16 Aralık 2013, Pazartesi 14:10:01

PEGASUS BALIKESİR'DE BÖYLE KARŞILANDI

Geçtiğimiz yıllarda yapılan genişletme çalışmalarıyla pisti uluslararası standartlara kavuşturulan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda yurt içi hava trafiği artıyor. Pegasus da Balıkesir'e sefer başlattı.
  • Taxiway den kastın taxi yoluysa 2 tane var . Apronda da 5 tane standart park pozisyonu var.Ayrica 2 tane daha ekleniyor toplam 7 olacak.
  • Pgs sivil havaciliktan bu meydan icin slotu 2 yildir bekliyordu, malumat
  • borajet işin zorlaşıyor :)
  • Benim izlenimime göre Pegasus filosu büyümeyi hakediyor ve pegasus hava yolları çok emin bir şekilde ilerliyor bence ltba havaalanın da sürekli olarak hizmet vermelidir
  • pegasus saw dan bingöl ve agrı sefelerine başlamalı beence çok iyi potansiyel var.
  • esb'dan bjv uçuşlarını tekel olarak pegasus yaptı 3 yıl, anadolu jet ısrarla başlamazken ve önceden diğer hatlarda 29 tl'ye aldığın gibi bu hatta da alırdın hala da alıyorsun...tekel olayını tk'ya soracaksın IST-ESB hattı için...IST-ADB'de pegasus atlas ve onur var fiyatlar 84 tl herşey dahil tk'da...IST-ESB için tekeller ve fiyatlar 214 tl herşey dahil başlar...
  • Düzeltiyorum, DCA kodlu uçak Adanada şu an. Hayırlı olsun A320'ler.
  • Pegasus'un A320 leri ne zaman uçmaya başlayacak ? 2 tane geldi ama hala seferlerde göremiyoruz.
  • edremit'in pistinde taxiway bile yok. apron desen üç dane dar gövde belki sığar, belki sığmaz. ki, pistten aprona giriş de tam pistin ortasında. insen backtrack, kalksan backtrack... ama bir terminal binası yapmışlar, ben diyim esenboğa, siz diyin atatürk. bizim iktidar buranın da bi dört beş kere açılışını yapar tahminen. önce terminal binası, sonra apron yaparlar, bi de taxiway yaparlar bi sonraki seçime, tamamdır. ahah, sen uluslararası standarlarda havalimanı yap, tayyareler backtrack'le kalksın, backtrack'le aprona girsin.. şaka gibi.
  • Arabayla Edremit'e 3 saatte giden arkadaşım bir açıkla şunu bize :)))

Geçtiğimiz yıllarda yapılan genişletme çalışmalarıyla pisti uluslararası standartlara kavuşturulan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda yurt içi hava trafiği artıyor. Pegasus da Balıkesir'e sefer başlattı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın çabalarıyla kısa sürede pisti genişletilerek uluslararası uçuşları sağlayabilecek yapıya kavuşan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’na düzenli yurt içi seferler gerçekleştiren şirket sayısı 2’ye yükseldi. Borajet'in ardından Pegasus da Edremit Körfezi’nde tarifeli seferlere başladı.

Pegasus Hava Yolları, ilk uçuşunu sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 06.55’te kalkan 207 sefer sayılı Boeing 737 tipi uçak, yüzde 80 doluluk oranıyla saat 07.40’ta Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’na iniş yaptı. İlk tarifeli sefer olması nedeniyle havalimanı müdürlüğü yetkilileri karşılama töreni düzenledi. Pistten aprona girmek için hazırlanan uçak, bir havacılık geleneği olan su takı ile karşılandı.

Çoğunluğu yurt dışı bağlantılı hatlardan gelen yolcular, Pegasus'un da Edremit Körfezi’ne uçuş yapmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.

Karşılama törenine katılan Edremit Kaymakamı Abdülhamid Erguvan ise, havaalanı ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı. İnşaat çalışmalarının yüzde 80’i tamamlanan ve uluslar arası standartlarda hizmet verecek olan yeni terminal binasının da 2-3 ay kadar sonra hizmete başlayacağı öğrenildi.

