01 Kasım 2008, Cumartesi 11:37:51

Pegasus, Krize rağmen büyüyecek

Pegasus Havayolları'nın ekonomik krize rağmen büyümeyi sürdüreceği ve 2015'te 38 uçaklık filoya sahip olacağı bildirildi.
  • Saygıdeğer ablam defalarca yanınıza geldim telefondada sizleri çok rahatsız ettim. bana bir söz verdiniz yeni hat açarsak KARS'A hat açacam belki yeni uçuşlarınız kısa hattır 2 yeni kısa hat açtınız birde uzun olsadahil kars hattını acmanızı sizlerden israrla istiyorum. göreceksiniz çok hayırlı ve karlı olaçaktır. karstan saygı ve sevgilerimle.
  • BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLEREK MARDİN-İZMİR SEFERİ YANINDA MARDİN-ANKARA HATTINIDA AÇMANIZ DİLEĞİYLE..THY NİN BU HATTAKİ DOLULUK ORANINA BAKARSANIZ ANLARSINIZ..BEKLERİZ
  • sayın tarife müdürümüz s,izlerden karsa uçmanızı önemle ve acil olarak proğrama alarak uçmanızı beklıyoruz. umarım sizler de bu yörenin nekedar aktif yöre olduğunu göreceksiniz. güneyınde doğubeyazıt ve ığdır var. sınır kapusu iran ve azerbaycan(nehcivan) kuzeyinde artfin savsat,ardahan sınır gürcüstan var sırır ve haraketli bir il oluşumuzdan yeterli sayıda ist,sabihagöcene uçuş yok. çok önceleri thy 7 ucakla hergün uçardı. şimdi sunexple haftada 3 gün uçuyor. sizlerden uçmanızı bekleriz hem bizim menfatımız,hemde sizin menfatınıza olacaktır.
  • PEGASUS havayollarının Istanbul Sabıha Gökçen'den sonra Ankara'dada buyuk bır yolcu potansıyelı var Pegasus havayollarının Ankara'dakı ucus agına Erzincan ve Adıyaman seferlerınıde eklemelerını talep edıyoruz. saygılar.

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferler Müdürü Güliz Öztürk, Türkiye'de iç hat seferlerine 2005 yılında başladıklarını ve kısa sürede pazar paylarını artırdıklarını belirtti.

Rekabet ortamı, artan akaryakıt fiyatları ve dünyayı sarsan ekonomik krize rağmen büyümeyi ve uçak sayılarını artırmayı planladıklarını ifade eden Öztürk, 2005 yılında Boeing firmasına verdikleri 12 uçak siparişini 24'e çıkardıklarını vurguladı.

Filolarındaki uçaklarla yurt içinde 16 ve yurt dışında 21 noktaya günde ortalama 100 sefer düzenlediklerini kaydeden Öztürk, şu bilgileri verdi: “Tarifeli seferlerimizin yanı sıra yoğun charter trafiğimiz de var. Tarifeli ve charter seferlerimizi artırmak için filomuzu genişleteceğiz. Pegasus, bünyesinde şu anda 9 adet Boeing 737-800, 3 adet 737-500, 2 adet 737-400 model olmak üzere toplam 14 adet uçak bulunuyor. Ayrıca İZair firması ortaklığımızla, İZair filosunda yer alan 3 adet Airbus 319-100 model uçakla da İzmir bazlı seferler düzenliyoruz. 2005 yılında 12 adet olarak verdiğimiz Boeing 737-800 serisi uçak siparişimizi 24'e çıkardık. Bu uçaklardan üçüncüsünü Ağustos sonunda teslim aldık. Bu yıl sonuna kadar bir uçak daha teslim alacağız. Gelecek yıl 2, 2010'de 4, 2012'de 3, 2013'te 1, 2014'te 2 ve 2015 yılında 8 uçağı daha filomuza katacağız. Böylece 2015'te 38 uçaklık bir filoya sahip olacağız.”

Geçen yıl taşıdıkları 4.1 milyon yolcuyla Türkiye'nin en büyük özel havayolu şirketi olduklarını bildiren Öztürk, bu yıl eylül ayı sonuna kadar taşıdıkları yolcu sayısının 3.4 milyona ulaştığını, filolarını genişleterek her yıl daha fazla yolcu sayısına ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

Pegasus, Krize rağmen büyüyecek

Yorumlar

ACANTENİZ ~ 15 yıl önce
Saygıdeğer ablam defalarca yanınıza geldim telefondada sizleri çok rahatsız ettim. bana bir söz verdiniz yeni hat açarsak KARS'A hat açacam belki yeni uçuşlarınız kısa hattır 2 yeni kısa hat açtınız birde uzun olsadahil kars hattını acmanızı sizlerden israrla istiyorum. göreceksiniz çok hayırlı ve karlı olaçaktır. karstan saygı ve sevgilerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenteniz ~ 15 yıl önce
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLEREK MARDİN-İZMİR SEFERİ YANINDA MARDİN-ANKARA HATTINIDA AÇMANIZ DİLEĞİYLE..THY NİN BU HATTAKİ DOLULUK ORANINA BAKARSANIZ ANLARSINIZ..BEKLERİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
sayın tarife müdürümüz s,izlerden karsa uçmanızı önemle ve acil olarak proğrama alarak uçmanızı beklıyoruz. umarım sizler de bu yörenin nekedar aktif yöre olduğunu göreceksiniz. güneyınde doğubeyazıt ve ığdır var. sınır kapusu iran ve azerbaycan(nehcivan) kuzeyinde artfin savsat,ardahan sınır gürcüstan var sırır ve haraketli bir il oluşumuzdan yeterli sayıda ist,sabihagöcene uçuş yok. çok önceleri thy 7 ucakla hergün uçardı. şimdi sunexple haftada 3 gün uçuyor. sizlerden uçmanızı bekleriz hem bizim menfatımız,hemde sizin menfatınıza olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
PEGASUS havayollarının Istanbul Sabıha Gökçen'den sonra Ankara'dada buyuk bır yolcu potansıyelı var Pegasus havayollarının Ankara'dakı ucus agına Erzincan ve Adıyaman seferlerınıde eklemelerını talep edıyoruz. saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000