18 Temmuz 2014, Cuma 09:10:33

JOE BİDEN: "HAVADA İNFİLAK ETTİ"

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Ukrayna'da düşürüldüğü iddia edilen Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağı hakkına açıklama yaptı. Biden, " Görünüşe bakılırsa vuruldu" ifadelerini kullandı.
  • ucak dusuruldu.Israil gazzeye harekat baslatti.yani dikkati baska yere cekmek icin cok nankorce bir strateji hazirlanmis..uluslararasi kanallarin yayinlarini takip ederseniz hersey sah net anlasiliyor.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Detroit'te katıldığı bir konferansta, Ukrayna'da düşen uçakla ilgili açıklamada bulundu. Biden, ''(Görünüşe bakılırsa) diyeceğim, çünkü tüm detayları bilmiyoruz. Ne söylediğimden emin olmak istiyorum. Görünüşe bakılırsa, vurulmuş. Vuruldu, kaza değil. Havada infilak etti'' dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroshenko ile telefonda görüştüğünü ve ABD'nin olayın araştırılmasına yönelik yardım teklifini sunduğunu belirten Biden, ABD'den bir ekibin ivedi bir şekilde yola çıkacağını ifade etti. Biden, ''Bu, hakikaten büyük bir olay. Yaklaşık 300 kişi hayatını kaybetti. Cevaplandırılması gereken birçok soru var'' diye konuştu.

Biden, uçakta ABD vatandaşları da bulunduğuna yönelik haberlerin olduğunu, bunun doğruluğunu teyit etmek için çalıştıklarını kaydetti.

Amerikan medyasında da Amerikalı yetkililerin uçağın karadan havaya fırlatılan cinsten bir füzeyle vurulduğu tespitine vardığı yönünde haberler yer alıyor.

JOE BİDEN: "HAVADA İNFİLAK ETTİ"

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
ucak dusuruldu.Israil gazzeye harekat baslatti.yani dikkati baska yere cekmek icin cok nankorce bir strateji hazirlanmis..uluslararasi kanallarin yayinlarini takip ederseniz hersey sah net anlasiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet el ~ 10 yıl önce
Hoca istersen daha fazla filmseyretme zira sanirim dokunmus

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000