04 Eylül 2009, Cuma 11:18:39

Pegasus bedava uçuruyor

Pegasus Havayolları'nın düzenlediği kampanyada, 10 Eylül'e kadar her saat başı internetten bilet alan ilk 3 kişi bedava bilet kazanacak...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yolcu kavramı kullanılmaz misafir denilir ona da dil uzatmışlar.ee o tipler tabiki hayatları otogarda geçmiş,uçak yolculuğu fazla gelen tipler normaldir..bu arada anlamadığım şey ,BE KENDİNİ AKILLI SANAN İNSAN ,SEN PEGASUSU DEVLET Mİ SANDIN Kİ,ORTAK BÜTÇE İMASINDA BULUNUYOSUN...BU NASIL BİR ZEKADIR..NEDEN VE HANGİ AKLA UYGUN OLARAK DİYOSUN Kİ,BEDAVA BİLETLERİN PARASI İKRAM ÖDEYENLERİN CEBİNDEN ÇIKIYOR DİE...VERGİ Mİ SANDIN BUNU BRE DEVLET KAFALI...bu nasıl bir kötüniyet ve düşmanlıktır anlamak mümkün deil...adam bedava uçurmaya kalkıyor ,yine yorumlar çay-kahve muhabbetinden başlayıp,bedava biletlerin kendi cebinden çıktığına inanan insanlarla devam ediyor..bu nasıl bir kötüniyettir anlamak mümkün deil...
  • nasıl bir tavırdır bu anlamak mümkün değil.pegasus ne yaparsa yapsın,yine de çıkıyor birileri,uygulamayı acımasızca eleştirip dalga geçmeye kalkıyorlar.zaten belli başlı kişiler var,tahminen pegasusu kıskanan firmaların temsilcileri ya da sempatizanları,sürekli gündem değiştirip,asıl olayı saptırıyorlar.be arkadaşım,adam her saat başı 3 kişiye bedava bilet veriyor ,bundan sanane ki gocunuyosun da zekanın elverdiği oranda saçma yorumlar yazıyosun.pegasusla uçmazmış,niyee paşam neye gocundun,fazla bagaj ücreti ödedin diye mi.bu bedava bilet olayını her firma kısıtlı oranda yapar ve şakşakcı olarak çıkarsınız ortaya,ama pegasus yaptımı vayy efendim bu nasıl iş dersiniz..SEN UÇMAK İSTEMİYOMUSUN PAŞAM? söyle adını kara listeye eklesinler...
  • Cin Ali konus ve reklam yap bakalim seni dinleyen olmasada etrafinda milyonlarindan dolayi dinliyormus gibi görünenler bulunur elbet. KONUSUN BEYLER KONUSUN.
  • Arkadaslar bu adamin yani Ali Sabancinin is politikasi yaparken ucakta ikramin ücretli olmasi ikram isteyen yolcunun ücretini yanindaki ikram istemeyen yolcunun ödemesi sonra bedava bilet bu bedava biletleri kim ödeyecek parasiyla bilet alan yolcular yani misafir diyorlar ya anlasilir gibi degil bir daha Pegasus mus IZ air mis asla
  • burada yorum yapiyorsak ltf yayinlansin,
  • Allah allahh ...nerde bu pegasus un PR çalışanları..hayret ortada yoklar..halbuki yazmaları lazımdı .." bu çay kahveye neden bu kadar taktınız. bedava yiyiciler sizi.. artık hiçbir şirkette çay kahve yok çalışanlara.. beğenmeyen gider.." diye...yalakalar nolucak..
  • bedava biletmis gülesim geldi, bende kampanya baslatiyom, her bilet alana 50€ indirim fisi veriyom, ama....... 5 kiside bir.
  • sabancı olacak ve bedava uçuracak inandım şimdi iş müracatlarından para alan adam bedava mı uçuracak uçan varmı acaba
  • flypgs.com çok güzel olmuş fakat çok önemli bir eksiklik var.Uçuş TARİFE lerini web de göremiyorum. Pegasus yetkililereine duyrulur..

Pegasus'tan yapılan açıklamaya göre, firmanın www.flypgs.com internet adresinin yenilenmesi nedeniyle düzenlenen kampanya ile şirket, misafirlerine uçmanın ve alışveriş yapmanın en keyifli yolunu sunuyor.

