09 Ekim 2015, Cuma 13:48:07

Onur Air'in yeni A330'u AHL'ye teker koydu

Onur Havayolları'nın geçtiğimiz aylarda 6 adet Airbus A330 tipi alacağını AirportHaber okuyucularına duyumuştu. Onur Air 4'üncü uçağını da İstanbul'a getirdi.
  • Devletin arkasında olmadığı Özel bir hava yolu hakkında bukadar acımasız yorumlar yapmayın lütfen aldğı maaştn memnn olmaynlar devletin hava yolunda çalışarak hayatlarnı gayet güzel yürütyrlar beğenmeyn yolcuda bir zahmet binmesin hadi bindin mecburyettn çünkü paran yok bari sus laf atma zamn kısma zamanı çok paran varsa git devletn havayoluna bin Onur air özel bir havayolu şirketidir çok maaş vermek zorunda değil çok kaliteli olmk zorndada değil TR de yaşıyorsun unutma USA de değil
  • Öncelikle bu uçakları Yolcuya daha iyi hizmet ve konfor anlamında değil Sırf TİCARET olsun diye filosuna katmış durumdadır..Yaniii budaaa diğer uçaklar gibi SAUDİA ARABİAN bayrağı ve Saudia uçuşlarında; göklerinde olcak...VELHASILLLL Amaç hizmet değil,Tamamen duygusal... Öncelikle biraz insanlıktan nasibinizi alıp...dışardaki çarşı pazara göz atın EYY TEPEDEKİLERR...Birazcık olsun kalbinizin attığını Hiss edin..İNSAN olmak ile İnsan kılığında dolaşmak Farklı şeylerdir...Bu Cabın ve Teknik ekiplerin EV,Lerine bir gidiverin;Nasıl Yaşadıklarını ve Ne şartlarda yaşam sürdürmek istediklerini bir görmeye çalışın...MİLLET BASINÇ MANYAĞI oldu sayenizde sürekli uç..uç..uç..uç ama Maaşlerda TIK Yok...Gece başınızı yastığınıza koyduğunuzda bir Kabin ekibinin veya Teknik personelin çocuğu hastalandığında veya okula göndermek istediğinde 4 ay geriye gidiyor(KREDİ KARTLARI)Hayy sizin A-330 sıçsınlarrr Emiii...Önce PERSONELİNİZİ Kollayın..ZOR Durumdan kurtarın..sonra Uçak getirtin....YAZIKKK Sizee be
  • 10 tane daha 330 alsa ne farkeder ki? Kabin personeline 403 euro vermeye devam edecekler.
  • Hızlıca yorumlara baktım. Maaşından şikayet eden, gitmek için fırsat kolluyoruz diyen uçak şoförleri yok ortada. Hayret...
  • Surunuyoruz kabin ekibiyim acim acccc
  • Hocam ne yazmış bitmedi gitti ? Hangi yaz geliyor bombalar :) bu arada uçakta soylenmeyecek kelimeler vardır bilirmisin bomba silah :)) pardon uçak demisim sende bomba demissin. Esenler otogarı metro turizmden farki olmayan onur airden ne bombasi gelecekmis çok merak ediyorum. Allah bilir onurda calisiyorsundur. Ekmek kazaniyorsun diye herseyide savunmayin ya. Kalite sifir ekipler tırt. Uçaklar döküntü. Siz bunlari göremiyor musunuz ?
  • Artik lutfen kabinekibine kideme gore iyilestirme yapilsin ileri gidecegimize borc batagina girip kotuye gidiyoruz.kokpite 1000€ 600 € zam ucus saati cabasi kabine elde var sifir.Once emniyet sloganimiz ucak yerde kalmasin diye ne olursan ol gel mantigiyla 3 4 aylik elemanlara teslim oldu.Bu iş bukadar ucuz degil.Sadece elinizi vicdaniniza koyun.
  • Çok bile veriyormuş
  • Hayırlı olsun....
  • A330 zayıf bir ucak, 320 300 bileşimi uydurma bir tayyaredir, geçiniz

Onur Havayolları, 6 adet uçağın ikisini Airbus'tan, ikisini AerCap firmasından  ve diğer iki uçağını da Apollo Aviation Group'tan almak için anlaşma yaptı.

AerCap firmasından aldığı TC-OCI ve TC-OCJ tescilli iki adet A330-200 tipi uçağı geçtiğimiz Ağustos ayında filosuna dahil eden Onur Air, bu uçakları Saudi Arabian Airlines'a kiraladı.

Apollo Aviation Group'tan TC-OCE tescilli bir adet A330 tipi uçağı Eylül ayında filosuna katan ve bu uçağı da Saudi Arabian Airlines'a kiralayan Onur Air, bu firmadan alacağı TC-OCF tescilli diğer uçağını da bu hafta başı İstanbul'a getirdi. TC-OCF tescilli uçağın boyamasını tamamladıktan sonra seferlere başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan filoya yeni dahil olan TC-OCF tescilli uçakla birlikte Onur Air, Türkiye'nin en büyük A330 operatörü özel havayolu şirketi unvanını da almış oldu. Onur Air filosunda 8 adet A330, 9 adet A321 ve 8 adet A320 olmak üzere toplam 25 uçak bulunuyor.





