03 Ağustos 2015, Pazartesi 10:15:47

Onur Air ısrarla “Çin” diyor…

Onur Havayolları uzak doğuya göz dikti. Bir süredir sessiz sedasız Çin pazarını araştıran Onur Havayolları Genel Müdürü Teoman Tosun, Çongçing yerel yönetimi ile anlaştıklarını açıkladı. Teoman Tosun cumhurbaşkanının Çin seyahati sırasında da heyette yer aldı. İşte detaylar.
  • Sirketin her yeri ağlama duvarı.Özellikle kabin ekipleri yolcuya takıyorlar maskelerini yine de gülümsüyorlar ama içleri kan ağlıyor ayın 10u maaş bitmiş,bekle gec yatacak uçuş primlerini,bekle uyarıları ihtarları yolcu şikayetlerini,uç kuruşluk TB yalakalarının sizi nereden nasıl vuracaklarını nereden başlayalım nasıl anlatalım bilmem Teoman Bey ile görüşelim en iyisi bu sanırım.
  • burasıda dönmüş kabin ağlama duvarına
  • TB hanımefendi bütün önlemlerini almış, gitmek isteyen istediği yere gidebilir miş,yani ZAM mam yok!
  • Onur Air aklın havayolu sloganı hakkında var mıdır diyecekleriniz?
  • bu mantaliteyle çin'e gitse nolur?ekip planladığını iddia etme departmanı "kişilere özel" program çıkarır.canının istediğini cezalandırdığını sanar sadece iç hat uçuş verir (buna da fena gülüyoruz.uçuşla bizi cezalandırdığını zannedip mutlu oluyor garipler)18 saat üniforma üstünde kalır yatan blok parası 8 saat,ekip ikramını değiştirdik denir,bi bakarsın sadece sandviçlerin yönü değişmiş (eskiden boxların içine dikey koyarlardı,şimdi yatay koyuyorlar değişiklik bu :)ekim ayında şirket uçuracak tecrübeli bulamaz.öyle centilmenlik anlaşması falan diye de milleti kandırmaya çalışmayın...
  • Onurair Kabin ekiplerine yatıp kalkıp dua etsin bu kadar candan ve yürekten çalışan birbirine bağlı ekipleri bulamaz zor anda bile hep destek oldu , gece gündüz durmadan uçtu şuan bile durmadan gerçekten gece gündüz uçuyorlar sabah gelen akşam tekrar gidiyor ama hakkını alamıyor ve isyan bayrağı açılmış durumda artık teoman bu şirketin otobüs durağından toplarız ekip mantaletisini değiştirmeli diğer havayollarındaki gibi gerekeni yapmalı yoksa asıl zor günler o zaman başlayacak hep bana hep bana olayı bitsin artık teoman beeyyy
  • Zam gelse bıle bu mezarcılar 100euro zam yapar en fazla aynı tas aynı hamam devam:)Allah ıslah etsın
  • Zamanında anket yapıldı ama,sonuc olarak zam yerine Piknik çıktı.güler misin ağlar mısın arkadaş.Çoğunluk piknik istemiş
  • Yeter be T.B.artık sırları paylaşma zamanı geldi.git defol artık OnurAirden istenmiyorsun artık
  • Ben AHL çalışanıyım, bu hafta tanıdığımızın kızını Onurair binasına mülakata götürdüm. Hostes olmak için başvuru yapmış, onu beklerken biri ingilizce biri başka dil öğretmeni 2 bayan birde tercüman mezunu genç vardı hepsi 2500-3000 maaşlardan bahsetti. E bu insanlar cahil kişiler değil ki araştırmadan başvursun, arkadaşın kızı da 2000le başlamak güzel olur vs dedi giderken. İnternetten bakıyorum 403euro diyor, bu sitede herkes isyanda. Ne ki bu işin aslı? İlana başvuran yada orda çalışan biri yorumu görürse yazabilir mi. Yardımcı olacaz dedik ama bile bile de lades olmasın içim rahat etmedi.

