07 Aralık 2008, Pazar 07:35:03

Pegasus ana sponsor oldu

14.Londra Türk Filmleri Festivali Pegasus'un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek...
  • Torum yazanlar şimdi nediyorlar. helal sana pegasus pu tutarsız ekonomide gösterdiğin ilgi cesaretinizden dolayıo kutlarız. türk özel hava yolları tüm dünyaya kendini göstermeli. diğer hava yolları bu cesareti göstermelerini isterim. ben karstan yazıyorum ve burdan böyle görüyorum. pegasus ve diğer tüm yavayollarının kurban bayramlarını kutlarım.
  • ŞİRKETİNİZLE DEVAMLI UÇUYORUM AMA YENİ BİR KAPTAN ALMIŞSINIZ(SHGM İRANDAKİ OLAY NEDENİ İLE UÇUŞUNUN KESİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ) DOĞRUMU BU KİŞİNİN EVVELİYATINI İNCELERSENİZ ŞAŞIRIR KALIRSINIZ BEN ŞAHSEN UÇUŞLARIMDA BU ISMI DUYARSAM UÇMAM SN M.BATURA ÇAĞRIDIR.BU KAPTANIN ŞAİBESİ AİRPORT HABERDE HABER OLARAK AÇIKLANMIŞTI?

18 Aralık tarihine kadar sürecek olan Londra Türk Filmleri Festivali Pegasus'un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Festivale Türk ve İngiliz oyuncular, yapımcılar ve bazı ünlüler katılacak, Pegasus'a katkılarından dolayı teşekkür edilecek.

Pegasus ana sponsor oldu

Yorumlar

karslı ~ 15 yıl önce
Torum yazanlar şimdi nediyorlar. helal sana pegasus pu tutarsız ekonomide gösterdiğin ilgi cesaretinizden dolayıo kutlarız. türk özel hava yolları tüm dünyaya kendini göstermeli. diğer hava yolları bu cesareti göstermelerini isterim. ben karstan yazıyorum ve burdan böyle görüyorum. pegasus ve diğer tüm yavayollarının kurban bayramlarını kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dobra ~ 15 yıl önce
ŞİRKETİNİZLE DEVAMLI UÇUYORUM AMA YENİ BİR KAPTAN ALMIŞSINIZ(SHGM İRANDAKİ OLAY NEDENİ İLE UÇUŞUNUN KESİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ) DOĞRUMU BU KİŞİNİN EVVELİYATINI İNCELERSENİZ ŞAŞIRIR KALIRSINIZ BEN ŞAHSEN UÇUŞLARIMDA BU ISMI DUYARSAM UÇMAM SN M.BATURA ÇAĞRIDIR.BU KAPTANIN ŞAİBESİ AİRPORT HABERDE HABER OLARAK AÇIKLANMIŞTI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000