18 Kasım 2009, Çarşamba 11:44:43

ALİ SABANCI'DAN İNCİLER

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, ilginç söylemlerine bir yenisini daha ekledi. Sabancı, “İnsanlar bizimle uçmasın diye elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
  • Öncelikle ayrılma sebebim paradır ama suçlusu Ne Ali Sabancı'dır, ne de üst yönetim. Bir işe girdiğinizde iyi şartlarla giremezseniz kısa zamanda da iyileştirme beklemeyeceksiniz. Şirketin çalışanlarına sunduğu özlük haklar kesinlikle Türkiye şartlarında ortalamanın üzerindedir. Ali Sabancı'nın sekötre kattığı katkı da göz ardı edilemez. Daha da büyüyecek ve daha çok kişi iş imkanına sahip olacak. Beğenmeyen benim gibi çeker gider. Kendisine has kuralları ve tarzı vardır, eleştirilebilir ama bence bu kadarını da haketmiyor. En büyük darbeyi de bence bazı eski ya da halen çalışmakta olan personelinden yemekte. Adamı bir asmadıkları kaldı. Bence bu kadar katı olmamak lazım. Neden hep köstek olmaktansa biraz da destek olmayı denemiyoruz?
  • Adam doğru söylemiş. Millet uygun fiyatla seyahat ederken güler yüz görmek, emniyetle uçuşunu tamamlamak ve zamanında varmak ister. Bir bayat sandviç bir çay içmek için Pegasus ve İzair'in uçuş fiyatının 2-3 katını vermek istiyorsa buyursun THY'den alsın biletini nekadar içi acıyacak sonra görürüz.
  • Bu adam için üzülüyorum. Birileri bunu ikaz etse ya. Ağzından çıkanı kulağın duymuyor diye. Personelinede yazık valla. Komedi olarak buralarda bizlerde eğleniyoruz. Çok yaşa ali..
  • ALİ SABANCI UYAN ARTIK EKİBİN ÇOK KÖTÜ DOLDURDUN THY ARTIKLARINI YÖNETİME NE UZUYORSUN NEDE KISALIYORSUN. SEN UFUKLU BİR İŞ ADAMISIN AMA TANRI AŞKINA EKİBİNE BİR BAK. BUNLAR THY'DE NE YAPMIŞKI PEGASUS'DA YAPSIN. SENİN SEVİLMEMENİN NEDENİ EKİBİNDİR: SANA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN BİN BİR TAKLA ATIYORLAR BİN BİR YALAN BİN BİR HİKAYE YAZIYIRLAR. SENDE YİYORSUN, SEN İN SONUN EKİBİNDEN OLUCAK, ÇOK DA SÜRMEZ.
  • ali bey ne demiş bence bir daha okuyun yanlış başlıklara inanmayın kesinlikle doğru konuşmuş ayrıca alicim diyene sen galiba tk dansın er dediğine gör .ali beyi tebrik ediyorum
  • sayin ali sabanci havaciligi cok iyi biliyor yillarini bu sektöre vermis ne dediysede cikiyor 2005 de iki bucuk hava yolu kalacak dedi aradan dört yil gecti birakin ikibucuk havayolu kalmayi ikibucuk havayolu kuruldu bak adam bildi sa sahte holding degil esas holding ya sonra boeing firmasi pegasusa icin özel ucak tasarliyor ya diger firmalar icin böyle degil yani thy nin boeing 737.800 leri pegasusun 737.800 leri gibi ozel degil
  • thy nin 1500-2000 tl den ucuza ucmadigi yere pegasus airberlin ile 800-900 tl ye ucmaya başladıgında gorursun kim gidiyor :))
  • Yaw arkadaslar, airporthaber'de Ali Sabanci ismi gecer gecmez herkes bir anda adama saldiriyor. Adam, ak'ta dese kara'da dese saldiriliyor. Airporthaber'in Ali Sabanci ile ilgili yaptigi haberlerin başliklari da çaktirmadan insanlari Ali Sabanciya saldirmaya tesvik ediyor gibi geliyor bana. Bu adami neden kimse sevmiyor? Bileyim belki bende sevmem...
  • Ali'cim sen hala ne konuşuyosun? Keşfedilmiş kıta'yı yeniden keşfetmeye çalışıyosun! Air Berlin'le Amerika'ya uçuyorum diyosun,Almanya'dan aktarma oluyor,sence okadar ER uçuşa direk THY ile uçmak varken kim senle uçar ki? Sen Pekin'e gideceksen THY gidiyor,gel bindireyim seni..
  • İnsanlar muhtaç olmasa ...yani Türkiye'de havacılık sektörü gelişmiş olsa zaten sizinle kimse uçmaz o zaman 2 günde batarsınız merak etmeyin.Rahmetli sayın SAKIP SABANCI gibi olamazsınız hiç biriniz

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, ilginç çıkışlarına yenisini ekledi.

Sabancı, Pegasus'la başlattıkları uygulamalara pazarda başlangıçta 'Haydi be sen de' diyenlerin şimdilerde 'Eyvah' dediğini kaydederek şu ilginç ifadeleri kullandı:

''Biz insanlar Pegasus'la uçmasın diye elimizden geleni yapıyoruz aslında. Katı iptal kuralları, katı check-in kuralları, katı fazla bagaj kuralları, su bile parayla. Ama misafirler bir ihtiyaç için uçuyor. Hangi havayolunun sandviçi daha iyi diye bakmıyor. Biz misafirlerin neye para vermek istediğini anlıyoruz: güler yüzlü hizmet, güvenli ve yeni uçak, en düşük fiyatla uçmak.''