©AirportHaber

Onur Air'in yeni A330'u AHL'ye teker koydu

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Mmm ~ 9 yıl önce
Devletin arkasında olmadığı Özel bir hava yolu hakkında bukadar acımasız yorumlar yapmayın lütfen aldğı maaştn memnn olmaynlar devletin hava yolunda çalışarak hayatlarnı gayet güzel yürütyrlar beğenmeyn yolcuda bir zahmet binmesin hadi bindin mecburyettn çünkü paran yok bari sus laf atma zamn kısma zamanı çok paran varsa git devletn havayoluna bin Onur air özel bir havayolu şirketidir çok maaş vermek zorunda değil çok kaliteli olmk zorndada değil TR de yaşıyorsun unutma USA de değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONUR AİR A-330..! ~ 9 yıl önce
Öncelikle bu uçakları Yolcuya daha iyi hizmet ve konfor anlamında değil Sırf TİCARET olsun diye filosuna katmış durumdadır..Yaniii budaaa diğer uçaklar gibi SAUDİA ARABİAN bayrağı ve Saudia uçuşlarında; göklerinde olcak...VELHASILLLL Amaç hizmet değil,Tamamen duygusal... Öncelikle biraz insanlıktan nasibinizi alıp...dışardaki çarşı pazara göz atın EYY TEPEDEKİLERR...Birazcık olsun kalbinizin attığını Hiss edin..İNSAN olmak ile İnsan kılığında dolaşmak Farklı şeylerdir...Bu Cabın ve Teknik ekiplerin EV,Lerine bir gidiverin;Nasıl Yaşadıklarını ve Ne şartlarda yaşam sürdürmek istediklerini bir görmeye çalışın...MİLLET BASINÇ MANYAĞI oldu sayenizde sürekli uç..uç..uç..uç ama Maaşlerda TIK Yok...Gece başınızı yastığınıza koyduğunuzda bir Kabin ekibinin veya Teknik personelin çocuğu hastalandığında veya okula göndermek istediğinde 4 ay geriye gidiyor(KREDİ KARTLARI)Hayy sizin A-330 sıçsınlarrr Emiii...Önce PERSONELİNİZİ Kollayın..ZOR Durumdan kurtarın..sonra Uçak getirtin....YAZIKKK Sizee be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Memuru ~ 9 yıl önce
10 tane daha 330 alsa ne farkeder ki? Kabin personeline 403 euro vermeye devam edecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 9 yıl önce
onurun kabine 403 euro vermesi değil garip olan thy nin kabine çok para vermesi anormal. bide bu açıdan bakın
hehe ye ~ 9 yıl önce
gece git gece gel taxiye bin şunu yap bunu yap çok para ha 403 € taksiye gider. Normaldir dostum risky businnes tarzı iş bu.
Pilotlar ~ 9 yıl önce
Hızlıca yorumlara baktım. Maaşından şikayet eden, gitmek için fırsat kolluyoruz diyen uçak şoförleri yok ortada. Hayret...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ezik ~ 9 yıl önce
Surunuyoruz kabin ekibiyim acim acccc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sekize diyeneee ~ 9 yıl önce
Hocam ne yazmış bitmedi gitti ? Hangi yaz geliyor bombalar :) bu arada uçakta soylenmeyecek kelimeler vardır bilirmisin bomba silah :)) pardon uçak demisim sende bomba demissin. Esenler otogarı metro turizmden farki olmayan onur airden ne bombasi gelecekmis çok merak ediyorum. Allah bilir onurda calisiyorsundur. Ekmek kazaniyorsun diye herseyide savunmayin ya. Kalite sifir ekipler tırt. Uçaklar döküntü. Siz bunlari göremiyor musunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 9 yıl önce
Artik lutfen kabinekibine kideme gore iyilestirme yapilsin ileri gidecegimize borc batagina girip kotuye gidiyoruz.kokpite 1000€ 600 € zam ucus saati cabasi kabine elde var sifir.Once emniyet sloganimiz ucak yerde kalmasin diye ne olursan ol gel mantigiyla 3 4 aylik elemanlara teslim oldu.Bu iş bukadar ucuz degil.Sadece elinizi vicdaniniza koyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap burada ~ 9 yıl önce
Çok bile veriyormuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok ~ 9 yıl önce
Onurun eski hostesi var bi dene; cipe biniyor avm de mağazası var. Bence onur air en yuksek kabin maaşı veren sirket. Bu bayanı Oymak başı yapmıslar heralde.
Fb ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuyoruz ~ 9 yıl önce
A330 zayıf bir ucak, 320 300 bileşimi uydurma bir tayyaredir, geçiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 9 yıl önce
330 geleceğin en efektif uçağıdır.Türkiye'de önümüzdeki 10 yılda en cok kullanılacak uçaktır.Evet 777ile kıyaslarsanız eksisi çok ancak hem 777den ucuz hem de bakım maliyetleri çok daha düşük olduğundan en mantıklı uçaktır.
... ~ 9 yıl önce
Adamın uydurduğu uçağa dünya biniyor,sen daha iyisini uydur da bütün dünya bundan vazgeçip seninkine binsin.
Meka ~ 9 yıl önce
330 ile 787 kıyaslanabilir, 77 değil.
787 ~ 9 yıl önce
787 ile a350 kıyaslanır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000