalandirilmali. Boyle sapik beyinli barsak parazitleri degil ucaga havalimaninin kapisindan dahi alinmamali. Allahin kirosu milletin huzurunu kacirmaya ne hakkin var, ucak yol gecen hanimi, adam ol yoksa seni adam yaparlar.
  • Neymiş efendim ters bakmış!... Hayır sıkıntı şu: bu olay bir uçakta yaşandığı için haber olmuş ama ülkemizin her yerinde aynı olay aynı sebepten her gün yüzlerce kez meydana geliyor. Hemen hemen benzer bir olaya bir ay önce Kayseri Havaalanında tanık oldum. Ama şimdi ben burdan 'işte doğu toplumların klasik sorunu, kültürsüzlük ve eğitimsizlik birde kanun-kural tanımazlıkla birleşince bu manzaralar kaçınılmaz' desem hemen hain "monşer" ilan edilirim. Hatta ilk tepki muhtemelen 'beğenmiyorsan git batılı ülkelerde yaşa' olur. Biz bu ülkenin daha aydınlık, daha yaşanılabilir olmasını savunanları ülkeden kovup bağnazlık ve kültürsüzlüğümüz ile yaşamak konusunda oldukça iyiyizdir. Ben de beğenmiyorsam gideyim de mi??? (gittim bile)
  • cok ama cok merak ediyorum bu kavga THY ucaginda olsaydi ne olurdu? yada basin ne yazardi ?????????????????? saygilar
  • Yok sendika değildir. Sendika kavga etmez. Şirket kapattırır. TC Elçiliği önünde eylem yapar. O kadar.
  • kesin bu dönüş seferindedir. kumarda çok kaybetmişler...
Polisten edinilen bilgiye göre, önceki gece saat 23.45’de Ercan Havaalanı'na inen uçakta çıkan tartışmada C.İ. (25-E) kimlikli kişi, Arda Akın’a kafa atarak burnunu kırdı.

Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkarak Ercan Havaalanı’na inen Pegasus Hava Yolları’na ait uçakta, C.İ kendisine ters baktığı gerekçesiyle Arda Akın'a kafa atarak burnunu kırdı. Bir anda uçağın içi kanla dolarken, kısa süreli bir panik yaşandı.

Akın, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, saldırgan C.İ gözaltına alındı.

(Kıbrıs Postası)
Pegasus uçağı kanlar içinde kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
otobüste, trende, vapurda, minibüste de gırtlağına çökebilirler. en azından uçağa silah sokamıyorlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçakta güvenliği sağlamak kimin yükümlülüğünde ? Uçak içindeki olaylardan müessesemiz sorumlu değildir mi demek gerekiyor ? Kabin içinde birisi gırtlağınızı sıkıp sizi öldürebilir o halde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PEGASUSUN yeni uçuş güvenliği kurallarına göre artık : '' Seyahat eden yolcuların tanımadıkları diger yolculara bakmaları sağlıklarının tehlıkeye gırmemesı acısından yasaklanmıştır '' Artık sağa, sola, ileriye ve geriye bakmak yasak kardeşim :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsanların elektrik devresi gibi sigortası vardır.2 ila 45 amper arası değişir.yan baktın benim sigortam 3 amper demiş.Bunlar herkesi rahatsız edebilir.Görgü,terbiye ,okuma,eğitim,kanun ve iyi öerneklerle sigorta değeri artırılabilir.Olaylar karşısında yüz renkleri değişiyorsa sigortası düşüktürANA .kara liste uygulanmalı-seyahat hürriyeti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu bear türkiye ayılar ve magandalar dernegi genel başkanı olur kendisi bir magandalıgın oldugu yerde mutlaka kendiside vardır normalde tipide bozuk suratından belli olur ilk bakışta karekter fakiri oldugu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu saldirgan C.I. denen maganda hangi gerekceyle bunu yapmis olursa olsun, en agir bicimde cezalandirilmali. Boyle sapik beyinli barsak parazitleri degil ucaga havalimaninin kapisindan dahi alinmamali. Allahin kirosu milletin huzurunu kacirmaya ne hakkin var, ucak yol gecen hanimi, adam ol yoksa seni adam yaparlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neymiş efendim ters bakmış!... Hayır sıkıntı şu: bu olay bir uçakta yaşandığı için haber olmuş ama ülkemizin her yerinde aynı olay aynı sebepten her gün yüzlerce kez meydana geliyor. Hemen hemen benzer bir olaya bir ay önce Kayseri Havaalanında tanık oldum. Ama şimdi ben burdan 'işte doğu toplumların klasik sorunu, kültürsüzlük ve eğitimsizlik birde kanun-kural tanımazlıkla birleşince bu manzaralar kaçınılmaz' desem hemen hain "monşer" ilan edilirim. Hatta ilk tepki muhtemelen 'beğenmiyorsan git batılı ülkelerde yaşa' olur. Biz bu ülkenin daha aydınlık, daha yaşanılabilir olmasını savunanları ülkeden kovup bağnazlık ve kültürsüzlüğümüz ile yaşamak konusunda oldukça iyiyizdir. Ben de beğenmiyorsam gideyim de mi??? (gittim bile)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok ama cok merak ediyorum bu kavga THY ucaginda olsaydi ne olurdu? yada basin ne yazardi ?????????????????? saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yok sendika değildir. Sendika kavga etmez. Şirket kapattırır. TC Elçiliği önünde eylem yapar. O kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kesin bu dönüş seferindedir. kumarda çok kaybetmişler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000