05 Ocak 2010, Salı 16:43:17

BİZİM UÇAKLARIMIZDA BAŞKA BAYRAK MI VAR?

Pegasus Havayolları Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nda öğrenimini sürdüren öğrenciler için burs sözleşmesi imzaladı. Sabancı, yine önemli açıklamalarda bulundu.
  • burası otobüs şirketi değil .havayolu şirketi siz ata dan uçarken sayın ali SABANCI ilk defa sabiha gökçen havalimanından uçuşları başlattı ne oldu hepiniz birden oraya geldiniz atatürk ten uçsanıza bütün uçuşlarınızı ileriyi göremiyorsunuz size gösteriyorlar taklitçi takunyalı hava yolları ve sun ex siz zaten ex oldunuz
  • Başarılar dilerim, Pegasus'a. Bence okadar gereksiz yorum yapmayın arkadaşlar, sonuçta o da Türk bayrağını taşıyan bir havayolu muhtemelen tüm havayolları birbiriyle rekabet içine girecektir ama siz böyle yaptıkca ekip olarak gerçekten üzülüyoruz.
  • Turk bayrakli butun sivil havacilik sirketlerine basarilar. Yollari acik olsun. SHGM ve bakanlik onlarida kollasin ve desteklesin.
  • hatta THY de bile eskiler olmasa yeniler ne yapacak en basit ornek THY nin en onemli birimi olan Ticaretten sorumlu Genel mudur yardimcisi kim oda sizin begenmediginiz eskilerden yine THY nin en buyuk istasyonlarini kimler yonetiyor(IST/ESB/ADB/AYT gibi) arastirin bakalim.THY bu kadar yogun kadrolasmaya gittigi halde hala eskilerini gonderemiyor nedeni ne acaba sorun yenilerdemi
  • eskilere kafayi takan arkadaslara...... yenilerin kafasi calismiyorsa eskiler ne yapsin gosterin kendinizi gelin yonetime surekli assagilanmak istenen ozellikle THY kokenli eskiler olmasa sivil havacilik son yillarda yaptigi atilimi gerceklestirebilirmiydi acaba bakin etrafiniza HAVAS/CELEBI/TAV/TGS/ISG/PEGASUS/ATLAS/ONUR/MNG/IZAIR gibi sirketlerin ust yonetiminde kimler var.
  • sivasıda unutmayın mart ayında başlıyor seferler
  • Takdir ettigim bir havayolu, fakat ATA istasyonunda olmadigi sürece fazla büyümesini düsünmedigim bir havayolu.
  • süper olmuş..umarım paralarını burs sonrası geri almassın ali abi:))))))
  • NE FARKEDER NASIL OLSA EMEKLİ OLUP AYRILDIKLARINDA KIDEM TAZMİNATLARINI ALAMIYACAKLAR.BENİM GİBİ VE BİR SÜRÜ HAKARETE UĞRAYACAKLAR.OTOBÜS ŞÖFÖRÜNDEN İYİ PİLOT OLUR GİBİ VS. VS. VS.
  • Bu adamlar bu koltuklardan emekli olacaklar ve emekli ikramiyesi olarak da o koltukları evlerine götürüp emekli günlerinde de oturmaya devam ederler herhalde !!ali bey kurtul şu eski adamlardan artık yahu .maşallah reklamlı olaylarda baş köşelerde de yer alıp sırıtmayı pek seviyorlar..Koltuk aşkı o kadar fazla ki bu adamlarda genel müdür ne derse artık teslim olmuşlar her şeye tamam demeyi marifet sayıyorlar.ganel müdür zaten ayrı bir olay kısacası biraz hava değişimi herkese iyi gelecektir bunu da göz ardı etme Ali bey

Esas Holding bünyesinde bulunan Pegasus Havayolları, Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu (SHYO) öğrencilerine destek olmaya devam ediyor. 2006 yılından bu yana SHYO öğrencilerine burs veren şirket, bu yıl da 11 öğrencinin eğitimine katkı sağlamak amacıyla burs sözleşmesi imzaladı.

İmza törenine Ali Sabancı’nın yanı sıra Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Mustafa Cavcar, Müdür Yardımcısı Öznur Usanmaz ve 11 bursiyer öğrenci, Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, Eğitim Direktörü Cahit Taşbaş ve diğer Pegasus yöneticileri katıldı.

Pegasus Havayolları’nın ev sahipliği yaptığı imza töreninde konuşan Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, “Bu yılki burslarımıza ilk kez işletme ve teknik bölümleri dahil ederken her yıl olduğu gibi bu yıl da bursa ihtiyacı olan öğrencileri seçtik. 11 öğrenciye burs vereceğiz bunlardan 4’ü kokpit dışından. Pegasus’un havacılık sektörüne ve bu sektörde yetişen öğrencilere katkıları devam edecektir” dedi.  Sabancı, bugüne kadar burs verdikleri öğrencilerden 4’ünün Pegasus Havayolları’nda görev yaptığını söyledi.

Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Cavcar da Pegasus Havayolları’na verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Başta Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus Havayolları Eğitim Direktörü Cahit Taşbaş ve Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat olmak üzere tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum. Diğer şirketlere de örnek olacak bir yol izleniyor. Umarım başka şirketler de öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunur” dedi.

