29 Nisan 2016, Cuma 08:41:49

Onur Air uçağı pistten kaydı

Onur Havayolları’na ait TC-OCA kuyruk tescilli Airbus 330-300 tipi uçak Nurnberg’de inişten sonra pistin kenarından hafif şekilde toprak zemine kaydı.
  • Oncelikle geçmiş olsun. Bir daha yaşanmaz umarım. Aynı tip 'küçük talihsizlikler' THY de olunca kıyamet senaryoları üretiliyor. Vicdansızlık yapıldığının en bariz örneğidir bu haber.
  • Oncelikle geçmiş olsun onurair. Bunlar hep calistirdiginiz kabin personelinin hakkını yediginizden oluyor, bir yerden çıkıyor işte. Allah orada çalışanların yardımcısı olsun.
  • Teyyarecilik öyle birseydir ki kime ve nezaman,nerede ne olacagi belli olmaz onurair e cok gecmis olsun,ucuz atlatilmis ve gordugum kadariyla iyi koordine edilmis bir ops.yolunuz acik olsun onurair ...
  • Oncelikle gecmis olsun. Yanliz olay boyle olmadi. Ucak inis yaptigi E pistinden F pistine ilerlerken sola donusmasi gerekirken saga donus yapiyor ve sag arka icis takimi toprak zemine saplaniyor. Haberleri gercek yuzuyle yansitalim.
  • Oncelikle buyuk gecmis olsun ama Bu 330lar la olmuyor gecikmesiz teknik sorunsuz kalkan tek seferi yok onurun 330larla yaptığı.bela gibi oldular ucus operasyonuna.ben şahsen binmezdim
  • Olacağı buydu, az paraya az adamla iş yapmak isterlerse birde büyük uçak uçurmaya kalkıyorlar, A330 sizin neyinize, ekipte doğru dürüst yetkili adamları bile yok, arkadaşın dediği gibi suudiler olmasa ne uçak uçurabilecekler nede para kazanabilirler.Ne diyelim geçmiş olsun.
  • Suudiler olmassa onur ne yapar acaba:))
  • Atın bu pilotu hemen iptal edin lisansını acımayın
  • Umarım Uçakta fazla bir hasar yoktur. Geçmiş olsun.
  • çin'e uçacak uçaklardan biri mi bu?

Onur Havayolları’na ait 8Q-802 sefer sayılı uçak Almanya’nın Nurnberg kentine inişten sonra pistten kaydı.

Düşük hızda park pozisyonuna doğru ilerleyen uçak, beton zeminden hafif şekilde toprak zemine çıktı. Taksi olarak adlandırılan dönüş manevrasını yaptığı sırada toprak alana çıkan uçak, ekipler tarafından bulunduğu yerden çekilerek park pozisyonuna alındı.

Uçaktaki yolcular ise küçük tatsızlık sonrası otobüslerle terminale alındı.



Onur Air uçağı pistten kaydı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Emir ~ 8 yıl önce
Oncelikle geçmiş olsun. Bir daha yaşanmaz umarım. Aynı tip 'küçük talihsizlikler' THY de olunca kıyamet senaryoları üretiliyor. Vicdansızlık yapıldığının en bariz örneğidir bu haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Oncelikle geçmiş olsun onurair. Bunlar hep calistirdiginiz kabin personelinin hakkını yediginizden oluyor, bir yerden çıkıyor işte. Allah orada çalışanların yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacıya ~ 8 yıl önce
Ya bu nasıl saçma bir yorum? Uçağın pistten çıkmasıyla kabin personelin ne alakası var? Hakkını alamıyorsa çeksin gitsin başka bir şirkette çalışsın. Böyle yorum yapan personele ancak bu kadar maaş olur. Yat kalk şükret.
Komik Air ~ 8 yıl önce
Yalakalara gel,tabiki çalışanını memnun etmez ah alırsan umulmadık kazalar,tehlikeler yaşarsınız.Alma mazlumun ahını... Beğenmediğiniz Pgs en az 2100 TL veriyor son numarasına.yalaka kardes beğenmiyorsan cek git diyecek,zaten cektim gittim
IL ~ 8 yıl önce
Teyyarecilik öyle birseydir ki kime ve nezaman,nerede ne olacagi belli olmaz onurair e cok gecmis olsun,ucuz atlatilmis ve gordugum kadariyla iyi koordine edilmis bir ops.yolunuz acik olsun onurair ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
Oncelikle gecmis olsun. Yanliz olay boyle olmadi. Ucak inis yaptigi E pistinden F pistine ilerlerken sola donusmasi gerekirken saga donus yapiyor ve sag arka icis takimi toprak zemine saplaniyor. Haberleri gercek yuzuyle yansitalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi ~ 8 yıl önce
Oncelikle buyuk gecmis olsun ama Bu 330lar la olmuyor gecikmesiz teknik sorunsuz kalkan tek seferi yok onurun 330larla yaptığı.bela gibi oldular ucus operasyonuna.ben şahsen binmezdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş Olsun ~ 8 yıl önce
Olacağı buydu, az paraya az adamla iş yapmak isterlerse birde büyük uçak uçurmaya kalkıyorlar, A330 sizin neyinize, ekipte doğru dürüst yetkili adamları bile yok, arkadaşın dediği gibi suudiler olmasa ne uçak uçurabilecekler nede para kazanabilirler.Ne diyelim geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suudi ~ 8 yıl önce
Suudiler olmassa onur ne yapar acaba:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 8 yıl önce
Atın bu pilotu hemen iptal edin lisansını acımayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun. ~ 8 yıl önce
Umarım Uçakta fazla bir hasar yoktur. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çin ~ 8 yıl önce
çin'e uçacak uçaklardan biri mi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi Çin? ~ 8 yıl önce
Mardin'in köyü değilmi ya ora :)))
çinçin ~ 8 yıl önce
hayır ankara'nın köyü kardeş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000