Pegasus artık her hafta Pazar, Pazartesi ve Cuma günleri, Edremit'teki Balıkesir Koca Seyit Hava Limanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na karşılıklı tarifeli seferler gerçekleştirecek. Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’ndan düzenli olarak İstanbul ve Ankara’ya uçuşlar gerçekleştirilebiliyor.





PEGASUS BALIKESİR'DE BÖYLE KARŞILANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

edo ~ 10 yıl önce
Taxiway den kastın taxi yoluysa 2 tane var . Apronda da 5 tane standart park pozisyonu var.Ayrica 2 tane daha ekleniyor toplam 7 olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pgs sivil havaciliktan bu meydan icin slotu 2 yildir bekliyordu, malumat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 10 yıl önce
borajet işin zorlaşıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Benim izlenimime göre Pegasus filosu büyümeyi hakediyor ve pegasus hava yolları çok emin bir şekilde ilerliyor bence ltba havaalanın da sürekli olarak hizmet vermelidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 10 yıl önce
pegasus saw dan bingöl ve agrı sefelerine başlamalı beence çok iyi potansiyel var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keşke'ye ~ 10 yıl önce
esb'dan bjv uçuşlarını tekel olarak pegasus yaptı 3 yıl, anadolu jet ısrarla başlamazken ve önceden diğer hatlarda 29 tl'ye aldığın gibi bu hatta da alırdın hala da alıyorsun...tekel olayını tk'ya soracaksın IST-ESB hattı için...IST-ADB'de pegasus atlas ve onur var fiyatlar 84 tl herşey dahil tk'da...IST-ESB için tekeller ve fiyatlar 214 tl herşey dahil başlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keşke' den ~ 10 yıl önce
Ne yani Tk yapıyor diye diğerlerine de hak olduğunu mu düşünmeliyiz bu yaklaşımın. Körfez meydanı 3-4 yıl önce mi açıldı da bu gün pegasusun aklı başına geldi uçmaya karar verdi. Lügattaki ayıp tabirinin nasıl anlaşıldığını sormak lazım. Bu iş yapılacak ise baştan yapılır. Birinin meyve yetiştirdiği bahçeye meyveler olgunlaştıktan sonra dalmak haramiliktir, bozgunculuktur. rekabet güzel şeydir ancak bu delikanlılığı her gün, günde bir kaç sefer her şart altında yapılmasını tüketici olarak ta insan olarak ta görmek isteriz. Yoksa ne mal olduğu malumun ispatından başka birşey olmayacak bu yaşananlar. Atatürk havaalanına dalamamanın diyeti olduğunu herkes biliyor zaten.
yolcu-düzeltme ~ 10 yıl önce
Düzeltiyorum, DCA kodlu uçak Adanada şu an. Hayırlı olsun A320'ler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
Pegasus'un A320 leri ne zaman uçmaya başlayacak ? 2 tane geldi ama hala seferlerde göremiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 10 yıl önce
DCB da Çarşamba uçar.
ayranı yok içmeye ~ 10 yıl önce
edremit'in pistinde taxiway bile yok. apron desen üç dane dar gövde belki sığar, belki sığmaz. ki, pistten aprona giriş de tam pistin ortasında. insen backtrack, kalksan backtrack... ama bir terminal binası yapmışlar, ben diyim esenboğa, siz diyin atatürk. bizim iktidar buranın da bi dört beş kere açılışını yapar tahminen. önce terminal binası, sonra apron yaparlar, bi de taxiway yaparlar bi sonraki seçime, tamamdır. ahah, sen uluslararası standarlarda havalimanı yap, tayyareler backtrack'le kalksın, backtrack'le aprona girsin.. şaka gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taxi ~ 10 yıl önce
şu an için zaten atlas, pegasus ve borajet çalışıyor edremit'e. backtrack yapsa ne olur yapmasa ne olur? zaten ciddi bir trafik yok meydanda. köstek olmak yerine destek olmayı tercih etsen sen de bir parçası olsan nasıl olur? illa eleştireceksiniz.
Vay br ~ 10 yıl önce
Arabayla Edremit'e 3 saatte giden arkadaşım bir açıkla şunu bize :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000