04 Şubat 2012, Cumartesi 09:59:01

PEGASUS SERİYE BAŞLADI...

Pegasus Havayolları 'Sena'sına kavuştu...
  • TC-CPA tescilli Sena isimli uçak 06/10/2013 22:20'de PC-159 sefer sayısıyla GZT-SAW uçuşunu yapmak için pistte taksi yaparken bir cisme çarptı ve uçuş iptal edildi.
  • Pegasus her zaman en iyilerden biri olarak anilacaktir
  • pegasus ucakları pis adılı yorumu yazan arkadaş... uçağa binenlerin kalitesinden bahsederken 2 dakka düşün... insanları aşağılamak yerine kendi kalitesizliğini buraya yorum olarak yansıtma... farkında mısın bilmiyorum ama insanları aşağılamak yerine seyiyeni koruyup önce eleştiri yapmayı bil. oyazdığım tüm harfler senin ne olduğunu belli ediyor
  • benim uçağım senin uçağını yener gibi yorumlaşmalar olmuş. çok güzel yaa =) o deilde kim bu erol egemen ?
  • ne olcak bu pegasuusn halı dıyen arkadasım YUKSEK KALITEDEN KASITIN NEDIR??? eger bunları bulamıyorsan BINMEYECEKSIN KADESIM GUWENMIYORSAN KAPTANLARIMIZA AMIRLERIMIZE MEMURLARIMIZA BINMEYECEKSIN UCAGA
  • siz kabın ekıbını ne sanıosunuz??hızmetcımı?ewde eşlerınız acaba sızlere oyle hızmet edıyormu?? ucaga gelıosunuz sankı ucagı satın almıs gıbı bı hawalar..yuzumuz gulmuormus...sen benı azarrla yok gecıkme olmus yok ucak pısmıs bız sızı zamanında ulastırmak ıcın mucadele edelım ınısımız kalkısımız bır olsun....sonra nıe ucretlıymıs??? oldunuzmu aclıktan yuhh beee
  • Pegasus ucaklarinin yas ortalamasi 3 den az, toplamda thy nin ucaklarinin yas ortalamasi yanilmiyorsam alti civarinda. Demek ki once bazi ucaklari yasli demek dogru bir yorum degil, zaten ortalamadan konusuldugu icin bazi ucaklarin yasi bundan tabii ki daha fazla olacak. Thy de hala ucan 343 ler herhalde 15-17 yas arasidir. Pegasus low cost airline conceptini son derece basarli uyguluyor ve eger thy kendisine rakip gormuyor idiyse anadolu jet'i low cost olarak piyasaya cikarmazdi.
  • sadece uçak almakla rekabet edemezsiniz thy'nin uçtuğu her noktada o uçaklarına bakacak yeterli teknik personeli, bakım yetkisi var sizin uçaklarınıza bile o laf atığınız thy bakıyor önce alt yapınızı yapın sonra bizimle rekabet edin !!!
  • thy ye bu tip rakip mi ? thy nin uctugu noktalarin %40 ina ucarsa pegasus o zaman belki rakip olabilir.. pegasusun cogu ucagi da yeni degil.. iki ayri sirket biri low cost biri star alliance üyesi, kesinlikle rakip olamazlar ( ic hatlar disinda) .. bazi yorumlari anlamakta zorluk cekiyorum..
  • Sayın Murat bey, öncelikle adınızı vererek ve açık yüreklilikle yorum yaptığınız için tebrikler. Bu anti-Pegasus' cular hep vardı, bundan sonra da olacak. Siz kendinize en uygun olanı yapmaya devam edin, onlara da bakmayın, hem şikayet ederler, hemde yorumlarından da anlayacağınız gibi Pegasus' la uçarlar (uçmasalar Pegasus' ta neyin ne olduğunu bilemezler:). Bir Cuma önümdeki karı koca uçuş boyunca bağırarak şikayet ettiler, Pazar akşamı dönerken yine önümdeki sırada oturuyorlardı:))
Sabiha Gökçen merkezli olarak operasyonlarını yürüten ve low-cost mantığını Türkiye'ye tanıtarak Türk Havacılık sektöründe hızlı adımlar atan Pegasus, Boeing'den fabrika çıkışlı 28. uçağını getirdi.

