12 Ekim 2010, Salı 09:34:59

O YOLCU TEMİNATLA SERBEST

Ercan Devlet Havalimanı’nda 8 Ekim günü saat 23:45 sıralarında İstanbul’dan gelen Pegasus Havayolları’na ait uçakta çıkan kavganın zanlısı teminatla serbest bırakıldı.
  • Kimse mevzuyu bilmeden atıp tutmuş bu adam niye vurdu neden vurdu diye soran yok bu dünyada neden yaşıyosunuz namus şeref için namusunuza serefinize söz söylettirirmisiniz siz ben söylettirmem arkadas adamlar sarhoş herkese salça oluyor en son bana denk geldi bu oldu
  • Lafını bil konuş Kıbrıslı ! Türk insanına çamur atmaya kalkma, ne oldugunuzu cümle alem biliyor ! Haddinizi bilin, zamanında askerimizide laf atıyordunuz ! Şimdide bizlere !!!
  • Yazıyı lütfen dikkatli okuyun. Zanlı TC vatandaşı. Zaten bizim ülkemizde mahkemedeki davaların tümüne yakınında başrolde TC vatandaşları bulunuyor. TCnin arka bahçesi olmaya alıştık. Nüfus olmuş yarım milyon, Kıbrıslılar kalmış 80 bin. Daha ne denebilir ki.. Birşey desek biz size o kadar para gönderiyoruz diyorsunuz ama bir düşünün bu paranın ne kadarı gerçek Kıbrıslılara kalıyor. Sadece 80 bin kişi...
  • kiprisli arkadasim: kafayi atan Kipris vatandasi, sen nesin Rum musun bu arada gelen Turk giden Turk demisin? Ama Turk Rum olmadan once insan ol derim, no racism no stereotyping! You know what I mean my friend?
  • Bugünlerde internette ve televizyonlarda yayınlanan videoyu görmüşsünüzdür. İzmir'de zevk için bir kediyi ayağıyla ezerek öldüren bir sadist. Bu habere de çok fazla şaşırmamak gerekir. Ortalık binlerce psikopat dolu. Ha bu arada KKTC yargısını tebrik etmek gerekir. Türkiye'de olsaydı, bırakın tutuklanmayı mahkemeye dahi çıkmadan savcılık talimatıyla serbest bırakılırdı.
  • adamın işine geldi bu iş..yurt dışına çıkışı engellenmiş yazık..artık onune gelen kafa atar.böyle insanların adada (dünyada) işi ne ? gelen türk giden türk.
  • Kim ne için başka bir yolcuya kafa atarak burnunu kırar veya çok ciddi zarar verir hem de uçağın içinde.. Alacak verecek meselesimidir nedir insanlar çıldırmış durumda o ona kafa at ötekine vur.. Kıbrıslı hakimi tebrik etmek lazım yerinde bir karar ancak yine de ben olsaym kafayı atana 1 aylık hapis cezası verirdim çünkü olay uçağın içinde oluyor ve kafa atmak kendini savunmak değildir psikopatlıktır
Sabiha Gökçen- Ercan seferini yapmakta olan uçakta meydana gelen olayda, kendisine ters ters baktığı gerekçesiyle sinirlenen zanlı Cenk İlbeyi’nin kafa darbesiyle Arda Akın isimli şahsın burnu kırılmıştı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi, zanlı Cenk İlbeyi’nin yurt dışına çıkışının yasaklanıp seyahat ve kimlik belgelerinin polise teslim edilmesi, 3 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin imzalayacağı 20 bin TL’lik şahsi kefalet senedi karşılığında davaları görüşülünceye dek serbest kalmasına karar verdi.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fügen Ulutekin’in huzurunda gerçekleşen duruşmada iddia makamı Başsavcılık adına Savcı Emine Taşkın hazır bulundu.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Meriç Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Cemali Çiftçi, mahkemede yeminli şahadet vererek olguları aktardı.
Cemali Çiftçi, 8 Ekim 2010 tarihinde saat 23:45 raddelerinde Ercan Devlet Havalimanı’nda Pegasus uçağı içerisinde, yolculuk sırasında tartıştığı Arda Akın’ın burnuna başı ile vurmak suretiyle ciddi şekilde darp eden zanlı Cenk İlbeyi’nin konu şahsı vahim zarara uğrattığını söyledi.

