06 Şubat 2016, Cumartesi 14:30:28

Pegasus pilotu trafik kazasında hayatını kaybetti

İzmir'de 36 yaşındaki Pegasus pilotu Tuncay Arık, Çeşme Alaçatı yakınlarında otomobiliyle bariyerlere çarpınca yola çıkıp yardım isterken kendisini fark etmeyen iki aracın peş peşe çarpması sonucu hayatını kaybetti.
  • Allah rahmet etsin gerçekten böyle insanlar kolay yetişmiyo...diğer pilotlarımıza başarılar saygılar...
  • Doktorlarda Mühendisler de madencilerde garsonlarda ve de hiç kimse ölmesin ruh hastası psikopat şimdi anlayabildinmi
  • Evin tek çocuğuydu.Allah ailesine sabır versin.
  • Allah gani gani rahmet eylesin. Çok büyük bir talihsizlik. Hem kendisi, hem ailesi hem de milletimiz için. Böyle üzücü olayların üzerinden konuşmak çok hoş değil ama gelin görün ki elin ağzı torba değil ki büzesin. Sanki bu rahmetli o gün yatağından kalkıp bu kazayı yapmayı istemiş, sanki o iki sürücü de bu rahmetlinin o kazayı yapmasını fırsat bilip rahmetliyi ezmiş gibi abuk subuk yorumlar yapılması çok ama çok çirkin. Kendinize gelin lütfen. Eskiden Din ve Ahlak Bilgisi birlikte öğretilir, Din bilgisinde GÜNAH., Ahlak bilgisi içerisinde de AYIP nedir anlatılırdı. Bu yeni jenerasyonun her ikisinden de haberi yok mu? Nereye gidiyoruz böyle? Dikkatli olmaktan, akıllıca davranmaktan falan bahsedin. Ne kendinize ne de etrafınızdakilere zarar vermemeye azami dikkat gösterin desenize. Hadi buna da aklınız ermedi, bari saadece taziyede bulunun. Kıssadan hisse, BİLİYORSAN KONUŞ. İLHAM ALSINLAR, BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR. Becerebilirseniz tabi. Çok Yazık olmuş. Tekrar rahmet dilerim.
  • Ne olur, uçuştan sonra yorgunken araba kullanmayın. Gerekirse araç içinde 20 dk. kestirip yola öyle çıkın. EMNİYET KEMERİNİZİ her zaman takın.
  • Çok yazık oldu,böyle değerli insanlar kolay yetişmiyor,Allahtan rahmet diliyorum,geride kalanlara sabırlar
  • Üzüldüm böylesi yetişmiş insanlarımızın kaybı gerçek anlamda çok üzücü.
  • Maalesef ülkemizde her arabada mecburi değil.Almanyada olsa bu kaza olmaz. Allah rahmet eylesin.
  • Öncelikle Allahtan rahmet diliyorum pilot kardeşimize. Çokmu zordur yollarda reflektörlü yelek giymek . Araçtan inen herkese zorunlu kılınmalı. Yoksa rahmet dilerim dilekleri surer gider
  • Değerli kardeşime Allah tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır dilerim.

İzmir'de 36 yaşındaki Pegasus pilotu Tuncay Arık, Çeşme Alaçatı yakınlarında otomobiliyle bariyerlere çarpınca yola çıkıp yardım isterken kendisini fark etmeyen iki aracın peş peşe çarpması sonucu hayatını kaybetti. Tuncay Arık’ın, Türk Hava Kuvvetleri'nde F- 4E pilotluğu ve pilot öğretmenliği yaptığı, 2014 yılında ayrıldığı öğrenildi.

İzmir- Çeşme otoyolu Alaçatı yakınlarında meydana gelen kazada, özel bir havayolunda görevli pilot olan Tuncay Arık, seferini tamamladıktan sonra evine gitmek için yola çıktı.

Çeşme’de evi bulunan Arık, dün saat 19.30’da otoyolda kullandığı 35 TA 108 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirince bariyerlere çarptı.

YARDIM İSTEDİĞİ SIRADA CAN VERDİ
Kazanın şokunu üzerinden attıktan sonra aracından inen Tuncay Arık, yardım istemek için yola çıktı. Bu sırada kendisini fark etmeyen iki araç, peş peşe Tuncay Arık’a çarpıp üzerinden geçti.

Sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine giden jandarmanın incelemesinde Tuncay Arık’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Gözaltına alınan iki sürücü, ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Tuncay Arık’ın, Türk Hava Kuvvetleri’nde 2003 ile 2014 yılları arasında F- 4E pilotluğu yaptığı öğrenildi. Yine bu süre içerisinde Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda da öğretmen pilotluk yaptığı 2014 yılında ayrılıp özel bir havayolunda çalışmaya başladığı ifade edildi.

Pegasus pilotu trafik kazasında hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Flypgs ~ 8 yıl önce
Allah rahmet etsin gerçekten böyle insanlar kolay yetişmiyo...diğer pilotlarımıza başarılar saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Doktorlarda Mühendisler de madencilerde garsonlarda ve de hiç kimse ölmesin ruh hastası psikopat şimdi anlayabildinmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unknown ~ 8 yıl önce
Evin tek çocuğuydu.Allah ailesine sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atasözü ~ 8 yıl önce
Allah gani gani rahmet eylesin. Çok büyük bir talihsizlik. Hem kendisi, hem ailesi hem de milletimiz için. Böyle üzücü olayların üzerinden konuşmak çok hoş değil ama gelin görün ki elin ağzı torba değil ki büzesin. Sanki bu rahmetli o gün yatağından kalkıp bu kazayı yapmayı istemiş, sanki o iki sürücü de bu rahmetlinin o kazayı yapmasını fırsat bilip rahmetliyi ezmiş gibi abuk subuk yorumlar yapılması çok ama çok çirkin. Kendinize gelin lütfen. Eskiden Din ve Ahlak Bilgisi birlikte öğretilir, Din bilgisinde GÜNAH., Ahlak bilgisi içerisinde de AYIP nedir anlatılırdı. Bu yeni jenerasyonun her ikisinden de haberi yok mu? Nereye gidiyoruz böyle? Dikkatli olmaktan, akıllıca davranmaktan falan bahsedin. Ne kendinize ne de etrafınızdakilere zarar vermemeye azami dikkat gösterin desenize. Hadi buna da aklınız ermedi, bari saadece taziyede bulunun. Kıssadan hisse, BİLİYORSAN KONUŞ. İLHAM ALSINLAR, BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR. Becerebilirseniz tabi. Çok Yazık olmuş. Tekrar rahmet dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılar ~ 8 yıl önce
Ne olur, uçuştan sonra yorgunken araba kullanmayın. Gerekirse araç içinde 20 dk. kestirip yola öyle çıkın. EMNİYET KEMERİNİZİ her zaman takın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim Koç ~ 8 yıl önce
Çok yazık oldu,böyle değerli insanlar kolay yetişmiyor,Allahtan rahmet diliyorum,geride kalanlara sabırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Üzüldüm böylesi yetişmiş insanlarımızın kaybı gerçek anlamda çok üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarı yelek hocam ~ 8 yıl önce
Maalesef ülkemizde her arabada mecburi değil.Almanyada olsa bu kaza olmaz. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok zor ~ 8 yıl önce
Öncelikle Allahtan rahmet diliyorum pilot kardeşimize. Çokmu zordur yollarda reflektörlü yelek giymek . Araçtan inen herkese zorunlu kılınmalı. Yoksa rahmet dilerim dilekleri surer gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SxS Cpt. ~ 8 yıl önce
Değerli kardeşime Allah tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000