31 Aralık 2015, Perşembe 11:13:35

Onur Air de bazı seferlerini iptal etti

Onur Havayolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
  • 31 ARALIKTAKİ 8Q172 SEFERLİ SAMSUN UÇAĞIMIZ İPTAL EDİLDİ YILBAŞI İİÇİN GİDİYORDUK 2 BİLETİMİN PARA İADESİ İÇİN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORUM 2 GÜNDÜR TEL AÇIK RESMEN BU MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE 3 KİŞİ Mİ ÇALIŞIORDA TELEFONA BAKMIORLAR ŞUAN BUNU YAZARKEN BİLE TELEFONUM YANIMDA ÇALIYOR REKLAMLARINI EZBERLETTİLER RESMEN 1 SAAT 23 DK OLDU HALA BAKAN YOK BU NE BİÇİM FİRMA DÖNÜŞ BİLETİMİ ARADIM HEMEN İPTAL OLDU ONUR AİRE HALA ULŞAMAIORUM NERDEN BULAŞDIM BURAYA ZATEN YILBAŞI PROGRAMI İÇİN VERDİĞİM 500 TL PARAM YANDI BUNLARIN YÜZÜNDEN
  • Yuh ya maaşımızı yatırın artık,yılbaşını zehir ettiniz be.Asgari ücretten az verenler sizi
  • Çikolata dağıttılar arkadaşlar hafta sonu onları yicez .pazartesiye allah kerim!
  • 1 ocak geldi ama kutlayamadık,çünkü OnurAir'de maaşlar yatmadı.Teşekkürler Onur Air(!)
  • Herkese tavsiye ederim birdaha Onur Air dan bilet almayın. IST da mağdur kaldık. Ne gelen var ne giden. Anonce eden de yok. 230€ ya aldığımız bilete 70€ veriyorlar. Sahtekarlar. Allah sizinde cezasını verecek İnşallah.
  • Oohhooo kabinin haberi yok heralde, yeni bütçeler yapıldı bal tutan parmağını yaladı, diğerleri avucunu yaladı... Velhasıl kimse 2016 da Onur' dan birşey beklemesin şirketi satmak için adam arayışlarına hala devam ediyorlar.
  • Kar yagisi baslamadan iptal etseydinde ekibi ve yolcuyu perisan etmeseydin biraz akillanin artik kotu havada istanbul ataturk bir rezillik sahneliyor tek care ucuslarin cogunun iptali. Para desen onuda kazanmiyosun extra yakit, de icing cabası. Yorgunluk tan ucus emniyeti de azaliyor. Allah koruyor herkesi. Ey millet boyle havalarda ucmayin.ucarsanizda susun oturun yerinizde.
  • Günlerden 31 Aralık.Bir kez zaten sadaka gibi az olan maaşımızı erken yatırın da evimize birkaç lokma yiyecek,kuruyemiş,tavuk alabilelim,nerde sizde o vicdan!
  • Su anda ahl dis hatlar gidisin onundeki onur air acentasi yaklasik 500 kisilik bir yolcu grubu tarafindan yuhalanip isliklaniyor. Hava sartlari nedeni ile ucusun iptalbedilmesi gayetnormal ancak calisanlarin 3 saatbeklettikten sonra yapabilecegimiz bir sey yok herkes basinin caresine baksin biletlerinizide degistiremeyiz yeni bilet de veremeyiz diyip gitmesi insanlari cileden cikardi.
  • Zam da yapın da şaşırtın biz asgari ücretten az alan kabin ekiplerini

Onur Havayolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

İnternet sitesi üzerinden yolcularını bilgilendiren Onur Air, iptaller nedeniyle yolcuların bilet iadesi yapabileceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ülkemizin muhtelif yerlerindeki yoğun kar yağışı, buzlanma ve görüş mesafesindeki yetersiz limitler nedeniyle Meteoroloji’den alınan bilgiler doğrultusunda bugün ve yarın aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir.

Seferi iptal edilen tüm yolcularımıza bilet iadesi veya ücretsiz sefer değişikliği hakkı tanınmıştır.


Onur Air de bazı seferlerini iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

SADETTİN ~ 8 yıl önce
31 ARALIKTAKİ 8Q172 SEFERLİ SAMSUN UÇAĞIMIZ İPTAL EDİLDİ YILBAŞI İİÇİN GİDİYORDUK 2 BİLETİMİN PARA İADESİ İÇİN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORUM 2 GÜNDÜR TEL AÇIK RESMEN BU MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE 3 KİŞİ Mİ ÇALIŞIORDA TELEFONA BAKMIORLAR ŞUAN BUNU YAZARKEN BİLE TELEFONUM YANIMDA ÇALIYOR REKLAMLARINI EZBERLETTİLER RESMEN 1 SAAT 23 DK OLDU HALA BAKAN YOK BU NE BİÇİM FİRMA DÖNÜŞ BİLETİMİ ARADIM HEMEN İPTAL OLDU ONUR AİRE HALA ULŞAMAIORUM NERDEN BULAŞDIM BURAYA ZATEN YILBAŞI PROGRAMI İÇİN VERDİĞİM 500 TL PARAM YANDI BUNLARIN YÜZÜNDEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 8 yıl önce
Yuh ya maaşımızı yatırın artık,yılbaşını zehir ettiniz be.Asgari ücretten az verenler sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 8 yıl önce
Çikolata dağıttılar arkadaşlar hafta sonu onları yicez .pazartesiye allah kerim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OnurAir tesekkür ~ 8 yıl önce
1 ocak geldi ama kutlayamadık,çünkü OnurAir'de maaşlar yatmadı.Teşekkürler Onur Air(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birdahamı ~ 8 yıl önce
Herkese tavsiye ederim birdaha Onur Air dan bilet almayın. IST da mağdur kaldık. Ne gelen var ne giden. Anonce eden de yok. 230€ ya aldığımız bilete 70€ veriyorlar. Sahtekarlar. Allah sizinde cezasını verecek İnşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralel ~ 8 yıl önce
Oohhooo kabinin haberi yok heralde, yeni bütçeler yapıldı bal tutan parmağını yaladı, diğerleri avucunu yaladı... Velhasıl kimse 2016 da Onur' dan birşey beklemesin şirketi satmak için adam arayışlarına hala devam ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zombi ~ 8 yıl önce
Kar yagisi baslamadan iptal etseydinde ekibi ve yolcuyu perisan etmeseydin biraz akillanin artik kotu havada istanbul ataturk bir rezillik sahneliyor tek care ucuslarin cogunun iptali. Para desen onuda kazanmiyosun extra yakit, de icing cabası. Yorgunluk tan ucus emniyeti de azaliyor. Allah koruyor herkesi. Ey millet boyle havalarda ucmayin.ucarsanizda susun oturun yerinizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Günlerden 31 Aralık.Bir kez zaten sadaka gibi az olan maaşımızı erken yatırın da evimize birkaç lokma yiyecek,kuruyemiş,tavuk alabilelim,nerde sizde o vicdan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezillik ~ 8 yıl önce
Su anda ahl dis hatlar gidisin onundeki onur air acentasi yaklasik 500 kisilik bir yolcu grubu tarafindan yuhalanip isliklaniyor. Hava sartlari nedeni ile ucusun iptalbedilmesi gayetnormal ancak calisanlarin 3 saatbeklettikten sonra yapabilecegimiz bir sey yok herkes basinin caresine baksin biletlerinizide degistiremeyiz yeni bilet de veremeyiz diyip gitmesi insanlari cileden cikardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ~ 8 yıl önce
Zam da yapın da şaşırtın biz asgari ücretten az alan kabin ekiplerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000