05 Eylül 2011, Pazartesi 21:05:25

PEGASUS UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPTI!

Diyarbakır-İstanbul seferini yapacak olan Pegasus uçağı acil iniş yaptı...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • İsteyenler suya para verip 350 TL ye uçar, suya para vermek istemeyenlerde 49 TL ye Pegasusla uçar. Bu kadar basit. Uçakta su bedava diyerek mi reklam yaptılar ? Bedava ikram diyerek para mı aldılar ?
  • THY elbette milli havayolu herkes en iyi olmasını ister ancak THY korumak için digerlerini de kotulememek lazım hatta mümkünse haklarını teslim etmek gerek. THY de 2003 senesine kadar 45 ucakli iken Pegasus da 22 uçak idi suan 40 a yakın ve 1990 senesinden beri uçuyor ayrıca Onur air de uzun yıllardır 30 dan fazla uçakla operasyonlarına devam ediyor. kısaca lütfen digerlerine laf atmadan önce filosu küçükken dahi ve suan ki gibi hızlı büyüme olmadıgı ortamda 2005 den evvel kaza istatistiklerine bir göz atalım bu yüksek rakamlar dünyada başka havayolunda var mı? Sonuçta şirkette maelesef bazı sıkıntılar var ve her defasinda her olayda tedbir alınacağına üstü örtülüyor.
  • Arkadaşını ara
  • Tüm Pegasus ailesine geçmiş olsun. KKTC
  • thy de kac ucak pegasus ta kac ucak var demıssınız ancak THY kaç senedir bu sektorde pegasus kac senedır ıstersen bır hesap yap bu kadar kısa surede fılosunda bu kadar ucak varsa
  • yahu pegasusla 50-60 liraya ucup suya birkac lira verdiginiz halde thyden ucuza ucmus oluyorsunuz. begenmiyor, isinize gelmiyorsa gidip thy ile ucun. ali sabanci sizi tehdit ederek bilet satmiyor ya?
  • UÇAKLARDA HER ZAMAN ARIZALANABİLİR BUNU YOLCUYA NASIL ANLATIRIZ BU SORUN. BENCE HABER YAPANLARIN BU NOKTAYI ES GEÇMEMELERİ GEREKİR
  • Ba$arili bir ileti$im ve Koordinasyon sonucu bir meydana geri donu$ gercekle$tiriliyor ve Ekibin canla ba$la ba$ariyla ve sagsaglim getirdigi ucagin Hidrolik arizasina ragmen gozler hemen bir hata ariyor yorumlarda. Yapmayalim. Bu bir ekip i$i, yogun stres altinda Hidrolik arizasinin etkiledigi en az 7 yadda 8 faktor var Flight Control'lar dahil. Kaptan Pilotun ve F/O'nun ne kadar yogun ve stresli bir geri donu$ yaptigini tahmin edebiliyorum. Gecmi$ olsun.
  • yaziklar olsun cekemeyenlere.Basvuru'dan aldigi parayla tamir ettirir,bakimsiz,kotu havayolu,ikram'i parayla satan diyenler siz'in hic mi isiniz yok ? Sizler kesin Pegasus'a basvurup ta,alinamayan veya baska havayolunda calisanlarsiniz.Basvuru da alinan para nereye gidiyor bilmeden konusmayin ? Gecmis olsun demelisiniz eger boyle bir acil durum yasandiysa.LCC ornegi bircok havayolu var,hepsi ayni sekilde calisir,ki calismali ki ticari hayatina devam edebilsin ede
Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmek üzere havalandı. Ancak uçağın hidrolik hortumu koptuğu gerekçesiyle acil iniş yaptığı öğrenildi.

Kalkışından kısa bir süre sonra kule ile irtibata geçen kaptan pilot, uçağı Diyarbakır Havalimanı'na tekrar indirdi.

Uçaktan tahliye edilen yolcular için İstanbul'dan yeni bir uçak bekleniyor.
PEGASUS UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İsteyenler suya para verip 350 TL ye uçar, suya para vermek istemeyenlerde 49 TL ye Pegasusla uçar. Bu kadar basit. Uçakta su bedava diyerek mi reklam yaptılar ? Bedava ikram diyerek para mı aldılar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY elbette milli havayolu herkes en iyi olmasını ister ancak THY korumak için digerlerini de kotulememek lazım hatta mümkünse haklarını teslim etmek gerek. THY de 2003 senesine kadar 45 ucakli iken Pegasus da 22 uçak idi suan 40 a yakın ve 1990 senesinden beri uçuyor ayrıca Onur air de uzun yıllardır 30 dan fazla uçakla operasyonlarına devam ediyor. kısaca lütfen digerlerine laf atmadan önce filosu küçükken dahi ve suan ki gibi hızlı büyüme olmadıgı ortamda 2005 den evvel kaza istatistiklerine bir göz atalım bu yüksek rakamlar dünyada başka havayolunda var mı? Sonuçta şirkette maelesef bazı sıkıntılar var ve her defasinda her olayda tedbir alınacağına üstü örtülüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşını ara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm Pegasus ailesine geçmiş olsun. KKTC

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy de kac ucak pegasus ta kac ucak var demıssınız ancak THY kaç senedir bu sektorde pegasus kac senedır ıstersen bır hesap yap bu kadar kısa surede fılosunda bu kadar ucak varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yahu pegasusla 50-60 liraya ucup suya birkac lira verdiginiz halde thyden ucuza ucmus oluyorsunuz. begenmiyor, isinize gelmiyorsa gidip thy ile ucun. ali sabanci sizi tehdit ederek bilet satmiyor ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
UÇAKLARDA HER ZAMAN ARIZALANABİLİR BUNU YOLCUYA NASIL ANLATIRIZ BU SORUN. BENCE HABER YAPANLARIN BU NOKTAYI ES GEÇMEMELERİ GEREKİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ba$arili bir ileti$im ve Koordinasyon sonucu bir meydana geri donu$ gercekle$tiriliyor ve Ekibin canla ba$la ba$ariyla ve sagsaglim getirdigi ucagin Hidrolik arizasina ragmen gozler hemen bir hata ariyor yorumlarda. Yapmayalim. Bu bir ekip i$i, yogun stres altinda Hidrolik arizasinin etkiledigi en az 7 yadda 8 faktor var Flight Control'lar dahil. Kaptan Pilotun ve F/O'nun ne kadar yogun ve stresli bir geri donu$ yaptigini tahmin edebiliyorum. Gecmi$ olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaziklar olsun cekemeyenlere.Basvuru'dan aldigi parayla tamir ettirir,bakimsiz,kotu havayolu,ikram'i parayla satan diyenler siz'in hic mi isiniz yok ? Sizler kesin Pegasus'a basvurup ta,alinamayan veya baska havayolunda calisanlarsiniz.Basvuru da alinan para nereye gidiyor bilmeden konusmayin ? Gecmis olsun demelisiniz eger boyle bir acil durum yasandiysa.LCC ornegi bircok havayolu var,hepsi ayni sekilde calisir,ki calismali ki ticari hayatina devam edebilsin ede

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000