18 Şubat 2009, Çarşamba 17:58:49

Bakan Yıldırım ve Ali Sabancı "Star Adayı" oldu

Ekovitrin Dergisi tarafından her yıl, geleneksel olarak düzenlenen ekonomi dünyasında “yılın starları” ödül töreni için adaylar belirlendi.
  • Sevgili Airporhaber ailesine selamlarımı sunuyorum. Bugüne kadar Havacılık Sektörü hakkında sizlerin sayesinde anında haberdar olmaktan mutluluk duyuyoruz. Üstlendiğiniz bu önemli görevde sizlere başarılar dilerim. Bugünkü haberinizde "Yılın Starları" ile alakalı haberinzide takdire şayan bir Şekilde Havacılık Sektörünün Önünü açan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım Bey ve Havacılık Camiasındaki değerli şahsiyetlere yer vermişsiniz. Sizi tebrik ediyorum. Fakat Sektörde Yılın Bürokratı Katagorisinde Bir O Kadar Başarılı Olan ve Sektörün Öncü Kuruluşlarından Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Orhan Birdal Bey'e yer vermemişsiniz. Bilgilerinizi Rica ederim.
  • doğruları yazmışsınız kendinize göre ama sabiha gökçeni bi tarif etmek lazım önce.çöpe atılmış bi milli yatırım ali bey sayesinde milyon dolar değerine ulaştı.benn bi kaç yıllık emeğimin karşılığını alıyorum zaten sabihada.geçenn sene ne oldu peki parası kymetli alman ortaklıların gözü açıldı hayallerinde bile göremeyecekleri bir base sahibi oldular thy sayesinde.yok ben dışarı uçayım yurtiçi senin olsun kazancın yarısı elin almanına gitsin vs.vs. adaletsiz bir rekabetin içinde olmasına rağmen Ali beyi takdir etmemek elde değil.dış görünüş olarak kendilerine pek yakıştıramazam da e tabi starlar beyazperde starı değil.adam çöpü adam etti desem yalan olmaz.havacılığı sabiha da öğrenen onca heaş çalışanına rağmen demesem olmaz.içimde kalmasın.
  • acaba pegasus olmasaydı? 1* anadolu jet kurulurmuydu?? 2* sun express istanbula base açarmıydı?? 3* THY yani devlet hava yollarına full BUsiness YApılırmıydı:) (parası çok olan biniceği için) 4* daha ne denebilirkiii... ALİ bey İdolDür. Ödülü haketmiştir baştan.. Pegasus aile bireyi olarak gayet mutluyum. daha nice senelerde kazasız belasız sizleri allah bx allah başımızdan eksik etmesin..
  • PATRONUM COK YASA.SEN BIZIM DIREGIMISSIN.SENIN BIRINCI OLMANI SAW TEKNIK OLARAK ISTIYOR VEDE DESTEKLIYORUZ....TUM SAW TEKNIKTEN SEVGILERLE.BIZ BUYUK BIR AILEYIZ.BIRBIRIMIZI COK SEVERIZ.......

Bu yıl 8.si düzenlenecek Ekovitrin  'Yılın Starları' Anketi’nin adayları belirlendi. Siyasetten, ekonomiye, finanstan yerel yönetime toplam 29 kategoride 87 aday internet üzerinden oylanarak yılın starı seçilecek. 20 Nisan’a kadar sürecek oylamanın sonucu Mayıs ayı başında duyurulacak.

Ankette 29 kategori yer alıyor; bu kategoriler arasında yer alan ‘yılın bakanı’ için 3 tane aday gösterildi. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan yılın bakanı kategorisinde yarışacak.

Yılın bürokratı kategorisinde ise yine tanıdık bir isim yer alıyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin başarılı Genel Müdürü Orhan Birdal, bu alanda Özelleştirme İdaresi Başkanı Metin Kilci ve Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz ile rekabete girecek.

Yılın işadamı kategorisinde ise iş dünyasının önde gelen isimleri yarışıyor. Adaylar arasında; Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Pegasus Havayolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, TAV İnşaat’ın sahibi Hamdi Akın yer alıyor.

Yılın turizm sektörü klasmanında ise WOW Otel İstanbul, Calista Otel, Select Maris Otel yarışacak.

Oylamada en çok oy alan adaylar Ekovitrin Dergisi tarafından Mayıs ayı içerisinde duyurulacak. Anket sonucunda 1’incilik elde edenler düzenlenen bir gece de ödüllerini alacak.

Bakan Yıldırım ve Ali Sabancı "Star Adayı" oldu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili Airporhaber ailesine selamlarımı sunuyorum. Bugüne kadar Havacılık Sektörü hakkında sizlerin sayesinde anında haberdar olmaktan mutluluk duyuyoruz. Üstlendiğiniz bu önemli görevde sizlere başarılar dilerim. Bugünkü haberinizde "Yılın Starları" ile alakalı haberinzide takdire şayan bir Şekilde Havacılık Sektörünün Önünü açan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım Bey ve Havacılık Camiasındaki değerli şahsiyetlere yer vermişsiniz. Sizi tebrik ediyorum. Fakat Sektörde Yılın Bürokratı Katagorisinde Bir O Kadar Başarılı Olan ve Sektörün Öncü Kuruluşlarından Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Orhan Birdal Bey'e yer vermemişsiniz. Bilgilerinizi Rica ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
doğruları yazmışsınız kendinize göre ama sabiha gökçeni bi tarif etmek lazım önce.çöpe atılmış bi milli yatırım ali bey sayesinde milyon dolar değerine ulaştı.benn bi kaç yıllık emeğimin karşılığını alıyorum zaten sabihada.geçenn sene ne oldu peki parası kymetli alman ortaklıların gözü açıldı hayallerinde bile göremeyecekleri bir base sahibi oldular thy sayesinde.yok ben dışarı uçayım yurtiçi senin olsun kazancın yarısı elin almanına gitsin vs.vs. adaletsiz bir rekabetin içinde olmasına rağmen Ali beyi takdir etmemek elde değil.dış görünüş olarak kendilerine pek yakıştıramazam da e tabi starlar beyazperde starı değil.adam çöpü adam etti desem yalan olmaz.havacılığı sabiha da öğrenen onca heaş çalışanına rağmen demesem olmaz.içimde kalmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
acaba pegasus olmasaydı? 1* anadolu jet kurulurmuydu?? 2* sun express istanbula base açarmıydı?? 3* THY yani devlet hava yollarına full BUsiness YApılırmıydı:) (parası çok olan biniceği için) 4* daha ne denebilirkiii... ALİ bey İdolDür. Ödülü haketmiştir baştan.. Pegasus aile bireyi olarak gayet mutluyum. daha nice senelerde kazasız belasız sizleri allah bx allah başımızdan eksik etmesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
PATRONUM COK YASA.SEN BIZIM DIREGIMISSIN.SENIN BIRINCI OLMANI SAW TEKNIK OLARAK ISTIYOR VEDE DESTEKLIYORUZ....TUM SAW TEKNIKTEN SEVGILERLE.BIZ BUYUK BIR AILEYIZ.BIRBIRIMIZI COK SEVERIZ.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000