1 Eylül'de başlayan kampanya ile internet sitesinden 10 Eylül'e kadar her saat başı bilet alan ilk 3 kişiye, tek yön iç hat bileti hediye edilecek. Böylece kampanyaya katılan şanslı yolcu bir sonraki uçuşunu bedavaya getirmiş olacak.

Kampanyanın her günkü talihlileri, ertesi gün sitede duyurulacak. Kampanya biletlerinin 31 Aralık'a kadar kullanılması gerekecek.

Pegasus bedava uçuruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yolcu kavramı kullanılmaz misafir denilir ona da dil uzatmışlar.ee o tipler tabiki hayatları otogarda geçmiş,uçak yolculuğu fazla gelen tipler normaldir..bu arada anlamadığım şey ,BE KENDİNİ AKILLI SANAN İNSAN ,SEN PEGASUSU DEVLET Mİ SANDIN Kİ,ORTAK BÜTÇE İMASINDA BULUNUYOSUN...BU NASIL BİR ZEKADIR..NEDEN VE HANGİ AKLA UYGUN OLARAK DİYOSUN Kİ,BEDAVA BİLETLERİN PARASI İKRAM ÖDEYENLERİN CEBİNDEN ÇIKIYOR DİE...VERGİ Mİ SANDIN BUNU BRE DEVLET KAFALI...bu nasıl bir kötüniyet ve düşmanlıktır anlamak mümkün deil...adam bedava uçurmaya kalkıyor ,yine yorumlar çay-kahve muhabbetinden başlayıp,bedava biletlerin kendi cebinden çıktığına inanan insanlarla devam ediyor..bu nasıl bir kötüniyettir anlamak mümkün deil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nasıl bir tavırdır bu anlamak mümkün değil.pegasus ne yaparsa yapsın,yine de çıkıyor birileri,uygulamayı acımasızca eleştirip dalga geçmeye kalkıyorlar.zaten belli başlı kişiler var,tahminen pegasusu kıskanan firmaların temsilcileri ya da sempatizanları,sürekli gündem değiştirip,asıl olayı saptırıyorlar.be arkadaşım,adam her saat başı 3 kişiye bedava bilet veriyor ,bundan sanane ki gocunuyosun da zekanın elverdiği oranda saçma yorumlar yazıyosun.pegasusla uçmazmış,niyee paşam neye gocundun,fazla bagaj ücreti ödedin diye mi.bu bedava bilet olayını her firma kısıtlı oranda yapar ve şakşakcı olarak çıkarsınız ortaya,ama pegasus yaptımı vayy efendim bu nasıl iş dersiniz..SEN UÇMAK İSTEMİYOMUSUN PAŞAM? söyle adını kara listeye eklesinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cin Ali konus ve reklam yap bakalim seni dinleyen olmasada etrafinda milyonlarindan dolayi dinliyormus gibi görünenler bulunur elbet. KONUSUN BEYLER KONUSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar bu adamin yani Ali Sabancinin is politikasi yaparken ucakta ikramin ücretli olmasi ikram isteyen yolcunun ücretini yanindaki ikram istemeyen yolcunun ödemesi sonra bedava bilet bu bedava biletleri kim ödeyecek parasiyla bilet alan yolcular yani misafir diyorlar ya anlasilir gibi degil bir daha Pegasus mus IZ air mis asla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
burada yorum yapiyorsak ltf yayinlansin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah allahh ...nerde bu pegasus un PR çalışanları..hayret ortada yoklar..halbuki yazmaları lazımdı .." bu çay kahveye neden bu kadar taktınız. bedava yiyiciler sizi.. artık hiçbir şirkette çay kahve yok çalışanlara.. beğenmeyen gider.." diye...yalakalar nolucak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bedava biletmis gülesim geldi, bende kampanya baslatiyom, her bilet alana 50€ indirim fisi veriyom, ama....... 5 kiside bir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sabancı olacak ve bedava uçuracak inandım şimdi iş müracatlarından para alan adam bedava mı uçuracak uçan varmı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
flypgs.com çok güzel olmuş fakat çok önemli bir eksiklik var.Uçuş TARİFE lerini web de göremiyorum. Pegasus yetkililereine duyrulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000