Onur Havayolları uzak doğuya göz dikti. Bir süredir sessiz sedasız Çin pazarını araştıran Onur Havayolları Genel Müdürü Teoman Tosun, Çongçing yerel yönetimi ile anlaştıklarını açıkladı. Teoman Tosun Cumhurbaşkanı'nın Çin seyahati sırasında da heyette yer aldı. 

Onur Havayolları Çin pazarında söz sahibi olmak için kolları sıvadı. Sessiz sedasız sürdürülen görüşmeler resmiyete döküldü. Uzakdoğu pazarına göz diken Onur Air, bir yandan geniş gövdeli uçakları filosuna getirmek için filo genişletme çalışmalarına devam ederken diğer yandan da uçuş noktaları için girişimlerini sürdürüyor.

Çin’in Çongçing bölgesine uçmak için yerel yönetim ile anlaşan Onur Havayolları, yerel yönetim ile haftanın her günü uçmak üzere anlaşmaya vardı. 2016 yılından itibaren planlanan uçuşlar için protokol imzalanırken, Çin ile Türkiye arasında frekans artırımı için de görüşmeler hız kazandı.

Çin’in frekans artırımı için ayak diretmesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmesinin ardından konu Erdoğan’ı Çin ziyareti sırasında gündeme getirilmesi kararlaştırıldı.

Çongçing bölgesine uçmak isteyen Onur Havayolları’nın girişiminden haberdar olan Recep Tayyip Erdoğan, Çin seyahati sırasında heyette yer alması için Teoman Tosun da davet edildi.

Yapılan görüşmeler sırasında 8 frekans daha artırılması için Kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 zirvesine kadar sonuç alınması kararlaştırıldı.

Frekans artırımı için hem dışişleri hem de ulaştırma bakanlığının çalışma yürüteceği kaydedilirken, frekans artırımı gerçekleşmesi halinde Onur Air, uzun mesafeli uçuş yapan ilk özel şirket olacak.

Onur Havayolları Genel Müdürü Teoman Tosun’un Airporthaber’e konuyla ilgili olarak “Çin çok büyük bir ülke. Hem ticari kapasitesi hem de turizm potansiyeli olarak mutlaka girmemiz gereken bir pazar” şeklinde konuştu.

Onur Air geçtiğimiz hafta 6 adet Airbus 330 tipi uçak alacağını duyurmuştu. Uçakların iki tanesi bu hafta filoya katılacak.

