24 Eylül 2008, Çarşamba 08:16:26

Pegasus Kart bedava uçuracak

Pegasus Havayolları ve HSBC Bank, 23 Eylül-23 Kasım tarihleri arasında HSBC Pegasus Kart başvurusu yapanları bedava uçuracak bir kampanya hazırladı.
  • Yorumunuz...Ali ortalığı kavuruyosun pegasusta uçanlar bilir 1 kg fazla bagajın oldumu parasını vermeden uçabiliyorlarmı sende bedavaya uçuracak göz varmı kimbilir ne avantaların vardır senin bu işte..
  • gine herkesi uçurdu bedavaya ,tabi canim bura turkiye istediyi ni yaparr tuketici hakki yokki zengin hakki var.gitsinde avrupada yapsin bu yalan reklamlari
  • Ali bey yoluculari bedavaya ucurursa 3.5 sirket degil sadece bir sirket kalir.BELESHAIRSA...acaba Maliye Bakanligi bu derenin kaynagini sormaz mi insana ?? Sorar, sorar !!!!

Pegasus Kart başvurusu onaylananlar, SMS veya e-mail ile iletilen şifreyi kullanarak vergiler dahil hiçbir ücret ödemeden iç veya dış hat tek yön uçma fırsatı elde ediyor. Kampanya, bayram dönemleri olan 26 Eylül-5 Ekim ve 5 Aralık- 14 Aralık tarihleri hariç diğer tüm uçuşlarda kontenjan ve sınıf ayrımı olmaksızın geçerli olacak.

Pegasus Kart bedava uçuracak

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...Ali ortalığı kavuruyosun pegasusta uçanlar bilir 1 kg fazla bagajın oldumu parasını vermeden uçabiliyorlarmı sende bedavaya uçuracak göz varmı kimbilir ne avantaların vardır senin bu işte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dagbasi ~ 16 yıl önce
gine herkesi uçurdu bedavaya ,tabi canim bura turkiye istediyi ni yaparr tuketici hakki yokki zengin hakki var.gitsinde avrupada yapsin bu yalan reklamlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YABANCI ~ 16 yıl önce
Ali bey yoluculari bedavaya ucurursa 3.5 sirket degil sadece bir sirket kalir.BELESHAIRSA...acaba Maliye Bakanligi bu derenin kaynagini sormaz mi insana ?? Sorar, sorar !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000