31 Aralık 2011, Cumartesi 10:00:06

ALİ SABANCI İLE DOBRA DOBRA

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Cüneyt Özdemir'le Soru-Yorum’da seyircilerden gelen soruları yanıtladı.
  • çok para olmadan da girişimci olunabileceği.... diye bir ifadenin karşılığı ancak " SİMİTÇİLİK " olur. 200-300 trilyonluk uçak sahibi bu tip lafı ederse simitçi Hasan ne laflar edert allah bilir.
  • Asagidaki yoruma daha ne denir? Temel Kotil'i koy bakalim Pegasus'un basina. Kac gun dayanir abi? Iyisiyle kotusuyle dobra dobra konsmus Ali Sabanci. Zengin aileden geliyorum diyor n'apsin? Gidip iscilik mi yapsin. Begenmeyen binmesin Pegasus'a. Ben isime gelince Pegasusla ucuyorum isime gelince THY ile. Elim mahkum alternatif bukadar.
  • 'Allah'tan, Allah razı olsun.' 'Zengin doğmuşum.' Allah'a şükür demesini henüz öğrenememiş. 'Gocunacak birşey değil.' Birgün öğrenirsiniz.
  • Sabancı BABA parası ile yoluna kendince devam edebiliyor fakat THY 'yi yönetenler arkalarında DEVLET desteği olmasa emin olun bu kafayla yola devam edemezler ve şirket batar !!!
  • ayni programa birde Temel Kotil ciksin bakalim onuda dinleyelim :)
  • ali sabancı şu işin de önünü açsa da sektöre rekabet gelse yüzlerce genç pilot var 1000 euro ile işe başlamak isteyen her iş kolunda oldugu gibi bu işe de rekabet gelse yoksa piyasanın taşları yerinden oynamıyor genç girişimci olan biz pilotlara fırsat verilmiyor...
  • bakımını thy teknik yapsın sonra da git thy'ye artistlik yap.valla ben bu işlerden birşey anlamadım.galiba thy yöneticilerine bu özellerle fazla uğraşmayın bırakın büyüsünler emri geldi.yoksa thy istese bir günde bunları bitirir.
  • Kapti TK nin gozden cikardigi emektarlarini.Akilli adam. Misafir kavramina takmis ama rahatsiz edici ..Ver parayi misafir ol Pegasusa. Birde hiii hmm demese
  • ali daha ögrenemedi kendi ayaklari üstünde dikilmeyi öyle baba parasi ile olmaz bu isler!!! PGT hazir sirketi neden yeni bir risklere atilmiyor???
  • pegasusun başarısı ve hızlı filo büyümesi bazılarını rahatsız ediyor galiba.bu kıskançlık niye?paegsusun thy den ve diger hava yollarıdan çok daha iyi yönetildiği gayet açık ve net.ali bey akıllı bir adamdir ne yapacagını iyi bilir.kendisi keşke thy nin başında olup yönetseydi de millet kaliteli yönetici görseydi...
Kendisini doğuştan girişimci olarak tanımlayan Ali Sabancı, bilinen bir aileden gelmenin avantajlarının yanında dezavantajlarını da yaşadığını söyledi. Küçük yaşlardan bu yana soyadı nedeniyle aile şirketinde çalışması gerektiği düşünüldüğünden yakınan Sabancı, içinde olduğu şirketin lideri olduğunu ancak o işi bilen en iyi kişi olmadığını ifade etti.

Girişimciliğin risk alabilmeyle ilişkili olduğunu söyleyen Ali Sabancı, çok para sahibi olmanın girişimcilik için engel olduğunu, para olmadan da girişimci olunabileceğini vurguladı. Kendisi için en önemli işin "katkıda bulunmak" olduğunu belirten Sabancı, siyasete girebileceğinin sinyallerini verdi. “Siyasete girmeyi hayal ediyorum, böyle daha fazla katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum” diyen Ali Sabancı, şimdiye dek kendisine herhangi bir partiden teklif gelmediğinin altını çizdi.

İŞTE SABANCI'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



TWITTER'I SALLADI

Cüneyt Özdemir'in programına katılan Ali Sabancı Twitter'ı da salladı. Program sırasında Sabancı için birçok twit (mesaj) atılırken ilginç tepkiler de dikkat çekti. 

burakkra Burak Kara
Ali Sabancı başarılısındır kabul iyisin hoşsun da, bende sendeki sermaye olucak babacım...demek te istiyorum ister istemez.

yemreyi Yunus Emre YIlmaz
bak yine hatırladım sinirlerim boşaldı,asker dönüşü 2dk. için beni uçağa almayan bu Ali Sabancı nın şirketiydi.

ikizlere_takke
Ali Sabancı ben sana bir girişicem bir dakika lan sana girişirsem girişimci olurum ve bunun için paraya ihtiyaç yok.Adam galiba haklı beyler

