24 Eylül 2009, Perşembe 07:37:40

Pegasus 50 liraya uçuruyor

Pegasus Havayolları, biletini internet üzerinden alanlara her şey dahil 44,99 TL'den uçma fırsatı sunuyor...
  • bedava diyene o bedavır bedave değil sen önce türkçe yazmayı öğren sonra bir ara yorumda yazarsınnnnnnn:)
  • bedava başlıklı arkadaşa sen ya thy den birisin yada obezzzz başka bir açıklaması olamaz ikiside değilse yazık, sanaaaa acıyorumm sen bencede devam et thy le uçmaya çünkü bellki hiiç pegasusla uçmamışsın
  • Pegasus bedave uçsa ne olacak ? THY nin tırnağı olabilir mi ? Koltuklarında oturmak için 35Kg dan fazla olmamak gerekiyor. Yoksa sığmazsınız..
  • Pegasus'un izmir çıkışlı uçuşlarını İzair yapıyor ve fiyatları 25TL'den başlıyor
  • Gecen sene 20 ucus yaptim, yurt isi yurt disin.. Bunlardan yaklasik yarisi Turkiye icinde.. Hicbir ucusta acente kullanmadim.. Havayollari websiteleri, portallar ve expedia/kayak gibi sitelerler.. Sayin acenteler, insanlarin eski aliskanliklari olmasa, size hic ihtiyacim olmadi.. Nasil eski mesleklerden bazilari yok olduysa, sizin mesleginiz de olmeye baslayan bir meslek
  • özel teşebüsün sadece kendi cebini ve amaçlarının sadece para kazanmak olduğunu umarım anlamışsınızdır bundan sonra umarım sizlerin menfatlerini düşünenlerle çalışırsınız devlet herzaman vardır özelteşeppüs sadece para varsa vardır hizmeti düşünmez kimse kusura bakmasın bu hep böyle olmuştur amacım kimseyi kırmak deyil
  • Arkadaşlar buradan tüm acantelere sesleniyorum gelin birlik olalım. bu tip bu zihniyetle haraket eden hava yolu şirketinin biletlerini başta ben olmak üzre satmayalım. bizim kuruluşada yani tursp0 da karşımız alalım onada aidat ödemiyelim bizler olmasak ne havayolu var olur nede tuspo . böyle giderse en büyük ekonomi kırızi bizleri vuracak saygılarımla.
  • haberiniz güzel neden doğu iileri yok? doğu illeri karsa ve erzuruma neden uçmuyorsunuz. yolcumu yok . yoksa oraları haritada yerinimi bilmiyorsunuz.
  • Acenteler tas yemeyecekler. Dunyada acenteden bilet alma olayi kalkti, artik siz de ya uzmanlasacaksiniz ya da baska is yapacaksiniz..
  • En son pegasus ile yaptığım yolculukta benim biletimi 3 kişiye satmışlardı:D

Pegasus'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin internet sitesi www.flypgs.com'dan 30 Eylül'e kadar bilet alanlar 28 Eylül–19 Ekim tarihleri arasında her şey dahil 44,99 TL'ye uçabilecek.

Kampanya, Pegasus'un Adana'dan İstanbul Sabiha Gökçen, Antalya, Trabzon, İzmir'e, İzmir'den İstanbul Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na, Samsun'dan İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir'e, Elazığ ve Malatya'dan ise İstanbul Sabiha Gökçen'e karşılıklı uçuşlarında geçerli olacak.

Pegasus 50 liraya uçuruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
bedava diyene o bedavır bedave değil sen önce türkçe yazmayı öğren sonra bir ara yorumda yazarsınnnnnnn:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bedava başlıklı arkadaşa sen ya thy den birisin yada obezzzz başka bir açıklaması olamaz ikiside değilse yazık, sanaaaa acıyorumm sen bencede devam et thy le uçmaya çünkü bellki hiiç pegasusla uçmamışsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus bedave uçsa ne olacak ? THY nin tırnağı olabilir mi ? Koltuklarında oturmak için 35Kg dan fazla olmamak gerekiyor. Yoksa sığmazsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus'un izmir çıkışlı uçuşlarını İzair yapıyor ve fiyatları 25TL'den başlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gecen sene 20 ucus yaptim, yurt isi yurt disin.. Bunlardan yaklasik yarisi Turkiye icinde.. Hicbir ucusta acente kullanmadim.. Havayollari websiteleri, portallar ve expedia/kayak gibi sitelerler.. Sayin acenteler, insanlarin eski aliskanliklari olmasa, size hic ihtiyacim olmadi.. Nasil eski mesleklerden bazilari yok olduysa, sizin mesleginiz de olmeye baslayan bir meslek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
özel teşebüsün sadece kendi cebini ve amaçlarının sadece para kazanmak olduğunu umarım anlamışsınızdır bundan sonra umarım sizlerin menfatlerini düşünenlerle çalışırsınız devlet herzaman vardır özelteşeppüs sadece para varsa vardır hizmeti düşünmez kimse kusura bakmasın bu hep böyle olmuştur amacım kimseyi kırmak deyil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar buradan tüm acantelere sesleniyorum gelin birlik olalım. bu tip bu zihniyetle haraket eden hava yolu şirketinin biletlerini başta ben olmak üzre satmayalım. bizim kuruluşada yani tursp0 da karşımız alalım onada aidat ödemiyelim bizler olmasak ne havayolu var olur nede tuspo . böyle giderse en büyük ekonomi kırızi bizleri vuracak saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
haberiniz güzel neden doğu iileri yok? doğu illeri karsa ve erzuruma neden uçmuyorsunuz. yolcumu yok . yoksa oraları haritada yerinimi bilmiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acenteler tas yemeyecekler. Dunyada acenteden bilet alma olayi kalkti, artik siz de ya uzmanlasacaksiniz ya da baska is yapacaksiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
En son pegasus ile yaptığım yolculukta benim biletimi 3 kişiye satmışlardı:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000