Amerikan Boeing firmasına verdiği 40 uçaklık sipariş serisinin 28. uçağını  geçtiğimiz günlerde Sabiha Gökçen Havalimanı'na getiren Pegasus, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden gerekli izinlerini de aldı.
 
TC-CPA kuyruk tesciline sahip Boeing 737-800 tipindeki Sena ismi verilen uçak, böylece 'C' tescilinin de ilk serisi oldu.
 
Geçtiğimiz günlerde Mirya'yı Türkiye'ye getiren Pegasus'un bu uçağı 'A' serisinin son temsilcisi olmuştu.



©AirportHaber
PEGASUS SERİYE BAŞLADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Cisme Çaptı ~ 11 yıl önce
TC-CPA tescilli Sena isimli uçak 06/10/2013 22:20'de PC-159 sefer sayısıyla GZT-SAW uçuşunu yapmak için pistte taksi yaparken bir cisme çarptı ve uçuş iptal edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ritem ~ 11 yıl önce
Pegasus her zaman en iyilerden biri olarak anilacaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegasus ucakları pis adılı yorumu yazan arkadaş... uçağa binenlerin kalitesinden bahsederken 2 dakka düşün... insanları aşağılamak yerine kendi kalitesizliğini buraya yorum olarak yansıtma... farkında mısın bilmiyorum ama insanları aşağılamak yerine seyiyeni koruyup önce eleştiri yapmayı bil. oyazdığım tüm harfler senin ne olduğunu belli ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
benim uçağım senin uçağını yener gibi yorumlaşmalar olmuş. çok güzel yaa =) o deilde kim bu erol egemen ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne olcak bu pegasuusn halı dıyen arkadasım YUKSEK KALITEDEN KASITIN NEDIR??? eger bunları bulamıyorsan BINMEYECEKSIN KADESIM GUWENMIYORSAN KAPTANLARIMIZA AMIRLERIMIZE MEMURLARIMIZA BINMEYECEKSIN UCAGA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
siz kabın ekıbını ne sanıosunuz??hızmetcımı?ewde eşlerınız acaba sızlere oyle hızmet edıyormu?? ucaga gelıosunuz sankı ucagı satın almıs gıbı bı hawalar..yuzumuz gulmuormus...sen benı azarrla yok gecıkme olmus yok ucak pısmıs bız sızı zamanında ulastırmak ıcın mucadele edelım ınısımız kalkısımız bır olsun....sonra nıe ucretlıymıs??? oldunuzmu aclıktan yuhh beee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pegasus ucaklarinin yas ortalamasi 3 den az, toplamda thy nin ucaklarinin yas ortalamasi yanilmiyorsam alti civarinda. Demek ki once bazi ucaklari yasli demek dogru bir yorum degil, zaten ortalamadan konusuldugu icin bazi ucaklarin yasi bundan tabii ki daha fazla olacak. Thy de hala ucan 343 ler herhalde 15-17 yas arasidir. Pegasus low cost airline conceptini son derece basarli uyguluyor ve eger thy kendisine rakip gormuyor idiyse anadolu jet'i low cost olarak piyasaya cikarmazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sadece uçak almakla rekabet edemezsiniz thy'nin uçtuğu her noktada o uçaklarına bakacak yeterli teknik personeli, bakım yetkisi var sizin uçaklarınıza bile o laf atığınız thy bakıyor önce alt yapınızı yapın sonra bizimle rekabet edin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy ye bu tip rakip mi ? thy nin uctugu noktalarin %40 ina ucarsa pegasus o zaman belki rakip olabilir.. pegasusun cogu ucagi da yeni degil.. iki ayri sirket biri low cost biri star alliance üyesi, kesinlikle rakip olamazlar ( ic hatlar disinda) .. bazi yorumlari anlamakta zorluk cekiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Murat bey, öncelikle adınızı vererek ve açık yüreklilikle yorum yaptığınız için tebrikler. Bu anti-Pegasus' cular hep vardı, bundan sonra da olacak. Siz kendinize en uygun olanı yapmaya devam edin, onlara da bakmayın, hem şikayet ederler, hemde yorumlarından da anlayacağınız gibi Pegasus' la uçarlar (uçmasalar Pegasus' ta neyin ne olduğunu bilemezler:). Bir Cuma önümdeki karı koca uçuş boyunca bağırarak şikayet ettiler, Pazar akşamı dönerken yine önümdeki sırada oturuyorlardı:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000