03 Ekim 2009, Cumartesi 07:45:40

Kırgızistan, Pegasus ile havalanacak

Pegasus Havayolları Kırgızistan bayrağı ile uçuş yapma konusunda anlaşmaya vardı. Kırgızistan Başbakan Birinci Yardımcısı Ömürbek Babanov'un açıkladığı anlaşma detayında Pegasus'un Kırgızistan bayrağı ile seferlere başlaması var.
  • Hayır asla da olmayı düşünmedim sanırım sizde orda bi mevkii desiniz ki ben şahsen pegasus ta olsaydım bu yazdıklarım doğru olduğundan ne o beni iştemi çıkartacaksınız acı ama gerçek değilmi alın işte görün iyilikle olmazsa kötülükle mi yola getirmeyi biliyorsunuz siz evet uç uç böyle yalakalr oldukça hakkını çok yersiniz hak edenin
  • sen pegasusta mısın?
  • Eger anlasma her iki taraftanda degistirilmezse olay PGSnin TC tescilli ucaklari Manas adi altinda PGS codeshare ile ucurabilir. Zaten Turkiye SAW base olacagi icin geri kalan Avrupa yolculugu PGS tarafindan yapilacak.
  • Ülkemiz ile Kırgızistan arasındaki Hava Ulaştırma Anlaşması tekli tayine müsaade etmektedir. Şu anda Kırgız tarafı Manas Hava Yollarını tayin ettiğini için ikinci bir havayolunun tarifeli sefer yapması mümkün değildir. Ancak bu anlaşmanın ÇOKLU TAYİNe cevaz verecek şekilde değiştirilmesiyle mümkün olabilir.
  • ERZURUM//ANKARA//İSTANBUL uçuşları yeniden başlamalııııııı
  • vayyy ali abime bak..deste deste dolarları yine indirdi kasaya.berlin kapılarına dayandı ardındanda kırgızistan.aman hocam dikkat et orası istanbul değil.kanadınızı kaptırmayın..:)))
  • tabii ordaki zorlukları yönetim çekmiyor ekip biliyor ama olay oldumu ekip i şut layabiliyorsun sen bi uçuş yap orda bi göreyim seni.uçar uçar kar ını eleman maaşlarıyla elde eden bi şirket uçar.ayrıca başka havayollarının yaptığı sözleşmenin altını teklif etmeyide iyi bilir tic müthiş. uç pegasus uç
  • pegasus dünyanın her yerinde uçmuştur, uçuyor, uçacak. eğitim seviyesi, uçakları ve tecrübesi buna yeterlidir.
  • bir yırttık.. artık kırgızlar düşünsün :)
  • Ordaki şirket Ambargodan Kurtulacağı için parayı düşünmez şimdilik o yüzden pegasusta ne kadar kazanacağını tahmin edebilirsiniz ambargosu kalksın izinlerini alsın tekrar yenilenecek ozaman bakalım bak nasıl geri dönecekler. yakında saga nın cidde leri bittip pegasus başlarsa şaşmayın çünki anlaşmalar için konuşuluyor

Uluslararası seferler düzenleyecek uçakları bulunmayan Kırgızistan ile ortaklık kuracak olan Pegasus'un bu seferleriyle ülkenin yurtdışına açılmasının kolaylaşacağı belirtiliyor. İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Pegasus ile yapılacak anlaşmayla Kırgızistan, kendi bayrağını taşıyan uçaklarla uluslararası uçuş yapabilecek" dedi.

Pegasus'un uçuşlarının aktarmalı olacağını ve aktarmaların Türkiye üzerinden de yapılacağını söyleyen Yalçıntaş böylece İstanbul'un bir hubport (aktarım limanı) olması yolunda önemli bir adım atılmış olacağını belirtti.

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı daha önce onuya ilişkin yaptığı açıklamada, Babanov ile İstanbul'da tanışma fırsatını yakaladığını ve ondan sonra Kırgızistan sevdasının başladığını belirtmişti. Ali Sabancı, "Babanov bize, ülkesine yatırım çağrısı yaptı. Kırgızistan'ı gördük ve kararımızı verdik" şeklinde konuşmuş ve Kırgızistan'da hükümetin desteğiyle havayolu taşımacılığını lüks olmaktan çıkaracaklarını, modern havacılığa başlayacaklarını söylemişti.

Kırgızistan, Pegasus ile havalanacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
Hayır asla da olmayı düşünmedim sanırım sizde orda bi mevkii desiniz ki ben şahsen pegasus ta olsaydım bu yazdıklarım doğru olduğundan ne o beni iştemi çıkartacaksınız acı ama gerçek değilmi alın işte görün iyilikle olmazsa kötülükle mi yola getirmeyi biliyorsunuz siz evet uç uç böyle yalakalr oldukça hakkını çok yersiniz hak edenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen pegasusta mısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eger anlasma her iki taraftanda degistirilmezse olay PGSnin TC tescilli ucaklari Manas adi altinda PGS codeshare ile ucurabilir. Zaten Turkiye SAW base olacagi icin geri kalan Avrupa yolculugu PGS tarafindan yapilacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ülkemiz ile Kırgızistan arasındaki Hava Ulaştırma Anlaşması tekli tayine müsaade etmektedir. Şu anda Kırgız tarafı Manas Hava Yollarını tayin ettiğini için ikinci bir havayolunun tarifeli sefer yapması mümkün değildir. Ancak bu anlaşmanın ÇOKLU TAYİNe cevaz verecek şekilde değiştirilmesiyle mümkün olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ERZURUM//ANKARA//İSTANBUL uçuşları yeniden başlamalııııııı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
vayyy ali abime bak..deste deste dolarları yine indirdi kasaya.berlin kapılarına dayandı ardındanda kırgızistan.aman hocam dikkat et orası istanbul değil.kanadınızı kaptırmayın..:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tabii ordaki zorlukları yönetim çekmiyor ekip biliyor ama olay oldumu ekip i şut layabiliyorsun sen bi uçuş yap orda bi göreyim seni.uçar uçar kar ını eleman maaşlarıyla elde eden bi şirket uçar.ayrıca başka havayollarının yaptığı sözleşmenin altını teklif etmeyide iyi bilir tic müthiş. uç pegasus uç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasus dünyanın her yerinde uçmuştur, uçuyor, uçacak. eğitim seviyesi, uçakları ve tecrübesi buna yeterlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir yırttık.. artık kırgızlar düşünsün :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ordaki şirket Ambargodan Kurtulacağı için parayı düşünmez şimdilik o yüzden pegasusta ne kadar kazanacağını tahmin edebilirsiniz ambargosu kalksın izinlerini alsın tekrar yenilenecek ozaman bakalım bak nasıl geri dönecekler. yakında saga nın cidde leri bittip pegasus başlarsa şaşmayın çünki anlaşmalar için konuşuluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000