25 Ekim 2011, Salı 14:25:55

İŞTE AIR BERLIN TURKEY...

Air Berlin Turkey'in ilk uçağı görücüye çıktı...
  • pegasus abd li GECAS ve alman airberlini zengin ediyor.katma deger olarak türke küçük,yabancılara büyük pay gidiyor.
  • Şimdi İzair diye birşey kalmadı artık o yüzden..Pegasus yönetim kurulu başkanı Ali Sabancı aynı zamanda İzair in de yanlış bilmiyosam %98 ine sahip..dolayısıyla bundan sonra izair e gelecek olan uçakların hepsi ya Pegasus ya da Air Berlin Turkey boyalı ve tescilli olacak..
  • Ne güzel; Türkiye'de iç hat yolcu taşıyan Alman Havayolu var.. Hadi Sunex e bişey demedik onunda kuruluş amacı aynı ama en azından ismi de farklı.. Ama bu ?.. Pegasus Germany gibi bir oluşum görme şansımız nedir?.. Almanya'da iç hat uçabilecek bir Türk firması olabilir mi?
  • Aklım karıştı bu uçak 30/09/2009 tarihinde D-ABKF tesciliyle air berlin'de uçmaya başlamış daha sonra 02/04/2011 tarihinde ise pegasus air'in (tc-izc) tesciline girmiş.Uçağın ismide nehir peki bu uçak nasıl izair'e ait oluyor???Bilenler bilgi verirse sevinirim...(izair'e böyle bir uçak hiç gelmemiş görünüyor sadece 3 A319 2 A320 var servisinde)
  • şu 737 yi bi izaire boyamadılar gitti airberline yar oldu. Üzüldüm açıkçası, ellerinde hali hazırda olan izair varken, Türkiyenin incisi bi şehrin adı varken gidip alman şehrinin ismi hiç yakışmamış
  • bana alman ekipler varmış gibi geldi yoksa izair ekipleri burayamı kaydırıldı ?
  • AirBerlin Turkey haberleri ilk çıktığın fanatik izairciler itiraz etmişlerdi. Ali Sabancı yapamaz, izair bitmez, birşey olmaz diye. Üstüne nankörlük yapıyorlardı. Gördük ki oluyormuş. Çok da güzel oldu. Helal Ali Sabancı...
  • güzelim izair boyası , amblemi silindi, oldu air berlin. para için bir şehrin adını alan şirketi yok ettiler. madem satacaktın niye ortak oldun. alırken bilmiyormuydun zararda olduğunu, bumu kara geçirmek.
  • allah kazasiz belasiz gitsin getirsin herkezide icinde korussun hayirlı ugurlu olsun THY kabin den sevgiler air berlin turkey e:=))
  • HABERE BAK, BIRDE YORUMLARA BAK...... biz olay yaratmayı çok seviyoruz, genelde işi bilmeyenlerin ortaya ucuz laf atıp insanları gaza getirmek isterler! sizin işiniz yokmu bütün gün dedikodu yapmaktan?
Almanya'nın en büyük ikinci havayolu şirketi konumunda bulunan Air Berlin ile Türkiye'nin low cost taşımacılığındaki en önemli şirketi olan Pegasus'un ortaklığında kurulan Air Berlin Turkey'in ilk uçağı ortaya çıktı.

İzair tescilinde Boeing 737-800 tipindeki uçağın kuyruk tescili de TC-IZC olarak görülüyor.

Air Berlin'in yüzde 16.5'lik hissesini elinde bulunduran Ali Sabancı ile Air Berlin'in ortaklığında kurulan Air Berlin Turkey söz konusu şirketlerden tamamen bağımsız. Filosuna kattığı 737-800 tipindeki uçakla ilk kez görülen Air Berlin Turkey'in çok kısa bir zaman içinde filosunu dört uçağı çıkarıp operasyonlarına başlaması bekleniyor.



©AirportHaber
İŞTE AIR BERLIN TURKEY...

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus abd li GECAS ve alman airberlini zengin ediyor.katma deger olarak türke küçük,yabancılara büyük pay gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şimdi İzair diye birşey kalmadı artık o yüzden..Pegasus yönetim kurulu başkanı Ali Sabancı aynı zamanda İzair in de yanlış bilmiyosam %98 ine sahip..dolayısıyla bundan sonra izair e gelecek olan uçakların hepsi ya Pegasus ya da Air Berlin Turkey boyalı ve tescilli olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne güzel; Türkiye'de iç hat yolcu taşıyan Alman Havayolu var.. Hadi Sunex e bişey demedik onunda kuruluş amacı aynı ama en azından ismi de farklı.. Ama bu ?.. Pegasus Germany gibi bir oluşum görme şansımız nedir?.. Almanya'da iç hat uçabilecek bir Türk firması olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aklım karıştı bu uçak 30/09/2009 tarihinde D-ABKF tesciliyle air berlin'de uçmaya başlamış daha sonra 02/04/2011 tarihinde ise pegasus air'in (tc-izc) tesciline girmiş.Uçağın ismide nehir peki bu uçak nasıl izair'e ait oluyor???Bilenler bilgi verirse sevinirim...(izair'e böyle bir uçak hiç gelmemiş görünüyor sadece 3 A319 2 A320 var servisinde)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu 737 yi bi izaire boyamadılar gitti airberline yar oldu. Üzüldüm açıkçası, ellerinde hali hazırda olan izair varken, Türkiyenin incisi bi şehrin adı varken gidip alman şehrinin ismi hiç yakışmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bana alman ekipler varmış gibi geldi yoksa izair ekipleri burayamı kaydırıldı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AirBerlin Turkey haberleri ilk çıktığın fanatik izairciler itiraz etmişlerdi. Ali Sabancı yapamaz, izair bitmez, birşey olmaz diye. Üstüne nankörlük yapıyorlardı. Gördük ki oluyormuş. Çok da güzel oldu. Helal Ali Sabancı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
güzelim izair boyası , amblemi silindi, oldu air berlin. para için bir şehrin adını alan şirketi yok ettiler. madem satacaktın niye ortak oldun. alırken bilmiyormuydun zararda olduğunu, bumu kara geçirmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
allah kazasiz belasiz gitsin getirsin herkezide icinde korussun hayirlı ugurlu olsun THY kabin den sevgiler air berlin turkey e:=))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HABERE BAK, BIRDE YORUMLARA BAK...... biz olay yaratmayı çok seviyoruz, genelde işi bilmeyenlerin ortaya ucuz laf atıp insanları gaza getirmek isterler! sizin işiniz yokmu bütün gün dedikodu yapmaktan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000