Şu anda 18 iç hat, 16 dış hat noktasına uçtuklarını kaydeden Sabancı, yüzde 43’lük büyümeyle sektörün ortalama yüzde 19 büyüme oranının çok üstünde yer aldıklarını açıkladı.

Air Berlin ortaklığına da değinen Sabancı, ''Bu ortaklık ile yaz döneminden itibaren Van'dan Los Angeles'a, İstanbul'dan Pekin'e yolcu taşıyabileceğiz'' dedi.

ALİ SABANCI'DAN İNCİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle ayrılma sebebim paradır ama suçlusu Ne Ali Sabancı'dır, ne de üst yönetim. Bir işe girdiğinizde iyi şartlarla giremezseniz kısa zamanda da iyileştirme beklemeyeceksiniz. Şirketin çalışanlarına sunduğu özlük haklar kesinlikle Türkiye şartlarında ortalamanın üzerindedir. Ali Sabancı'nın sekötre kattığı katkı da göz ardı edilemez. Daha da büyüyecek ve daha çok kişi iş imkanına sahip olacak. Beğenmeyen benim gibi çeker gider. Kendisine has kuralları ve tarzı vardır, eleştirilebilir ama bence bu kadarını da haketmiyor. En büyük darbeyi de bence bazı eski ya da halen çalışmakta olan personelinden yemekte. Adamı bir asmadıkları kaldı. Bence bu kadar katı olmamak lazım. Neden hep köstek olmaktansa biraz da destek olmayı denemiyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adam doğru söylemiş. Millet uygun fiyatla seyahat ederken güler yüz görmek, emniyetle uçuşunu tamamlamak ve zamanında varmak ister. Bir bayat sandviç bir çay içmek için Pegasus ve İzair'in uçuş fiyatının 2-3 katını vermek istiyorsa buyursun THY'den alsın biletini nekadar içi acıyacak sonra görürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu adam için üzülüyorum. Birileri bunu ikaz etse ya. Ağzından çıkanı kulağın duymuyor diye. Personelinede yazık valla. Komedi olarak buralarda bizlerde eğleniyoruz. Çok yaşa ali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ALİ SABANCI UYAN ARTIK EKİBİN ÇOK KÖTÜ DOLDURDUN THY ARTIKLARINI YÖNETİME NE UZUYORSUN NEDE KISALIYORSUN. SEN UFUKLU BİR İŞ ADAMISIN AMA TANRI AŞKINA EKİBİNE BİR BAK. BUNLAR THY'DE NE YAPMIŞKI PEGASUS'DA YAPSIN. SENİN SEVİLMEMENİN NEDENİ EKİBİNDİR: SANA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN BİN BİR TAKLA ATIYORLAR BİN BİR YALAN BİN BİR HİKAYE YAZIYIRLAR. SENDE YİYORSUN, SEN İN SONUN EKİBİNDEN OLUCAK, ÇOK DA SÜRMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ali bey ne demiş bence bir daha okuyun yanlış başlıklara inanmayın kesinlikle doğru konuşmuş ayrıca alicim diyene sen galiba tk dansın er dediğine gör .ali beyi tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayin ali sabanci havaciligi cok iyi biliyor yillarini bu sektöre vermis ne dediysede cikiyor 2005 de iki bucuk hava yolu kalacak dedi aradan dört yil gecti birakin ikibucuk havayolu kalmayi ikibucuk havayolu kuruldu bak adam bildi sa sahte holding degil esas holding ya sonra boeing firmasi pegasusa icin özel ucak tasarliyor ya diger firmalar icin böyle degil yani thy nin boeing 737.800 leri pegasusun 737.800 leri gibi ozel degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy nin 1500-2000 tl den ucuza ucmadigi yere pegasus airberlin ile 800-900 tl ye ucmaya başladıgında gorursun kim gidiyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yaw arkadaslar, airporthaber'de Ali Sabanci ismi gecer gecmez herkes bir anda adama saldiriyor. Adam, ak'ta dese kara'da dese saldiriliyor. Airporthaber'in Ali Sabanci ile ilgili yaptigi haberlerin başliklari da çaktirmadan insanlari Ali Sabanciya saldirmaya tesvik ediyor gibi geliyor bana. Bu adami neden kimse sevmiyor? Bileyim belki bende sevmem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ali'cim sen hala ne konuşuyosun? Keşfedilmiş kıta'yı yeniden keşfetmeye çalışıyosun! Air Berlin'le Amerika'ya uçuyorum diyosun,Almanya'dan aktarma oluyor,sence okadar ER uçuşa direk THY ile uçmak varken kim senle uçar ki? Sen Pekin'e gideceksen THY gidiyor,gel bindireyim seni..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsanlar muhtaç olmasa ...yani Türkiye'de havacılık sektörü gelişmiş olsa zaten sizinle kimse uçmaz o zaman 2 günde batarsınız merak etmeyin.Rahmetli sayın SAKIP SABANCI gibi olamazsınız hiç biriniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000