05 Ağustos 2014, Salı 08:57:10

AŞIRI RÜZGAR UÇUŞLARI DA ETKİLEDİ

İstanbul-Nevşehir seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı, şiddetli rüzgar nedeniyle zor bir iniş gerçekleştirdi. Uçak uzun süre havada tur atmak zorunda kaldı.
  • Gecmis olsun. Kaza bela herkesten uzak olsun. Bu arada pegasus nevşehir'e boş uçuyor diyen vardı ya bir ara. Neyse bakalım

İstanbul-Nevşehir seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı, Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'ndaki kötü hava koşulları nedeniyle yarım saatlik gecikmenin ardından iniş yapabildi.

Edinilen bilgiye göre,dün akşam21.00'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçak fırtına nedeniyle Nevşehir- Kapadokya Havalimanına yarım saatlik geçikmeyle 22.30'da indi.

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre saatte 80 kilometreye kadar ulaşan rüzgar hızı nedeniyle havada tur atan uçak, hava şartlarının normale dönmesiyle iniş yapabildi.

Uçağın tamamen dolu olduğunu belirten bir yolcu, pilotun başarılı bir şekilde inişi gerçekleştirdiğini belirterek paniğe kapılmadıklarını söyledi.

AŞIRI RÜZGAR UÇUŞLARI DA ETKİLEDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gecmis olsun. Kaza bela herkesten uzak olsun. Bu arada pegasus nevşehir'e boş uçuyor diyen vardı ya bir ara. Neyse bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 10 yıl önce
NEVŞEHİRDE YAŞIYORUM LTBA-LTAZ SEFERLERİNİ THY BU YIL GUNDE 3 E ÇIKARDI TURİZM SEZONLARINDA BOŞ UÇACAKLARINI SANMIYORUM PEGASUS BURDAKİ PAZARI İYİ DEĞERLENDİRDİ BANA GÖRE

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000