23 Kasım 2012, Cuma 11:01:26

PEGASUS 2013'ÜN AÇILIŞINI BELGRAD'LA YAPACAK

Pegasus’un uçuş ağına katılan yeni destinasyonu Belgrad için bilet satışına başlandı.
  • bos ucmaya bir hat daha yazana bu kadar kötü gittiğini bildiğinize göre hep pegasusla uçuyorsunuz:)))
  • yakinda baslayacak diger yeni hatlar: Dis hatlar ; barcelona, saraybosna, doha Ic hatlar; zafer, gazipasa ve erzurum. Dis hatlarda ise bazi destinasyonlar gunde 1den 2 ye cikariliyor
  • Karı Koca ailelerinin tüm çalışmaları bir yere kadar, basın arkada, para cepte böyle ticaretib ağa babasını ben de yaparım, low cost muş!!!
  • Sofya tutmadi, Bukres ve Pristine yerlerde surunuyor, Uskup de cok farkli degil; Belgrad ne olur gorecegiz. THY gunde iki kez ucuyor ve baglantilar gayet iyi PGS in isi kolay degil
  • Pegasus stratejisini oturtuyor iyice. Balkanlarda bir çok yere uçuyor şu an da. Doğu da bir çok uçuş noktası almaya çalışıyor. Avrupa ile dooğuyu birbrine bağliyor. THY nin üst kesimde yaptığı işin minyatür versiyonunu low cost olarak yapıyor.

Pegasus’un uçuş ağına katılan yeni destinasyonu Belgrad’a 1 Şubat 2013’te başlayacak uçuşlarının biletleri 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Pegasus Belgrad uçuşları için şu açıklamayı yaptı:

"2013 yılında uçuşlarına başlayacağımız ilk destinasyonu Sırbistan'ın başkenti Belgrad oldu.

Pegasus’un uçuş ağına eklenen 26. ülkedeki 62. destinasyonu olan Belgrad uçuşları 1 Şubat 2013 tarihinden itibaren Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak gerçekleşecek uçuşların biletleri, 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pegasus misafirleri, 62. Uçuş noktası olan Belgrad’dan Türkiye’de Adana, Ankara, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon’a; yurtdışında ise Almati, Beyrut, Dubai, Krasnodar, Kuzey Kıbrıs- Ercan, Omsk Tahran ve Tiflis’e bağlantılı olarak uçabilecekler."

TUNA VE SAVA NEHİRLERİNİN ORTASINDAKİ METROPOL: BELGRAD

Güneydoğu Avrupa'nın en büyük şehirlerinden biri olan, Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği noktada tarih ve modernliğin iç içe geçtiği Belgrad, Sırbistan’ın başkenti olmasının yanı sıra birçok farklı kültürün tarihinden izler barındırmakta. Sırbistan Ulusal Parlamentosu ve Posta Merkezi gibi birçok önemli yapıya ev sahipliği yapan şehrin merkezindeki Cumhuriyet Meydanı, 18. yüzyılda İstanbul'a açılmak amacıyla inşa edilen “İstanbul Kapısı”nın 19. yüzyıl sonlarına doğru yıkılmasının ardından bugünkü görüntüsünü almıştır. Tarihin yanı sıra ışıl ışıl mağazalarıyla da her yıl birçok kişinin dikkatini çeken Belgrad, alışveriş ve eğlence imkânlarıyla da Pegasus yolcılarına farklı bir alternatif olacak.

PEGASUS 2013'ÜN AÇILIŞINI BELGRAD'LA YAPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

xxx ~ 11 yıl önce
bos ucmaya bir hat daha yazana bu kadar kötü gittiğini bildiğinize göre hep pegasusla uçuyorsunuz:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no name ~ 11 yıl önce
yakinda baslayacak diger yeni hatlar: Dis hatlar ; barcelona, saraybosna, doha Ic hatlar; zafer, gazipasa ve erzurum. Dis hatlarda ise bazi destinasyonlar gunde 1den 2 ye cikariliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basın Desteği ~ 11 yıl önce
Karı Koca ailelerinin tüm çalışmaları bir yere kadar, basın arkada, para cepte böyle ticaretib ağa babasını ben de yaparım, low cost muş!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos ucmaya aday bir hat daha ~ 11 yıl önce
Sofya tutmadi, Bukres ve Pristine yerlerde surunuyor, Uskup de cok farkli degil; Belgrad ne olur gorecegiz. THY gunde iki kez ucuyor ve baglantilar gayet iyi PGS in isi kolay degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAHİNN ~ 11 yıl önce
aaah zaman, zaman her şeyin ilacı. Ancak; BİR BAŞKA ÜLKENİN HAVA YOLU BU PASTAYI YEMEKTENSE, KEŞKE PEGASUS YESİN AMA İŞLERİ GERÇEKTEN ZOR. ALLAH KOLAYLIK VERSİN
Strateji ~ 11 yıl önce
Pegasus stratejisini oturtuyor iyice. Balkanlarda bir çok yere uçuyor şu an da. Doğu da bir çok uçuş noktası almaya çalışıyor. Avrupa ile dooğuyu birbrine bağliyor. THY nin üst kesimde yaptığı işin minyatür versiyonunu low cost olarak yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000