16 Temmuz 2014, Çarşamba 08:02:08

ORDU-GİRESUN TÜRKİYE'NİN PRESTİJİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Ordu-Giresun Havalimanı Türkiye'nin prestij projesi olacak. Böyle deniz üzerine yapılan başka bir havalimanı Avrupa'da dahi yok" dedi.
  • Tgs aman OR-Gİ ye gelmesin..
  • Sırf oy icin buyuk sehir yaptiniz nufus yetersizdi suriyeli kaydettiniz nufusa bide kalkmis ordu buyuksehir diyor buyuk sehire benzer bi tarafi da yok
  • Sanirsin Japonyada karada yer yok.
  • Büyükşehir belediyesi olma şartı,minimum 750.000 nüfus.Ordu, şimdi küme düşmüş mü oluyor?

Gülyalı’da düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve Türkiye’de ilk kez denize dolgu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı’nın benzerinin Avrupa’da dahi olmadığına vurgu yapan Başkan Enver Yılmaz, Ordu’nun da bu proje ile birlikte artık bir marka il olacağını söyledi.

“HAVALİMANI İLE ORDU ARTIK KABUĞUNU KIRACAK”

Konuşmasında, 732 bin nüfusuyla Ordu’nun yeni kurulmuş ama, prestij büyükşehirlerden bir tanesi olduğunu belirten Başkan Enver Yılmaz, seçim öncesinde verilen her sözün arkasında olduklarını ve 2 yıllık süre içerisinde ortaya çıkarılacak hizmetlerle birlikte, Ordu’nun artık kabuğunu kıracağını söyledi. Başkan Yılmaz, büyükşehir olmanın Ordu’ya büyük faydalar sağlayacağını da ifade ederken, “Önümüzdeki süreçle beraber, havalimanımızla birlikte, Ordumuz kabuğunu kıracak ve Türkiye’de parmakla gösterilen vizyon bir Büyükşehir olacak demiştik. Gülyalı ilçemize, Türkiye’de ve Avrupa‘da tek, dünyada 2. denizi doldurmak suretiyle havalimanımız yapılıyor. Bu havalimanı çok az bir süre içinde teslim edilecek. 138 kamyon 3 yıldır gece gündüz demeden taş çekiyor. Üst yapı ihalemiz ise tamamlandı. Üst yapı ihalesindeki hukuki aksaklıklar nedeniyle biraz zaman kaybettik, çok şükür ki beklediğimiz tarihlerde açılışını gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

ORDU-GİRESUN TÜRKİYE'NİN PRESTİJİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tgs aman OR-Gİ ye gelmesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 yıl önce
Sırf oy icin buyuk sehir yaptiniz nufus yetersizdi suriyeli kaydettiniz nufusa bide kalkmis ordu buyuksehir diyor buyuk sehire benzer bi tarafi da yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşak 64 ~ 10 yıl önce
Sanirsin Japonyada karada yer yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Küçükşehir ~ 10 yıl önce
Büyükşehir belediyesi olma şartı,minimum 750.000 nüfus.Ordu, şimdi küme düşmüş mü oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000