27 Şubat 2014, Perşembe 07:50:53

KASTAMONU'DAN PEGASUS HAMLESİ

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG), Kastamonu’nun tanıtımına, kalkınmasına ve gelişmesine destek olmak için çalışmalarına devam ediyor.
  • çaycumaya da bekleriz
  • Doluluk oranı yakalayacağını zannetmiyorum . Seferler başlar 4-5 ay sonra sona erer. 4-5 ay da zararla geçer.
  • Havalimanı yetersiz mi kalıyor ? Saçmalamayın arkadaşım Ahl ' den uçaklar bomboş gidiyor.
  • sabiha gökçen kastamonu yaz sezonunda anadolu jet uuşlara başlıcak diye biliyom pegasusda başlasa iyi lur iç hatlarda sabihadan türkiyenin her yerine uçuş olsun.
  • Zafer, giydiğin babanın ceketi heralde.
  • Taş düşebilü, ayu çıkabilü
  • Kastamonu havaalani yetersiz almaya basladi. Sehrin kuzeyine 2. Bir havaalani sart.
  • Zafercim şov yapmayı bırak. Madem bu kadar yolcu var atlasjet gelsin değil mi ;)

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG), Kastamonu’nun tanıtımına, kalkınmasına ve gelişmesine destek olmak için çalışmalarına devam ediyor.

KASGEG Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, Pegasus Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk ile görüştü. Küçükşabanoğlu, ziyarette Kastamonu Havalimanı ile ilgilenen Borajet ve Anadolujet’in yanı sıra Pegasus Havayolu’nun da Kastamonu’ya uçuş seferlerinin düzenlenmesi görüşüldü. Kastamonu’nu hakkında Pegasus Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk’e detaylı bilgiler vrene Küçükşabanoğlu, “İstanbul’un Anadolu yakasında çok ciddi Kastamonulu nüfusu bulunuyor. Bunlarla beraber ilimizdeki üniversite, askeri birlik, otobüs seferleri ve turizm konularında da hızlı bir ilerleme kaydedildi” dedi. Ayrıca Küçükşabanoğlu, “Yeni kurulan bir havalimanı için ikinci bir havayolu şirketinin gelmesinin memleketimize turizm, ticaret ve sanayi gibi birçok konuda önemli bir katkısının olacağının inancındayız. Bunların dışında ikinci bir şirketin gelmesi ile birlikte oluşacak rekabet sayesinde vatandaşımız bilet fiyatlarından ve saat çeşitliliğinden de çok ciddi bir şekilde yararlanacağını düşünüyoruz. Kastamonu Genç Girişimciler Derneği olarak, Kastamonu'ya uçuş gerçekleştirebilecek potansiyeline sahip bütün firmalarla görüştük. Bundan sonra da bu firmalarla sürekli temas halinde olacağız ve bu konu sonuca ulaşana kadar da takipçisi olacağız. Konu ile ilgili daha kısa zamanda kamuoyuna detaylı bilgilendirme yapmayı düşünüyoruz. Güzel Kastamonu'muz için elini taşın altına koyan gençler olarak en kısa zamanda memleketimizin hak ettiği yere gelmesi için önem arz eden diğer konularla ilgili görüşmelerimiz devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ziyaretin ardından Küçükşabanoğlu, önümüzdeki günlerde Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile de görüşeceklerini belirtti. Ayrıca Küçükşabanoğlu, Pegasus Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk’e Kastamonu’nun yöresel ürünlerinden oluşan bir paket ile Şehit Şerife Bacı heykeli ve saat kulesi maketini hediye etti.

KASTAMONU'DAN PEGASUS HAMLESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

LTAS ~ 10 yıl önce
çaycumaya da bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetersiz ~ 10 yıl önce
Doluluk oranı yakalayacağını zannetmiyorum . Seferler başlar 4-5 ay sonra sona erer. 4-5 ay da zararla geçer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havalimanı ~ 10 yıl önce
Havalimanı yetersiz mi kalıyor ? Saçmalamayın arkadaşım Ahl ' den uçaklar bomboş gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih ~ 10 yıl önce
Şubat ve Mart ayları Kastamonu'nun en zayıf aylarıdır.Otobüsler bile bomboştur.Şimdiden yaz sezonu için iyi sayıda bilet satışı var.Geçen yaz kimse bilmediği için talep sonradan arttı ama bu yıl ilgi yoğun olacak.Kaldı ki uçaklardan bazıları Şubatta bile full gidip geldi.
saw ~ 10 yıl önce
sabiha gökçen kastamonu yaz sezonunda anadolu jet uuşlara başlıcak diye biliyom pegasusda başlasa iyi lur iç hatlarda sabihadan türkiyenin her yerine uçuş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zafer, giydiğin babanın ceketi heralde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gastanbollu ~ 10 yıl önce
Taş düşebilü, ayu çıkabilü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 10 yıl önce
Kastamonu havaalani yetersiz almaya basladi. Sehrin kuzeyine 2. Bir havaalani sart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zafercim şov yapmayı bırak. Madem bu kadar yolcu var atlasjet gelsin değil mi ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000