05 Ocak 2016, Salı 16:05:26

Onur Air filosuna bir uçak daha ekleniyor

Freebird Havayolları'nın geçtiğimiz aylarda filodan çıkardığı TC-FBG tescilli Airbus A321 tipi uçağı Onur Havayolları'nda uçmaya başlayacak.
  • süper oldu, çok teşekkürler onur.
  • Kabine 399.99 koppitede 999.99 veren zihniyetten ne beklenirdi gülle gülle kullan
  • J A320
  • Yine mi hurda kardeşim. Free Bird kabin ekibinin kurtulsak da rahatlasak dediği uçağı Onur Air alıyor.Hurdacı Onur Air. Ekibine Tek kuruş zam yapmayan aklını alan Havayolu
  • Onur Air yönetimi Zam yapın personel sevindirin tamam mı Siz anladınız
  • Onur'un Filo Politikasi sadece +15 Yas üzerindeki Ucaklarmi? Borajet neden E190i Filodan cikardi?
  • Eski ucak yoktur, bakimsiz ucak vardir.
  • Yeni hurda hayırlı olsun :)
  • ABD hava sahasında uçan uçaklar içinde oldukça kabarık sayıda MD serisi ve Boeing727'ler var.Bu şirketler garibanlıklarından mı,yoksa yaptırmak zorunda oldukları bakım,periyodik bakımları zamanında yaptırdıklarından kendilerine olan güvenleri tam olduğu için tevellütü eski de olsa uçuyorlar ve tercih ediliyorlar.İsparta kazasını bir hatırlayın,arızalı olan,kayıtlara geçen parçalar varmıydı?Kimisi yok diyor,kimileride birsürüydü diyor. Okyanusa düşenTürk tescilli 757miz.Çok kötümüydü,eskimiydi? hayır.Beklediği adada pitot tüplerini kapatmayan bir görevlinin hatası sonucu onlarca can gitti.Kabahat arılarda gitmişler yuva yapmışlar.Avrupada birsapık zihniyetli pilot tarafından düşürülen uçak,metalin kabahatı nerede kokpitte bir katil var.Ukraynada düşürülen B777 eskimiydi aşağıda birsürü eli roketli hasta ruhlu katil varken.THY 340 lardan sanırım hala faydalanıyor.Devam da etmeli.Onur Ailesine hayırlı olsun.Allah insanlarımızı zalim ve kötülerin şerrinden korusun.
  • Simdi derler eski ucak yoktur bakımsız ucak vardır.

Freebird Havayolları'nın geçtiğimiz aylarda filodan çıkardığı TC-FBG tescilli Airbus A321 tipi uçağı Onur Havayolları'nda uçmaya başlayacak.

İlk uçuşunu 1998 yılında yapan uçak, 8 yıl Asiana Airlines'da görev yaptıktan sonra 2006 yılında Freebird Havayolları filosuna katılmıştı.

Geçtiğimiz aylarda Freebird filosundan çıkarılan uçağın ağır bakımının yapıldığı ve TC-OEA kuyruk tescilini alarak Onur Air fiosuna dahil olacak.

Öte yandan Onur Air geçtiğimiz günlerde de yine Freebird Havayolları'nda görev yapmış TC-FBJ kuyruk tesciliyle uçan A321 tipi uçağı, TC-ODB tesciliyle filosuna katmıştı.

BORAJET TC-YAK'I İADE ETTİ
Filosunu Embraer tipi uçaklarla her geçen gün büyüten Borajet Havayolları, geçtiğimiz günlerde filosundaki TC-YAK tescilli Embraer E-190 tipi uçağı filodan çıkardı. TC-YAK tescilli uçak, Temmuz 2014 tarihinde filoya katılmıştı.

©AirportHaber

Onur Air filosuna bir uçak daha ekleniyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

barzo ~ 8 yıl önce
süper oldu, çok teşekkürler onur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Perth ~ 8 yıl önce
Kabine 399.99 koppitede 999.99 veren zihniyetten ne beklenirdi gülle gülle kullan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 8 yıl önce
J A320

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hurda ~ 8 yıl önce
Yine mi hurda kardeşim. Free Bird kabin ekibinin kurtulsak da rahatlasak dediği uçağı Onur Air alıyor.Hurdacı Onur Air. Ekibine Tek kuruş zam yapmayan aklını alan Havayolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ~ 8 yıl önce
Onur Air yönetimi Zam yapın personel sevindirin tamam mı Siz anladınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 8 yıl önce
Onur'un Filo Politikasi sadece +15 Yas üzerindeki Ucaklarmi? Borajet neden E190i Filodan cikardi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 321 ~ 8 yıl önce
Eski ucak yoktur, bakimsiz ucak vardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
de ~ 8 yıl önce
dediğiniz genel olarak doğru da, eski uçakta ne kadarda bakımları düzgün yapılsa, yeniye göre daha fazla problem yaratır.
.... ~ 8 yıl önce
Yeni hurda hayırlı olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 8 yıl önce
ABD hava sahasında uçan uçaklar içinde oldukça kabarık sayıda MD serisi ve Boeing727'ler var.Bu şirketler garibanlıklarından mı,yoksa yaptırmak zorunda oldukları bakım,periyodik bakımları zamanında yaptırdıklarından kendilerine olan güvenleri tam olduğu için tevellütü eski de olsa uçuyorlar ve tercih ediliyorlar.İsparta kazasını bir hatırlayın,arızalı olan,kayıtlara geçen parçalar varmıydı?Kimisi yok diyor,kimileride birsürüydü diyor. Okyanusa düşenTürk tescilli 757miz.Çok kötümüydü,eskimiydi? hayır.Beklediği adada pitot tüplerini kapatmayan bir görevlinin hatası sonucu onlarca can gitti.Kabahat arılarda gitmişler yuva yapmışlar.Avrupada birsapık zihniyetli pilot tarafından düşürülen uçak,metalin kabahatı nerede kokpitte bir katil var.Ukraynada düşürülen B777 eskimiydi aşağıda birsürü eli roketli hasta ruhlu katil varken.THY 340 lardan sanırım hala faydalanıyor.Devam da etmeli.Onur Ailesine hayırlı olsun.Allah insanlarımızı zalim ve kötülerin şerrinden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rom ~ 8 yıl önce
Dedigin dogrudur. Ancak eski ucak eski araba gibidir. Teknigi de ekibide ugrastirir. Eskiyen ama bir turlu degistirilmeyen ve ekibi cok rahatsiz eden parca veya arizalari olur. Mesela uzun ucuslarda ekip on galley de veya kokpitde soguktan perisan olur. Kokpit gurultuludur. Her yerden ses gelir. Havalandirmalar dogru durust calismaz vs.yani ucuz hurda mal derttir. Pinti lik te bir yere kadar kardesim. Ucagin eski. En dusuk maas. 2 sandwic ile 10 saat ucus. Her ogun her gun en ucuz tatsiz yemekler. Bu isinde bir raconu olmali.yeter gayri.
Hikaye ~ 8 yıl önce
Simdi derler eski ucak yoktur bakımsız ucak vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000