Zanlı Cenk İlbeyi’nin TC vatandaşı olup KKTC’de çalışma izinli olarak bulunduğunu belirten Çiftçi, zanlının uygun görülecek bir teminata bağlanmasını talep etti.

İddia makamı adına söz alan Savcı Emine Taşkın, zanlı Cenk İlbeyi’nin yurt dışına çıkışının yasaklanıp seyahat ve kimlik belgelerinin polise teslim edilmesi, 3 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin imzalayacağı 20 bin TL’lik şahsi kefalet senedi karşılığında davaları görüşülünceye dek serbest kalmasına itirazları olmayacağını söyledi.

Zanlı avukatının 20 bin TL’lik kefalet senedi talebine itiraz etmesine rağmen Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin, iddia makamının talebini yerinde bularak zanlı Cenk İlbeyi’nin yurt dışına çıkışının yasaklanıp seyahat ve kimlik belgelerinin polise teslim edilmesi, 3 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin imzalayacağı 20 bin TL’lik şahsi kefalet senedi karşılığında davaları görüşülünceye dek serbest kalmasına emir verdi.
O YOLCU TEMİNATLA SERBEST

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kimse mevzuyu bilmeden atıp tutmuş bu adam niye vurdu neden vurdu diye soran yok bu dünyada neden yaşıyosunuz namus şeref için namusunuza serefinize söz söylettirirmisiniz siz ben söylettirmem arkadas adamlar sarhoş herkese salça oluyor en son bana denk geldi bu oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lafını bil konuş Kıbrıslı ! Türk insanına çamur atmaya kalkma, ne oldugunuzu cümle alem biliyor ! Haddinizi bilin, zamanında askerimizide laf atıyordunuz ! Şimdide bizlere !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazıyı lütfen dikkatli okuyun. Zanlı TC vatandaşı. Zaten bizim ülkemizde mahkemedeki davaların tümüne yakınında başrolde TC vatandaşları bulunuyor. TCnin arka bahçesi olmaya alıştık. Nüfus olmuş yarım milyon, Kıbrıslılar kalmış 80 bin. Daha ne denebilir ki.. Birşey desek biz size o kadar para gönderiyoruz diyorsunuz ama bir düşünün bu paranın ne kadarı gerçek Kıbrıslılara kalıyor. Sadece 80 bin kişi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kiprisli arkadasim: kafayi atan Kipris vatandasi, sen nesin Rum musun bu arada gelen Turk giden Turk demisin? Ama Turk Rum olmadan once insan ol derim, no racism no stereotyping! You know what I mean my friend?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugünlerde internette ve televizyonlarda yayınlanan videoyu görmüşsünüzdür. İzmir'de zevk için bir kediyi ayağıyla ezerek öldüren bir sadist. Bu habere de çok fazla şaşırmamak gerekir. Ortalık binlerce psikopat dolu. Ha bu arada KKTC yargısını tebrik etmek gerekir. Türkiye'de olsaydı, bırakın tutuklanmayı mahkemeye dahi çıkmadan savcılık talimatıyla serbest bırakılırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adamın işine geldi bu iş..yurt dışına çıkışı engellenmiş yazık..artık onune gelen kafa atar.böyle insanların adada (dünyada) işi ne ? gelen türk giden türk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kim ne için başka bir yolcuya kafa atarak burnunu kırar veya çok ciddi zarar verir hem de uçağın içinde.. Alacak verecek meselesimidir nedir insanlar çıldırmış durumda o ona kafa at ötekine vur.. Kıbrıslı hakimi tebrik etmek lazım yerinde bir karar ancak yine de ben olsaym kafayı atana 1 aylık hapis cezası verirdim çünkü olay uçağın içinde oluyor ve kafa atmak kendini savunmak değildir psikopatlıktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000