10 Mart 2014, Pazartesi 08:06:13

YOLCU YAKINLARI GEMİLERİ YAKTI!

Malezya Havayolları'na ait kaybolan uçakta bulunan yolcu yakınları isyan noktasına geldi. Uçağın kalktığı Malezya ve varış noktası Çin’de toplanan yolcu yakınları yeterli bilgi verilmemesinden şikayet etti.
  • Amin.. !
  • Amin allah kimseye boyle bir aci yasatmasin
  • Amin :(
  • Ne büyük bir acı ya.Allah bu camiada görev yapan herkesi korusun ve kimseye bu acıyı yaşatmasın...

Malezya Havayolları ise özellikle Pekin’de toplanan yolcu yakınları için gerekirse pasaport sağlanacağını açıkladı. Ancak bu açıklama yolcu yakınlarını sakinleştirmedi.

Kaybolan uçakta oğlu bulunan Cheng Xudong, “Tabii ki pasaport almayacağım. Niçin alayım? Malezya’ya gidip ne yapayım? Denizi mi izleyeceğim? Malezya Havayolları’ndan memnun değilim. Bizi küçük görüyorlar. Oğlum 30 yaşındaydı, iş amacıyla Malezya’ya gitmişti. Malezya Havayolları kesinlikle bizden bilgi saklıyor” dedi.

Yolcu yakınları havayolu aleyhine şikayet dilekçesi hazırlayarak imza topladı.

Malezya Havayolları ise yolcu akrabalarına her türlü yardımı yapmaya çalıştıklarını savundu. Malezyalı yetkililer, ellerine geçen bilgiyi yolcu yakınları ile gerçek zamanlı olarak paylaştıklarını belirtti. Açıklamada yolcu yakınlarının ulaşım ve konaklama gibi ihtiyaçlarının da karşılandığı kaydedildi.

Malezya’daki Sepang Havaalanı’nda toplanan yolcu yakınları ise Budist ve Hindu rahiplerin liderliğinde kayıp uçaktaki yolculara dua etti. Törene havaalanındaki yolcularla beraber havacılık personeli de katıldı.

YOLCU YAKINLARI GEMİLERİ YAKTI!

Yorumlar

Amin ~ 10 yıl önce
Amin.. !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karakiz ~ 10 yıl önce
Amin allah kimseye boyle bir aci yasatmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Amin :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acı ~ 10 yıl önce
Ne büyük bir acı ya.Allah bu camiada görev yapan herkesi korusun ve kimseye bu acıyı yaşatmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000