Pegasus Havayolları Eğitim Direktörü Cahit Taşbaş ise “Genç arkadaşlarımıza verdiğimiz desteği burs olarak adlandırmak istemiyorum. Onlar artık bizim ailemizin birer ferdi oldu ve eğitimlerine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Pegasus

YENİ UÇAKLAR GELİYOR

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı Pegasus’un özellikle Air Berlin’den hisse almakla büyük bir iş başardığını söyleyerek, “Biz havacılığın bir heves olduğunu biliyoruz. Ama artık 3-4 uçak alıp tur operatörlerinin sezonluk satacağı biletlerle bu işin yürümeyeceğini de çok iyi biliyoruz. O yüzden bu işi bir hevesten öteye, hesaplayarak yürütüyoruz. Olaya Esas Holding’in havacılık yatırımları olarak bakarsak; bugün Pegasus’un yüzde 100, İzair’ın yüzde 61 ve Air Berlin’in yüzde 16’lık hissesine sahip. Burayı bir havuz olarak düşünürsek 3 şirketin de aldığı uçaklar bir arada toplanıyor. Şuan sizlere rakamını veremeyeceğim uçakların alımıyla ilgili gelecek yıllara dair sözleşmeler imzaladık” dedi. Sabancı, Air Berlin’in en büyük hissedarı olduklarını hatırlatarak, şu şekilde konuştu: “Air Berlin’den hisse alarak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görebiliyoruz. Onların kendi modelleri var. Hem low-cost hem de bayrak taşıyıcı gibi operasyonlarını sürdürüyorlar. Bizim uçaklarımızda başka ülkenin bayrağı mı var? Biz de bayrak taşıyıcıyız ama eski devir insanları bunu böyle görmüyor. Sanki bizim uçaklarımızda başka bayrak varmış gibi lanse ediliyor”

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat da, düzenlenen törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 2009 yılının iyi bir şekilde atlatıldığını söyleyen Haybat, 2010 için temkinli konuştu. Haybat, “2010 yılına temkinli bakıyoruz. Büyüme var ama buna orantılı olarak talep olur mu diye düşünüyoruz. Biz adımlarımızı atarken hesaplı hareket ediyoruz. Şuanda filomuzda 19 uçak bulunuyor. İzair’in uçakları da Pegasus adına uçuş yapıyor ve orada da 5 uçak var. 2010 yılında filomuzu büyütmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda yıl içerisinde 8 adet Boeing 737-800 tipi yolcu uçağını filomuza katacağız” ifadelerini kullandı.

Pegasus

Pegasus

BİZİM UÇAKLARIMIZDA BAŞKA BAYRAK MI VAR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
burası otobüs şirketi değil .havayolu şirketi siz ata dan uçarken sayın ali SABANCI ilk defa sabiha gökçen havalimanından uçuşları başlattı ne oldu hepiniz birden oraya geldiniz atatürk ten uçsanıza bütün uçuşlarınızı ileriyi göremiyorsunuz size gösteriyorlar taklitçi takunyalı hava yolları ve sun ex siz zaten ex oldunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başarılar dilerim, Pegasus'a. Bence okadar gereksiz yorum yapmayın arkadaşlar, sonuçta o da Türk bayrağını taşıyan bir havayolu muhtemelen tüm havayolları birbiriyle rekabet içine girecektir ama siz böyle yaptıkca ekip olarak gerçekten üzülüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turk bayrakli butun sivil havacilik sirketlerine basarilar. Yollari acik olsun. SHGM ve bakanlik onlarida kollasin ve desteklesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hatta THY de bile eskiler olmasa yeniler ne yapacak en basit ornek THY nin en onemli birimi olan Ticaretten sorumlu Genel mudur yardimcisi kim oda sizin begenmediginiz eskilerden yine THY nin en buyuk istasyonlarini kimler yonetiyor(IST/ESB/ADB/AYT gibi) arastirin bakalim.THY bu kadar yogun kadrolasmaya gittigi halde hala eskilerini gonderemiyor nedeni ne acaba sorun yenilerdemi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eskilere kafayi takan arkadaslara...... yenilerin kafasi calismiyorsa eskiler ne yapsin gosterin kendinizi gelin yonetime surekli assagilanmak istenen ozellikle THY kokenli eskiler olmasa sivil havacilik son yillarda yaptigi atilimi gerceklestirebilirmiydi acaba bakin etrafiniza HAVAS/CELEBI/TAV/TGS/ISG/PEGASUS/ATLAS/ONUR/MNG/IZAIR gibi sirketlerin ust yonetiminde kimler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sivasıda unutmayın mart ayında başlıyor seferler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Takdir ettigim bir havayolu, fakat ATA istasyonunda olmadigi sürece fazla büyümesini düsünmedigim bir havayolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
süper olmuş..umarım paralarını burs sonrası geri almassın ali abi:))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NE FARKEDER NASIL OLSA EMEKLİ OLUP AYRILDIKLARINDA KIDEM TAZMİNATLARINI ALAMIYACAKLAR.BENİM GİBİ VE BİR SÜRÜ HAKARETE UĞRAYACAKLAR.OTOBÜS ŞÖFÖRÜNDEN İYİ PİLOT OLUR GİBİ VS. VS. VS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu adamlar bu koltuklardan emekli olacaklar ve emekli ikramiyesi olarak da o koltukları evlerine götürüp emekli günlerinde de oturmaya devam ederler herhalde !!ali bey kurtul şu eski adamlardan artık yahu .maşallah reklamlı olaylarda baş köşelerde de yer alıp sırıtmayı pek seviyorlar..Koltuk aşkı o kadar fazla ki bu adamlarda genel müdür ne derse artık teslim olmuşlar her şeye tamam demeyi marifet sayıyorlar.ganel müdür zaten ayrı bir olay kısacası biraz hava değişimi herkese iyi gelecektir bunu da göz ardı etme Ali bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000