27 Ekim 2009, Salı 07:35:32

İzmir-Elazığ seferleri başladı

İzmir-Elazığ uçak seferleri Foça adlı uçağın Elazığ'a inmesiyle başladı...
  • Hayırlı olsun, potansiyeli büyük bir hat İzmir-Elazığ hattı, çoğu kişi hep soruyordu neden uçulmuyor diye. Eskişehir, Trabzon ve Van uçuşlarını da bekliyoruz İzmirden.
  • Biraz patronunuzu örnek alın. Birazcık kalite lütfen.

İZair'e ait Airbus A320-200 model Foça adlı uçak, İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzair Genel Müdürü Gürol Yüksel'in de içinde olduğu 180 kişiyle Elazığ Havaalanı'na indi. Konukları Elazığ Valisi Muammer Erol ve beraberindeki yetkililer karşıladı. Elazığ Valisi Muammer Erol, VİP salonunda yaptığı açıklamada, kentin havayolu potansiyelinin havaalanı pist inşaatının tamamlanmasından sonra arttığını dile getirdi.

İzmir Valisi Cahit Kıraç ise, İzmir'in 8500 yıllık bir şehir olduğunu söyleyerek, ''Elazığ da yıllardan beri bölgede kültürün, sanatın, musikinin, iyi insanlığın örneğini veren bir şehir. Bu iki şehrin yakınlaştırmak adına İzair ve Pegasus'un attığı adımı desteklemek için ilk seferine biz de katıldık.'' dedi.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ise Elazığ'da ve İzmir'de üretilen her türlü malın ticaretinde önemli mesafeler alınabileceğini belirterek, bu geliş ve gidişlerin turizmi hareketlendirebileceğini söyledi.

İzmir-Elazığ seferleri başladı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hayırlı olsun, potansiyeli büyük bir hat İzmir-Elazığ hattı, çoğu kişi hep soruyordu neden uçulmuyor diye. Eskişehir, Trabzon ve Van uçuşlarını da bekliyoruz İzmirden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biraz patronunuzu örnek alın. Birazcık kalite lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000