23 Aralık 2011, Cuma 09:48:32

İŞTE TC-AIS'İN SEATTLE-TÜRKİYE MACERASI

Pegasus Havayolları 40 uçaklık siparişinden 25. uçağı Sevde Nil Demir'i teslim aldıktan sonra uçağın yapım aşamaları ile ilgili güzel bir video hazırladı.
  • kim ne derse desin,burada pegasus ile thy i karıştırmamalı.ama pegasus un yaptığı yatırımı özel şirketler içinde ayrı bir yerde tutmak gerekir.kelimelerle oynayıp ta buralarda edebiyat ukelalığı yapmayın lütfen.kim kimin ne dediğini bal gibi biliyor.bu arada airport habere söylüyorum,pegasusun bu uçaktan hemen 1 hafta sonra filosuna kattığı yine aynı kategorideki son uçağı TC-AVP yı gözden kaçırdınız.yani en yeni kuşu 26 ncı kuşu geldi bile.onun adını da siz öğrenin...pegasusun 2 nci sky interior uçağı yani..
  • Boeing 737-800 "BİR DEV"miş.. a380 ne oluyor bu durumda? :)))
  • Bildiğim kadarıyla Sky Interior ilk olarak THY'nin B737-800 model TC-JHK tescilliği uçağındakullanıldı.Yani Türkiyedeki ilk Sky Interior nasıl Pegasus'ta oluyor hayret doğrusu
  • Arkadaslar isim verme konusunda thy ile pegasusu karistirmamak gerekir biri devlet digeri ise ozel bir havayolu. Devlet havayolu ULKEYI temsil etmekle SORUMLUDUR. Bu yuzden ahmet mehmet diye koymasi gercekci degildir. Bir ucaga Adana ismi koyarsiniz tum Adanalilarin sevgisini kazanirsiniz. Ama tabiki pegasusta yaptigi bu isle insanlara kendisini cok ozel hissettiriyor. Bu da alkislanacak guzel bir olay. Yani demek istedigim lutfen bu konuda THY ile Pegasus u karistirmayin karsilastirmayin. Isim koyma konusunda THY DEKI POLITIKA DA PEGASUSTA DOGRUDUR.
  • Alemsiniz vallaha, burada pegasusun uçaklarına çocuklarımızın isimlerini vermesi eleştirilmiyor. Üstelik THY ülkemizin bütün illeri ile tanıtım amaçları kullanılabilecek önemli merkezlerimizin isimlerini kullanıyor. Turizm açısından sıfır maliyetle tanıtım yapıyor.Anlayabilene, bu yazdıklarım in Turkish...
  • S.İ yi ilk THY getirdi....
  • -daha iyisini yapsın o zaman. pegasus 2 çocuğumuzun isimlerini vermiş, ne güzel yapmış. thy 3 çocuğumuzun isimlerini versin, o da güzelce reklamını yapsın madem. ne o, yoksa kampanya olursa sümeyye ve bilal isimleri ile başlayacağından mı korkuyorsunuz????
  • Çorum Pegasus Türkçe güzel anlatmış, ama anlayabilmek için reklam spotundaki yanlış bilgileri yakalamak lazım.. :) Yani, her söylenilenene inanmamak, sorgulamak lazım :)
  • türkçe konuşurmusun? anlayabilelim ...
  • güzel video
Pegasus Havayolları’nın Amerika’lı Boeing firmasıyla yaptığı 40 uçaklık anlaşma kapsamında 25. uçağını geçtiğimiz günlerde teslim aldı. Sevde Nil Demir ismi verilen TC-AIS kuyruk tescilli B737-800 model uçağın yapım hikayesi aşama aşama videoya kaydedildi.

İşte 100.000’e yakın çocuk arasından ismi seçilen Sevde Nil Demir’in heyecanı ve o Pegasus Havayolları'nın 32. uçağının imalatı;

İŞTE TC-AIS'İN SEATTLE-TÜRKİYE MACERASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
kim ne derse desin,burada pegasus ile thy i karıştırmamalı.ama pegasus un yaptığı yatırımı özel şirketler içinde ayrı bir yerde tutmak gerekir.kelimelerle oynayıp ta buralarda edebiyat ukelalığı yapmayın lütfen.kim kimin ne dediğini bal gibi biliyor.bu arada airport habere söylüyorum,pegasusun bu uçaktan hemen 1 hafta sonra filosuna kattığı yine aynı kategorideki son uçağı TC-AVP yı gözden kaçırdınız.yani en yeni kuşu 26 ncı kuşu geldi bile.onun adını da siz öğrenin...pegasusun 2 nci sky interior uçağı yani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Boeing 737-800 "BİR DEV"miş.. a380 ne oluyor bu durumda? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bildiğim kadarıyla Sky Interior ilk olarak THY'nin B737-800 model TC-JHK tescilliği uçağındakullanıldı.Yani Türkiyedeki ilk Sky Interior nasıl Pegasus'ta oluyor hayret doğrusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaslar isim verme konusunda thy ile pegasusu karistirmamak gerekir biri devlet digeri ise ozel bir havayolu. Devlet havayolu ULKEYI temsil etmekle SORUMLUDUR. Bu yuzden ahmet mehmet diye koymasi gercekci degildir. Bir ucaga Adana ismi koyarsiniz tum Adanalilarin sevgisini kazanirsiniz. Ama tabiki pegasusta yaptigi bu isle insanlara kendisini cok ozel hissettiriyor. Bu da alkislanacak guzel bir olay. Yani demek istedigim lutfen bu konuda THY ile Pegasus u karistirmayin karsilastirmayin. Isim koyma konusunda THY DEKI POLITIKA DA PEGASUSTA DOGRUDUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Alemsiniz vallaha, burada pegasusun uçaklarına çocuklarımızın isimlerini vermesi eleştirilmiyor. Üstelik THY ülkemizin bütün illeri ile tanıtım amaçları kullanılabilecek önemli merkezlerimizin isimlerini kullanıyor. Turizm açısından sıfır maliyetle tanıtım yapıyor.Anlayabilene, bu yazdıklarım in Turkish...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
S.İ yi ilk THY getirdi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
-daha iyisini yapsın o zaman. pegasus 2 çocuğumuzun isimlerini vermiş, ne güzel yapmış. thy 3 çocuğumuzun isimlerini versin, o da güzelce reklamını yapsın madem. ne o, yoksa kampanya olursa sümeyye ve bilal isimleri ile başlayacağından mı korkuyorsunuz????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çorum Pegasus Türkçe güzel anlatmış, ama anlayabilmek için reklam spotundaki yanlış bilgileri yakalamak lazım.. :) Yani, her söylenilenene inanmamak, sorgulamak lazım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
türkçe konuşurmusun? anlayabilelim ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
güzel video

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000