BARIS_PEACE barış ✔ ikincisayfa✔
Ali Sabancı ne yazıkki yaşarken "FAKİRLİĞİN" tadına hiç bakamadan ölüp gidecek.... dünyadaki bütün tatları tadamadan gidecek mağlesef :)))

incienunlu inci-minci
Ali Sabancı türk havacılığında bir konsept yaratmıştır.Anlayamayanlar komşunun yeni arabasını anahtarla çizme mantığıyla kıskançlık yapıyor

noyanx noyan
Ali Sabancı uçaklar bildigin eski halk otobüsleri tabutta gidiyorsun sanki nah binerim senin uçağına uyanık Ali

MustafaULGEN Mustafa ÜLGEN
Ali Sabancı, "Alman usulünü" seviyor...Bu kadar zenginlikle Alman Usulünü sevmek, ayıptır yahu...mezara mı götüreceksin?

infoantalya ilker
iyi 1girişimcinin yapacağı hiç1 girişim kalmadıysa enson yapacağı girişimi politika ve siyasete girmektir! naçizane sen girme Ali Sabancı:)

erolgoka erolgoka
Ali Koç ve/veya Ali Sabancı, yakın gelecekte köklü bir demokrasi ve adaletçi dalga olmazsa, zenginliği seven halkın siyasi idolü olabilirler

vlknydn Volkan Aydın
Steve Jobs gibi biri Türkiye'den çıksa bizim haberimiz bile olmaz...Adam kendi halinde yok olup gider..Farkedemeyiz bile..(Ali Sabancı)

ugurgucarslan Uğur Güçarslan FKH
ali sabancı; "girişimcilik için paraya ihtiyaç yok" demiş. soyadın benim gibi güçarslan olsaydı da görseydim seni girişimcilik filan neymiş!

tivilog Tivilog
Ali Sabancı @soruyorum1 da girişimciliği anlatıyor..

mugelook barefoot
Ali Sabancı' nın kafasinda para makinesi tur atsa da dinamik zekası, fikir üreten nöronları samimiyeti şahane. Parti kursun üyesi olucam

onur_uysal Onur Uysal
Ali Sabancı siyasete atılmak istediğini söyledi. Bu gerçekleşirse Sabancı ailesi için bir ilk olacak

oemoral Στράτος Μωραΐτης 
"Politikaya girmeyebilirim ama siyasete girebilirim" Ali Sabancı

Gülüm Dağlı
beşN birK'da ali sabancı var. çok severim.

©AirportHaber.com

ALİ SABANCI İLE DOBRA DOBRA

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
çok para olmadan da girişimci olunabileceği.... diye bir ifadenin karşılığı ancak " SİMİTÇİLİK " olur. 200-300 trilyonluk uçak sahibi bu tip lafı ederse simitçi Hasan ne laflar edert allah bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Asagidaki yoruma daha ne denir? Temel Kotil'i koy bakalim Pegasus'un basina. Kac gun dayanir abi? Iyisiyle kotusuyle dobra dobra konsmus Ali Sabanci. Zengin aileden geliyorum diyor n'apsin? Gidip iscilik mi yapsin. Begenmeyen binmesin Pegasus'a. Ben isime gelince Pegasusla ucuyorum isime gelince THY ile. Elim mahkum alternatif bukadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
'Allah'tan, Allah razı olsun.' 'Zengin doğmuşum.' Allah'a şükür demesini henüz öğrenememiş. 'Gocunacak birşey değil.' Birgün öğrenirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sabancı BABA parası ile yoluna kendince devam edebiliyor fakat THY 'yi yönetenler arkalarında DEVLET desteği olmasa emin olun bu kafayla yola devam edemezler ve şirket batar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ayni programa birde Temel Kotil ciksin bakalim onuda dinleyelim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ali sabancı şu işin de önünü açsa da sektöre rekabet gelse yüzlerce genç pilot var 1000 euro ile işe başlamak isteyen her iş kolunda oldugu gibi bu işe de rekabet gelse yoksa piyasanın taşları yerinden oynamıyor genç girişimci olan biz pilotlara fırsat verilmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bakımını thy teknik yapsın sonra da git thy'ye artistlik yap.valla ben bu işlerden birşey anlamadım.galiba thy yöneticilerine bu özellerle fazla uğraşmayın bırakın büyüsünler emri geldi.yoksa thy istese bir günde bunları bitirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kapti TK nin gozden cikardigi emektarlarini.Akilli adam. Misafir kavramina takmis ama rahatsiz edici ..Ver parayi misafir ol Pegasusa. Birde hiii hmm demese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ali daha ögrenemedi kendi ayaklari üstünde dikilmeyi öyle baba parasi ile olmaz bu isler!!! PGT hazir sirketi neden yeni bir risklere atilmiyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegasusun başarısı ve hızlı filo büyümesi bazılarını rahatsız ediyor galiba.bu kıskançlık niye?paegsusun thy den ve diger hava yollarıdan çok daha iyi yönetildiği gayet açık ve net.ali bey akıllı bir adamdir ne yapacagını iyi bilir.kendisi keşke thy nin başında olup yönetseydi de millet kaliteli yönetici görseydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000