02 Mayıs 2013, Perşembe 12:46:10

PEGASUS DOHA'YA BAŞLIYOR

Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 16 Haziran’dan itibaren 109.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın 3 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Katar’ın başkenti Doha’ya uçmaya başlıyor.
  • Senin havacılıktan anladığın bu kadarsa normal tabi
  • avrupadan slot almiyor, gidecek yeri yok, operasyonel olarak kisitli durumda, ee erkeklik yapti o kadar ucak alicam dedi napsin yaziikk bula bula orayimi bulmus
  • Kutluyorum. körfez ülkeleri ve asya daki türki cumhuriyetlere odaklandı pgs buralarda büyüyecek anlaşılan hayırlı olsun.

Pegasus Hava Yolları’nın en yeni destinasyonu olan Doha’ya uçuşları; İstanbul Sabiha Gökçen’den Doha’ya Pazartesi, Perşembe ve Pazar günleri saat 22:45’te; Doha’dan İstanbul Sabiha Gökçen’e ise Pazartesi, Salı ve Cuma günleri saat 03:45’te olmak üzere karşılıklı seferlerle gerçekleştirilecek.

Basra Körfezi kıyısında yer alan ve 2000’li yıllardan itibaren büyük bir ticaret ve alışveriş merkezine dönüşen Doha ile birlikte Pegasus Hava Yolları uçuş ağını 29 ülkede toplam 71 noktaya çıkarırken, yurt dışı uçuş noktalarının sayısı 42’ye ulaşıyor.

Bu arada Pegasus'un 29 Haziran'dan itibaren Yunanistan'ın Atina kentine de seferlerine başlayacağı öğrenildi.

Pegasus Hava Yolları’nın Atina uçuşları İstanbul Sabiha Gökçen’den;

Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi günleri saat 16.00’da

Salı, Perşembe ve Cuma günleri saat 10.30’da

Pazar günleri saat 14.25’te

Atina’dan ise;

Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi günleri saat 18.00’da

Salı, Perşembe ve Cuma saat 12.30’da

Pazar günleri saat 16.25’te gerçekleştirilecek.

PEGASUS DOHA'YA BAŞLIYOR

Yorumlar

a ya ~ 11 yıl önce
Senin havacılıktan anladığın bu kadarsa normal tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
avrupadan slot almiyor, gidecek yeri yok, operasyonel olarak kisitli durumda, ee erkeklik yapti o kadar ucak alicam dedi napsin yaziikk bula bula orayimi bulmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.., ~ 11 yıl önce
Neden operasyonel kısıtlı olsun. TK güdümlü SHGM şirketlere uçmak istedikleri destinasyonlara slot versin de görelim durumu. Ne ABD, ne uzakdoğunun önemli şehirlerinu uçuş izni veriliyor. Bazı ülkeler ise karşılıklı anlaşmalarla sadece devlet havaollarına slot tanıyor. Bu operasyonel kısıtlama değil siyasi kısıtlamadır.
chs trafik ~ 11 yıl önce
Kutluyorum. körfez ülkeleri ve asya daki türki cumhuriyetlere odaklandı pgs buralarda büyüyecek anlaşılan hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000