20 Nisan 2012, Cuma 19:52:56

ÇOK MU UÇTUK? SEN DE UÇ!

Pegasus Havayolları yepyeni bir reklam filmi ile yolcularına "Çok mu uçtuk? Sen de uç" dedi.
  • Yorumlara bakarsak Biz Cok Olmusuz :))))) Seviyoruz seni Pegasus...
  • Seyri güzel ve çok başarılı bir reklam olmuş.Çok hoşuma gitti.Aynı zamanda gurur verici Ülkemizdeki şirketlerin başarısı ülkenin başarısı ve bizim başarımız demek.
  • myTECHNIC bile geçmiş reklamın içinde ya hadi hayırlısı....
  • Pegasus gerçekten havacılığı değiştirdi Türkiye'de. Şimdiye kadar olan uçuşlarımda hiç bir sıkıntı yaşamadım. En büyük eleştiri suyu bile parayla satması. En sık kullandığım ADB - IST hattında Pegasus'a en yakın fiyat genelde Atlasjet oluyor ama o bile en az 10 TL daha pahalı, o paraya 3 şişe su alırım uçakta kana kana içerim, 1 TL de cebime kalır. Ama içmek istemiyorsam neden 10 TL daha fazla vereyim ki? çarpın bunu ortalama 150 yolcuyla, o zaman Pegasus'un sunduğu hizmetin neden havacılığı değiştirdiğini anlarsınız.
  • yahu o kadar reklamcısı pazarlamacısı bilmemnecisi çalısıyor hala reklamları kopya, yaptıkları cocuk demosu da kopya Thomson Airlines mıydı neydi ordan, yani beyinlerini geliştirip kendilerince daha farklı bir şey bulamıyorlar mı yazık aldıkları paraya
  • ali sabancıyı içtenlikle tebrik etmek lazım gerçekten sabiha gökçen pegasus üssü gibi inş. anadolu jette geçen yazki gibi doldurur burayı boş olması çok üzücü pegasus gibi kullanan yok geçen yıl karşılıklı sarı ve mavi kuyruk doluydu ama bu sene :( pegasus ailesine başarılar diliyorum en güzel günler hepimizin olsun :)
  • Negatif yorumları yapan; negatif insanlardır ..herkezin ağzından çıkan söz kişiliğidir ... Aldırmayın..Meyve veren ağaç taşlanır..Biz arkadaşlarımızla ,uçtuğumuz pegasusutan çok memnunuz..Siz yorumcular ekipseniz ;bir gün ordada uçabilirsiniz..Niye birbirinizi yok etmeye çalışıyorsunuz??Rekabet herzaman iyidir .. Kirletmeyin biz yolcular açısındanda siz çalışanlar açısındanda ama kendinize yakışır şekilde konuşun...
  • Ben genelde THY ile uçuyorum. PGS ise ikinci tercihim oluyor. Ama PGS ile uçtugum zaman bir aksaklık gormedim. Asık suratlı personel, temizlenmemiş kabin, gecikme gibi sorunları ciddi boyutlarda yaşamadım.
  • Acaba sen gerçek misin?
  • sayıyorum 1.zamanın da kalktık zamanında indik 2.bekletmedik geciktirmedik 3.rötarsızlık oranımızı yüzde 94 yaptık 4.yetmedi bide hep uygun fiyatlar sunduk evet bence biri rekabet kuruluna şikayet etmeli bence bu kadar yalan slogan bir arada tabiki pgs.
Türkiye'nin en genç filosuna sahip özel havayolu şirketi Pegasus, yayınladığı reklam filmi ile bir kez daha beğeni topladı.

Televizyonlarda dönmeye başlayan "Türkiye'de havacılığı biz başlatmadık ama biz değiştirdik" sloganı ile dikkat çeken reklam filminde "Biz biraz hızlı koştuk" diyerek 6 senede hızla büyüyen filosunu ön plana çıkaran şirket, Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi olduğunu belirtiyor.

İşte Pegasus Havayolları'nın beğeni toplayan yeni reklam filmi;

ÇOK MU UÇTUK? SEN DE UÇ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumlara bakarsak Biz Cok Olmusuz :))))) Seviyoruz seni Pegasus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Seyri güzel ve çok başarılı bir reklam olmuş.Çok hoşuma gitti.Aynı zamanda gurur verici Ülkemizdeki şirketlerin başarısı ülkenin başarısı ve bizim başarımız demek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
myTECHNIC bile geçmiş reklamın içinde ya hadi hayırlısı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pegasus gerçekten havacılığı değiştirdi Türkiye'de. Şimdiye kadar olan uçuşlarımda hiç bir sıkıntı yaşamadım. En büyük eleştiri suyu bile parayla satması. En sık kullandığım ADB - IST hattında Pegasus'a en yakın fiyat genelde Atlasjet oluyor ama o bile en az 10 TL daha pahalı, o paraya 3 şişe su alırım uçakta kana kana içerim, 1 TL de cebime kalır. Ama içmek istemiyorsam neden 10 TL daha fazla vereyim ki? çarpın bunu ortalama 150 yolcuyla, o zaman Pegasus'un sunduğu hizmetin neden havacılığı değiştirdiğini anlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu o kadar reklamcısı pazarlamacısı bilmemnecisi çalısıyor hala reklamları kopya, yaptıkları cocuk demosu da kopya Thomson Airlines mıydı neydi ordan, yani beyinlerini geliştirip kendilerince daha farklı bir şey bulamıyorlar mı yazık aldıkları paraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ali sabancıyı içtenlikle tebrik etmek lazım gerçekten sabiha gökçen pegasus üssü gibi inş. anadolu jette geçen yazki gibi doldurur burayı boş olması çok üzücü pegasus gibi kullanan yok geçen yıl karşılıklı sarı ve mavi kuyruk doluydu ama bu sene :( pegasus ailesine başarılar diliyorum en güzel günler hepimizin olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Negatif yorumları yapan; negatif insanlardır ..herkezin ağzından çıkan söz kişiliğidir ... Aldırmayın..Meyve veren ağaç taşlanır..Biz arkadaşlarımızla ,uçtuğumuz pegasusutan çok memnunuz..Siz yorumcular ekipseniz ;bir gün ordada uçabilirsiniz..Niye birbirinizi yok etmeye çalışıyorsunuz??Rekabet herzaman iyidir .. Kirletmeyin biz yolcular açısındanda siz çalışanlar açısındanda ama kendinize yakışır şekilde konuşun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben genelde THY ile uçuyorum. PGS ise ikinci tercihim oluyor. Ama PGS ile uçtugum zaman bir aksaklık gormedim. Asık suratlı personel, temizlenmemiş kabin, gecikme gibi sorunları ciddi boyutlarda yaşamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Acaba sen gerçek misin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayıyorum 1.zamanın da kalktık zamanında indik 2.bekletmedik geciktirmedik 3.rötarsızlık oranımızı yüzde 94 yaptık 4.yetmedi bide hep uygun fiyatlar sunduk evet bence biri rekabet kuruluna şikayet etmeli bence bu kadar yalan slogan bir arada tabiki pgs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000