02 Eylül 2010, Perşembe 08:09:58

Pegasus 2100 davetiye dağıtıyor

Pegasus Havayolları, Disney On Ice-Disneyland Macerası için 2100 davetiye dağıtıyor...
  • Kar edeceğim çok para kazanacağım diyerek uçağın iniş kalkış süreleri arasına 45 dakika koyarak her uçuşu rötara sokan zihniyeti kınıyorum... 45 dakika içinde çok zaman ulaşmayan işlerden dolayı pegasus uçağı sık sık rötar yaşıyor. Diğer havayollarıda rötar yapıyor ama ufak rötarları havada kapatabiliyor. Ama pegasusda akaryakıtın hesabı gram gram yapıldıgı için havada kapatma şansı yok ! Aksi halde pilottan hesabı sorulur. Çünkü önemli olan müşteri memnuniyeti değil Low Cost uçabilmek ! Ne kadar düşük maliyetli uçarsan patronun gözünde o kadar iyisin. Senden iyisi yok. Müşteri memnuniyetine gelince boş veeeerrr. Nasıl olsa uçuruyoruz, gerisi hikaye zihniyeti.......... pegasus zihniyeti......... PEGASUS İLE UÇMAK SABIR İSTER
  • Once ucaklarini zamaninda ucursun, gerisi hikaye.
  • Low cost zihniyeti değil bence, Pegasus'a mahsus zihniyet...
  • Aman pegasus kampanyalarından uzak durun. Bedava medava derler sonra para isterler :))) Pegasus bedavadan hiç bir şey vermez. Bir yudum su bile olsa vermez :)) LOW COST ZİHNİYETI ne de olsa . . .

Türkiye’de ailelerin tercih ettiği havayolu Pegasus, çocukları Disney dünyasının kahramanları ile biraraya getiriyor.

Pegasus, 29 Eylül- 24 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’de sahnelenecek olan  “Disney On Ice-Disneyland Macerası”nın sevimli karakterleri Mickey ve Minnnie Mouse ile dostlarını izlemek isteyen küçük misafirleri için 2100 davetiye dağıtıyor.

29 Ağustos- 15 Eylül 2010 tarihleri arasında www.flypgs.com ve mobil.flypgs.com ’dan aileleri için uçak bileti satın alan herkes, Disneyland Macerası davetiyeleri için yapılacak çekilişe katılmaya hak kazanıyor.
 

Pegasus 2100 davetiye dağıtıyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kar edeceğim çok para kazanacağım diyerek uçağın iniş kalkış süreleri arasına 45 dakika koyarak her uçuşu rötara sokan zihniyeti kınıyorum... 45 dakika içinde çok zaman ulaşmayan işlerden dolayı pegasus uçağı sık sık rötar yaşıyor. Diğer havayollarıda rötar yapıyor ama ufak rötarları havada kapatabiliyor. Ama pegasusda akaryakıtın hesabı gram gram yapıldıgı için havada kapatma şansı yok ! Aksi halde pilottan hesabı sorulur. Çünkü önemli olan müşteri memnuniyeti değil Low Cost uçabilmek ! Ne kadar düşük maliyetli uçarsan patronun gözünde o kadar iyisin. Senden iyisi yok. Müşteri memnuniyetine gelince boş veeeerrr. Nasıl olsa uçuruyoruz, gerisi hikaye zihniyeti.......... pegasus zihniyeti......... PEGASUS İLE UÇMAK SABIR İSTER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Once ucaklarini zamaninda ucursun, gerisi hikaye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Low cost zihniyeti değil bence, Pegasus'a mahsus zihniyet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aman pegasus kampanyalarından uzak durun. Bedava medava derler sonra para isterler :))) Pegasus bedavadan hiç bir şey vermez. Bir yudum su bile olsa vermez :)) LOW COST ZİHNİYETI ne de olsa . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000