17 Ağustos 2014, Pazar 10:35:35

DÜŞÜRÜLEN UÇAKLA İLGİLİ OLAY YARATACAK İDDİALAR!

Eski senatör Ron Paul, ABD'nin Ukrayna'da düşürülen uçakla ilgili topladığı bilgileri paylaşmadığını ve bu olayı Rusya'ya karşı savaş propagandası olarak kullandığını iddia etti.
  • Zavalli adam.

ABD 2012 Başkanlık Seçimleri'nde Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylarından olan Ron Paul, 17 Temmuz'da Ukrayna hava sahası üzerinde düşürülen Malezya Havayolları'na ait MH17 sefer sayılı yolcu uçağı hakkında ABD'nin sanılandan çok daha fazlasını bildiğini iddia etti.

Voices of Liberty isimli haber sitesinde yazdığı yazıda ABD'nin gelişmiş istihbarat toplama yeteneği sayesinde 298 kişinin ölümüyle sonuçlanan olay hakkında net fikir sahibi olabileceğinin altını çizen emekli senatör, bu bilgilerin çoğunun kamuoyu ile paylaşılmadığına inandığını vurguladı.

Uydu teknolojileri sayesinde Ukrayna'daki tüm gelişmeleri saniye saniye takip eden hükümet yetkililerinin bu konuda bilgi sahibi olmamasının inanılmaz olduğunu belirten Paul, Obama yönetiminin daha önce Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçılara uçak düşürebilecek donanıma sahip silahlar sağladığını söylediğini ve zaten ilişkileri bozulan ABD ile Rusya'nın arasının, bu olay sonrasında daha da gerildiğine dikkat çekti.

Paul, hükümetin bu olayı Rusya'ya karşı bir savaş propagandası olarak kullandığını ve ABD halkını Rusya'nın hatalı olduğuna ikna etmeye çalıştığını belirtti.

RAPOR EYLÜLDE ÇIKACAK

Kazayla ilgili uluslararası soruşturmanın ancak eylül ayında yayımlanacağı açıklandı. Kara kutu verileri, radar ve uydu görüntüleri ile uzman görüşlerinin yer alacağı rapor Hollanda Güvenlik Kurulu'nun web sitesine konulacak. 

DÜŞÜRÜLEN UÇAKLA İLGİLİ OLAY YARATACAK İDDİALAR!

Yorumlar

Ron Paul ~ 10 yıl önce
Zavalli adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000