27 Eylül 2008, Cumartesi 08:33:45

Pegasus Stuttgart'da iftar yemeği verdi

Pegasus Havayollarının, Stuttgart uçuşlarına gösterilen ilgiyi paylaşmak amacıyla düzenlediği iftar yemeğinde, Pegasus Havayolları yöneticileri ve turizm acenteleri bir araya geldi.
  • SAYIN PEGASUS YETKILILERINI VE TÜM RECA CALISANLARINI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM... TELEFONLARA SIZDEN HIZLI CIKAN YOK... BIRAZ DAHA DIREK SEFERLERINIZ OLSA... MESELA: "DOGU ILLERI"
  • Insallah Kars a ucarsimiz da bu bayram günü bizi sevindirirsiniz, allah yolunuzu acik etsin.
  • PEGASUS Çalışanlarının bayramını kutların. bu mutlu aziz günde allah yardımcınız olsun. sayın pegasus yetkılılerine bir seslenişte bulunmak istiyorum neden KARSa uçmuyorsunuz. en kıdsa zamanda uçmanızı bekleriz.kasım ayı içerisinde başlatırsanız çok iyi olur. karsın yolcu yoğunluğu kışın olur. tekrar saygılarımla hayırlı ve mutlu bayramlara PEGASUS

Davete katılan Pegasus Havayolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Gürol Yüksel; Türk havacılık sektörü uluslararası arenada rahatlıkla yer alabilecek güce ulaşmıştır. Bu gücü sağlayan en büyük faktörlerin arasında eğitimli kadromuz, bilinçli teknik ekibimiz, misafirlerimizin bize duyduğu güven ve verdiğimiz hizmet kalitesi yer almaktadır. Önümüzdeki dönemde Avrupa´daki hat ve frekans sayımızı artırarak daha çok misafire hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Ayrıca "Pegasus Havayollarının Türklerin yanı sıra Almanlardan da rağbet gören seferlerinde Ankara, İstanbul (SAW) ve Kayseri uçuşları ile devam edileceğini, 2009 yılında daha da güçlenerek yola devam etmek istediklerini" belirttiler.

Pegasus Havayolları

Pegasus Havayolları

Pegasus Havayolları

Pegasus Havayolları

Pegasus Havayolları

Pegasus Stuttgart'da iftar yemeği verdi

Yorumlar

BASARINIZIN DEVAMI ~ 16 yıl önce
SAYIN PEGASUS YETKILILERINI VE TÜM RECA CALISANLARINI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM... TELEFONLARA SIZDEN HIZLI CIKAN YOK... BIRAZ DAHA DIREK SEFERLERINIZ OLSA... MESELA: "DOGU ILLERI"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARS ~ 16 yıl önce
Insallah Kars a ucarsimiz da bu bayram günü bizi sevindirirsiniz, allah yolunuzu acik etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 16 yıl önce
PEGASUS Çalışanlarının bayramını kutların. bu mutlu aziz günde allah yardımcınız olsun. sayın pegasus yetkılılerine bir seslenişte bulunmak istiyorum neden KARSa uçmuyorsunuz. en kıdsa zamanda uçmanızı bekleriz.kasım ayı içerisinde başlatırsanız çok iyi olur. karsın yolcu yoğunluğu kışın olur. tekrar saygılarımla hayırlı ve mutlu bayramlara PEGASUS

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000