©Airporthaber.com

Onur Air ısrarla “Çin” diyor…

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

Ash ~ 9 yıl önce
Sirketin her yeri ağlama duvarı.Özellikle kabin ekipleri yolcuya takıyorlar maskelerini yine de gülümsüyorlar ama içleri kan ağlıyor ayın 10u maaş bitmiş,bekle gec yatacak uçuş primlerini,bekle uyarıları ihtarları yolcu şikayetlerini,uç kuruşluk TB yalakalarının sizi nereden nasıl vuracaklarını nereden başlayalım nasıl anlatalım bilmem Teoman Bey ile görüşelim en iyisi bu sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
burasıda dönmüş kabin ağlama duvarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aspi ~ 9 yıl önce
TB hanımefendi bütün önlemlerini almış, gitmek isteyen istediği yere gidebilir miş,yani ZAM mam yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwer ~ 9 yıl önce
Onur Air aklın havayolu sloganı hakkında var mıdır diyecekleriniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caps ~ 9 yıl önce
Aklın yolu değil, aklını alan havayolu
komik ~ 9 yıl önce
bu mantaliteyle çin'e gitse nolur?ekip planladığını iddia etme departmanı "kişilere özel" program çıkarır.canının istediğini cezalandırdığını sanar sadece iç hat uçuş verir (buna da fena gülüyoruz.uçuşla bizi cezalandırdığını zannedip mutlu oluyor garipler)18 saat üniforma üstünde kalır yatan blok parası 8 saat,ekip ikramını değiştirdik denir,bi bakarsın sadece sandviçlerin yönü değişmiş (eskiden boxların içine dikey koyarlardı,şimdi yatay koyuyorlar değişiklik bu :)ekim ayında şirket uçuracak tecrübeli bulamaz.öyle centilmenlik anlaşması falan diye de milleti kandırmaya çalışmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEVAP ~ 9 yıl önce
kardeşim dediklerinin tamamına katılıyoruz.neresinden bakarsan bak Kabin ekibi memnunıyeti sıfır.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.403 euro yeninin 550 euro amir maaşı. Ne komik degil mi?
ağzına sağlık ~ 9 yıl önce
NE GÜZEL YAZMIŞSIN YAHU..."EKİP PLANLADIĞINI İDDİA ETME DEPARTMANI" NE GÜLDÜK BE ....HAKKATEN BU DEPARTMAN ÖZEL PROGRAM ÇIKARDIĞI KANKİ VE KANKALARINI AÇIKLASA DA ÖĞRENSEK...
Ah ~ 9 yıl önce
Onurair Kabin ekiplerine yatıp kalkıp dua etsin bu kadar candan ve yürekten çalışan birbirine bağlı ekipleri bulamaz zor anda bile hep destek oldu , gece gündüz durmadan uçtu şuan bile durmadan gerçekten gece gündüz uçuyorlar sabah gelen akşam tekrar gidiyor ama hakkını alamıyor ve isyan bayrağı açılmış durumda artık teoman bu şirketin otobüs durağından toplarız ekip mantaletisini değiştirmeli diğer havayollarındaki gibi gerekeni yapmalı yoksa asıl zor günler o zaman başlayacak hep bana hep bana olayı bitsin artık teoman beeyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airbus320 ~ 9 yıl önce
Zam gelse bıle bu mezarcılar 100euro zam yapar en fazla aynı tas aynı hamam devam:)Allah ıslah etsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vitrin ~ 9 yıl önce
Zamanında anket yapıldı ama,sonuc olarak zam yerine Piknik çıktı.güler misin ağlar mısın arkadaş.Çoğunluk piknik istemiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anket ~ 9 yıl önce
tesadüf buya tamda satış öncesiydi?
Gure ~ 9 yıl önce
Yeter be T.B.artık sırları paylaşma zamanı geldi.git defol artık OnurAirden istenmiyorsun artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanıt lütfen ~ 9 yıl önce
Ben AHL çalışanıyım, bu hafta tanıdığımızın kızını Onurair binasına mülakata götürdüm. Hostes olmak için başvuru yapmış, onu beklerken biri ingilizce biri başka dil öğretmeni 2 bayan birde tercüman mezunu genç vardı hepsi 2500-3000 maaşlardan bahsetti. E bu insanlar cahil kişiler değil ki araştırmadan başvursun, arkadaşın kızı da 2000le başlamak güzel olur vs dedi giderken. İnternetten bakıyorum 403euro diyor, bu sitede herkes isyanda. Ne ki bu işin aslı? İlana başvuran yada orda çalışan biri yorumu görürse yazabilir mi. Yardımcı olacaz dedik ama bile bile de lades olmasın içim rahat etmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İspi ~ 9 yıl önce
Memur işe girişte son 10 yıldır 403 euro ile başlıyor.10 yıllık amir bile 550 euro alıyor.maaş bordromuzu mu gösterelim illa ki.Onur Air üniformali birilerine sorabilirsiniz utançlarından söyleyemezler.3000 Tl maaş olsa bu kadar kaçış olmaz zaten. Bu arada cok eski bir calısanim ben.yazık etmişsin arkadaşa arkandan çok sayacak.durum bu lütfen kızma
Ahlsecurity ~ 9 yıl önce
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İlk yorumu soran kişi benim. Daha evet-hayır dönüşü yapılmamış ben ailesine de kendisinede ilettim öğrendiklerimi. Bu sayfayıda söyledim gözüyle görsünler diye. Hayırlısı neyse o olsun artık.tekrar teşekkürler herkese iyi günler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000