25 Aralık 2009, Cuma 12:28:05

BÜTÜN SEKTÖR AIRPORT TV’DE OLACAK

Haftanın gündeminin değerlendirildiği Fikir Fırtınası'nda bu hafta yine birbirinden ilginç ve önemli konular ele alınacak.
  • BU ŞİRKETTEN KİMİ ÇAĞIRSANIZ ..HAVACILIKTAN YOKSUN BİLGİSİZ BİR VATANDAŞ GELİP VEYA KATILIMCI OLARAK YANLIŞ BİLGİLER AKTARACAK..NEDEN Mİ YAZIYORUM..BU ŞİRKETİN YÖNETİCİLERİ 19 UÇAĞI OLAN İSTANBUL HAVA YOLLARINI BATIRAN SAFİ ERGİN VE EKİBİ DEĞİLMİ...BİZ BU ŞİRKETİN KURULMASI AŞAMASINDA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK..CARAVVELL UÇAKLARINI UÇURDUĞUMUZ ZAMAN BU ZATI MUHTEREM SN SÜMER AKATIN ÇANTACISIYDI..GELECEKTE DE GNM MD OLDU...SONUÇ FELAKET NE ANLATACAK...BİLDİĞİ HİÇ BİR KONU OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK YANLIŞ OLUR..
  • THY dan kim katılacaktı ki ? Var mı bu işleri bilen birisi yöneticilerinden
  • ORHAN BİRDAL BEY THY YÖNETIM KURULU UYESI YANI PROGRAMDA THY DE VAR.!
  • TURK SIVIL HAVACILIGINI THY SIZ NASIL DEGERLENDİREBİLİRSİNİZ.KATILANLARIN HEPSI BIR TARAFA THY BİR TARAFA...FRANSA SIVIL HAVACILIGI AIRFRANCE SIZ NASIL DEGERLENDIRILIR,YADA LUFTHANSA SIZ ALMANYA DUSUNULEBILIRMI????????
  • Bu programı kaçıran çok şey kaçırır.
  • bu akşamki programda ayhan kartal olmalı,programın konuklarına ve konulara bakılırsa cevap hakkı doğacak bir ortam var gibi.
  • Tailwind,onur air Genel müdürleri tamam. Ama digerleri neyi degerlendircekmis?
  • havacılık sektörü genel müdür ve uçak şirketlerinin yöneticilerinden mi ibaretmiş?
  • Evet değerli konular var, Ama Sefa bey diğer konuşmacılara söz hakkı verecekmi ? Yoksa diğerlerinin sözünü kesip hep Sefa beyimi dinleyeceğiz, geçen hafta gibi. Ayıca Form 4 sahibi yer işletme ve istasyon müdürlerinin lisan yetersizlikleri neden kontrol edilmiyor. Yurt dışı toplantıya katılan bir Md. neden yanında o ülkenin dilini bilen birisi ile gider ! ! ! Yeni yılınızı kutlar ve tüm camiaya emniyetli uçuşlar dilerim. Tail commender.
  • Konular süper, program sürenizide kısıtlamayınız. Başarılarınızın devamını dilerim

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan, Genel Koordinatör Ali Kıdık, Haber Müdürü Murat Herdem ve SHGM eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı'nın katılımıyla gerçekleşen Fikir Fırtınası'nda bu hafta yine önemli konular enine boyuna tartışılacak.

Türk sivil havacılığı 2009 yılını nasıl geçirdi? 2010 yılında Türk sivil havacılığı nasıl olacak? Yılın son programında sektörün önemli isimleri Airport TV ekranlarından geride bırakacağımız yılı ve önümüzdeki süreci değerlendirecek.

SHGM Genel Müdürü Ali Arıduru, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, TÖSHİD Başkanı İzzet Tükenmez, TÖSHİD Genel Sekreteri Musa Alioğlu, Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, Corendon Havayolları Genel Müdürü Yıldıray Karaer, SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin, Turkuaz Havayolları Genel Müdürü Hidayet Aydoğan 2009 yılını değerlendirecek, 2010 yılından beklentilerini aktaracaklar.

Fırtına bununla dinmeyecek. Havacılık sektörünün tartışmalı ismi Kaptan Pilot Feyzi Altunbulak, neden hapis cezasına çarptırıldı? Bir pilotu mahkumiyete götüren olayın öncesinde ve sonrasında neler yaşandı?

Havaalanlarında deneyimli yer personeli zafiyeti mi var? Sürekli bu konuda neden şikayetler geliyor? Yer hizmetleri personelinin eğitimleri yetersiz mi?

Alitalia uçağında hostes sayısı eksik denilerek 4 yolcu uçaktan indirildi. İndirilenler arasında Türk yolcu da vardı. Alitalia, nasıl kural hatası yaptı, fatura neden yolculara kesildi?

Fikir Fırtınası, bu akşam saat 21:00'da Airport TV'de olacak...

BÜTÜN SEKTÖR AIRPORT TV’DE OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
BU ŞİRKETTEN KİMİ ÇAĞIRSANIZ ..HAVACILIKTAN YOKSUN BİLGİSİZ BİR VATANDAŞ GELİP VEYA KATILIMCI OLARAK YANLIŞ BİLGİLER AKTARACAK..NEDEN Mİ YAZIYORUM..BU ŞİRKETİN YÖNETİCİLERİ 19 UÇAĞI OLAN İSTANBUL HAVA YOLLARINI BATIRAN SAFİ ERGİN VE EKİBİ DEĞİLMİ...BİZ BU ŞİRKETİN KURULMASI AŞAMASINDA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK..CARAVVELL UÇAKLARINI UÇURDUĞUMUZ ZAMAN BU ZATI MUHTEREM SN SÜMER AKATIN ÇANTACISIYDI..GELECEKTE DE GNM MD OLDU...SONUÇ FELAKET NE ANLATACAK...BİLDİĞİ HİÇ BİR KONU OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK YANLIŞ OLUR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY dan kim katılacaktı ki ? Var mı bu işleri bilen birisi yöneticilerinden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ORHAN BİRDAL BEY THY YÖNETIM KURULU UYESI YANI PROGRAMDA THY DE VAR.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TURK SIVIL HAVACILIGINI THY SIZ NASIL DEGERLENDİREBİLİRSİNİZ.KATILANLARIN HEPSI BIR TARAFA THY BİR TARAFA...FRANSA SIVIL HAVACILIGI AIRFRANCE SIZ NASIL DEGERLENDIRILIR,YADA LUFTHANSA SIZ ALMANYA DUSUNULEBILIRMI????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu programı kaçıran çok şey kaçırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu akşamki programda ayhan kartal olmalı,programın konuklarına ve konulara bakılırsa cevap hakkı doğacak bir ortam var gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tailwind,onur air Genel müdürleri tamam. Ama digerleri neyi degerlendircekmis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havacılık sektörü genel müdür ve uçak şirketlerinin yöneticilerinden mi ibaretmiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet değerli konular var, Ama Sefa bey diğer konuşmacılara söz hakkı verecekmi ? Yoksa diğerlerinin sözünü kesip hep Sefa beyimi dinleyeceğiz, geçen hafta gibi. Ayıca Form 4 sahibi yer işletme ve istasyon müdürlerinin lisan yetersizlikleri neden kontrol edilmiyor. Yurt dışı toplantıya katılan bir Md. neden yanında o ülkenin dilini bilen birisi ile gider ! ! ! Yeni yılınızı kutlar ve tüm camiaya emniyetli uçuşlar dilerim. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Konular süper, program sürenizide kısıtlamayınız. Başarılarınızın devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000