09 Mart 2012, Cuma 14:01:31

ORDU-GİRESUN HAVALİMANI SON SÜRAT...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından ihale edilen Ordu-Giresun Havaalanı inşaatı hızla devam ediyor...
  • bu alan , 10-15 yıl öncede yapılacaktı,halktan paralar toplanmış,denizin bir kısmı doldurulmuş planlar yapılmıştı. yani birgunde karar verdik yarın yapalım işi değildir. Memlekete kalıcı bir çivi çakandan Allah razı olsun,vaktiyle boğaz köprüsüde gereksiz denmişti,vatan caddeside.
  • MEYDANIN İSMİNİ HALA ORGİ DİYENLER BARİ TABELEYE BAKIN ORDU GİRESUN HAVAALANI YAZIYOR.SAMSUNDAN HOPAYA KADAR KARADENİZİ DOLDURANLAR MERAK ETMEYİN BURAYIDA BAŞARIYLA DOLDURURLAR.
  • aklınca bu haberi yapan arkadaş bizim ile dalga mı geçiyor? Temel atma diye düzenlenen törenden resimler aynı,havalimanı hızla ilerliyor diye haber yaparken kullanılan resim aynı,şimdi son sürat derken heycanla açıyoruz haberi bakıyoruz resim aynı,siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?!!!adam gibi yapılan çalışmaları deniz içinde de olsa resimleyerek,yapılan veya deniz altı çalşmalarının gerçekleşmiş olduğu bölgeleri deniz üzerinden kırmızı yuvarlak daire içine alarak insanları biraz bilgilendirirsiniz oysa sizin haberde yüklenici firmanın reklamını yapmaktan başka bir şey göremiyorum.ha amaç havalimanı yapımını gündemde tutmak ve insanlara unutturmamak ise o da ayrı.neyse bir daha ki haberlerinizde korokili ve resimli çalışma ve görüntüleri.
  • adindan cok soz ettirecek bir havaalani olacagini dusunuyorum...
  • 2,5 - 3 milyon insan sabırsızlıkla havaalanının bitmesini bekliyor...
  • Fotografa bak anla. Ali Cengiz
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bakiyorumda yorumlari okurken sanirsinki herkez Mühendiz olmus. Cok bilmisligi birakalim arkadaslar ve Türkiyemizi ilerletecek herseye destek cikalim.
  • Kesin Recep konmalı. Batarken de gider bakar
  • Bir havaalanı yapılmadan önce ; Kaç yıl meteorolojik analiz yapılır.? Bir havaalanı yapılmadan önce kaç yıl zemin etüdü yapılır.? bir havaalanı yapılmadan önce ne kadar düşünülür.? sayın bakana soruyorum...!! Ben 27 sene havacılık camiasının içinde bulundundum..! Bu yıl karar verilip seneye havaalanı yapılır mı..?? Örnek Hatay Havaalanı..!!!
Samsun Bölge Müdürü Davut Aslanpay ve teknik yetkililer Havaalanı inşaatında ve havaalanına taş temin edilen Divani Deresi Taş Ocağı'nda incelemelerde bulundu. Taş ocağı ile Havaalanı İnşaatı arasında karayolu güzergahında trafik akışının düzgün sağlanması, trafikte olası aksaklıklar ve kazaların önlenmesi, vatandaşın can ve mal emniyetinin sağlanması, ve taş nakliyatının seri olarak yapılabilmesi açısından ihaleyi kazanan firma yetkilileri ile birlikte mahallinde alınan ve alınması gereken tedbirler görüşüldü.
 
İnşaatta bugüne kadar 170 bin ton taş çekilerek, koruma mendireğinin 420 metreye ulaştığı ve günlük ortalama 4 bin 500 ton taş çekildiği, Mart ayı ortalarında ikinci vardiyaya geçilerek çekilen taşın günlük 12 bin ton seviyesine, Nisan ayı sonu itibariyle de 24 saat çalışma esasına geçilmesi ile bu miktarın 40 bin tona çıkarılmasının hedeflendiği belirtildi.
 
Yapılan incelemelerde taş ocağı ile şantiye arasındaki güzergahta trafik ikaz ve işaret levhalarının bulunduğu, mevcut durumda alınan ve Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nce de onaylanan tedbirlerin yeterli olduğu, ileriki aylarda taş naklinin artması durumunda, Karayolları ile istişare edilerek ilave tedbirlerin alınacağı öğrenildi. (Zaman)
ORDU-GİRESUN HAVALİMANI SON SÜRAT...

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 12 yıl önce
bu alan , 10-15 yıl öncede yapılacaktı,halktan paralar toplanmış,denizin bir kısmı doldurulmuş planlar yapılmıştı. yani birgunde karar verdik yarın yapalım işi değildir. Memlekete kalıcı bir çivi çakandan Allah razı olsun,vaktiyle boğaz köprüsüde gereksiz denmişti,vatan caddeside.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
MEYDANIN İSMİNİ HALA ORGİ DİYENLER BARİ TABELEYE BAKIN ORDU GİRESUN HAVAALANI YAZIYOR.SAMSUNDAN HOPAYA KADAR KARADENİZİ DOLDURANLAR MERAK ETMEYİN BURAYIDA BAŞARIYLA DOLDURURLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aklınca bu haberi yapan arkadaş bizim ile dalga mı geçiyor? Temel atma diye düzenlenen törenden resimler aynı,havalimanı hızla ilerliyor diye haber yaparken kullanılan resim aynı,şimdi son sürat derken heycanla açıyoruz haberi bakıyoruz resim aynı,siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?!!!adam gibi yapılan çalışmaları deniz içinde de olsa resimleyerek,yapılan veya deniz altı çalşmalarının gerçekleşmiş olduğu bölgeleri deniz üzerinden kırmızı yuvarlak daire içine alarak insanları biraz bilgilendirirsiniz oysa sizin haberde yüklenici firmanın reklamını yapmaktan başka bir şey göremiyorum.ha amaç havalimanı yapımını gündemde tutmak ve insanlara unutturmamak ise o da ayrı.neyse bir daha ki haberlerinizde korokili ve resimli çalışma ve görüntüleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adindan cok soz ettirecek bir havaalani olacagini dusunuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2,5 - 3 milyon insan sabırsızlıkla havaalanının bitmesini bekliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fotografa bak anla. Ali Cengiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bakiyorumda yorumlari okurken sanirsinki herkez Mühendiz olmus. Cok bilmisligi birakalim arkadaslar ve Türkiyemizi ilerletecek herseye destek cikalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kesin Recep konmalı. Batarken de gider bakar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir havaalanı yapılmadan önce ; Kaç yıl meteorolojik analiz yapılır.? Bir havaalanı yapılmadan önce kaç yıl zemin etüdü yapılır.? bir havaalanı yapılmadan önce ne kadar düşünülür.? sayın bakana soruyorum...!! Ben 27 sene havacılık camiasının içinde bulundundum..! Bu yıl karar verilip seneye havaalanı yapılır mı..?? Örnek Hatay Havaalanı..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000