17 Temmuz 2014, Perşembe 22:32:27

DÜŞEN UÇAĞIN KARAKUTULARI BULUNDU

Malezya Havayolları'nın Ukrayna'da ayrılıkçılar tarafından düşürüldüğü iddia edilen uçağın karakutularının bulunduğu belirtildi.
  • O kutulardan 296 yolcumu cikacak ??? Abuk sabuk bir svas yüzünden hergün insanlar, hayvanlar ve diger canlilar ölüyor. Dünyada nice savaslar oldu ve halen devam etmekte. Bu savaslarda harcanan paralar ile dünyada tek bir canli bile ac kalmazdi !!! EY DÜNYA HALKLARI UYANIN ARTIK !!! SAVAS LOBILERINI DURDURALIM !!!..... Ne yazik ki 7 milyar insanin cani sadece bir avuc dolusu kan kokan katillerin elinde !!! SAVASA HAYIR
  • karakutudaki bilgiler dünden itibaren tarihe gömüldü demek ki

Malezya Havayolları'na ait uçağın düşmesi sonrasında iddialar da peş peşe gelmeye başladı. Ukrayna uçağı Rusya düşürdü derken, Rusya'dan aksi yönde açıklama var.

Geçtiğimiz Mayıs ayında bağımsızlığını ilan eden Luhansk Halk Cumhuriyeti'nden yapılan açıklamada, "Boeing 777 tipi yolcu uçağının düşüşüne şahit olan görgü tanıkları uçağa Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin saldırı uçağının saldırdığını ifade ettiler. Daha sonra yolcu uçağı havada iki parçaya ayrıldı ve Donetsk Halk Cumhuriyeti'nin topraklarına düştü" denildi.

"KARAKUTULAR BULUNDU"

Öte yandan Doğu Ukrayna'daki Rusya yanlısı ayrılıkçıların sözcülerinden Konstantin Knyrik Rus Interfax haber ajansına yaptığı açıklamada, düşen uçağın karakutularının bulunduğunu söyledi.

Rus medyasında ise ayrılıkçıların karakutuları, analiz için Moskova'ya göndermek istedikleri yönünde haberler yayınlandı.

DÜŞEN UÇAĞIN KARAKUTULARI BULUNDU

Yorumlar

SAVASA HAYIR ~ 10 yıl önce
O kutulardan 296 yolcumu cikacak ??? Abuk sabuk bir svas yüzünden hergün insanlar, hayvanlar ve diger canlilar ölüyor. Dünyada nice savaslar oldu ve halen devam etmekte. Bu savaslarda harcanan paralar ile dünyada tek bir canli bile ac kalmazdi !!! EY DÜNYA HALKLARI UYANIN ARTIK !!! SAVAS LOBILERINI DURDURALIM !!!..... Ne yazik ki 7 milyar insanin cani sadece bir avuc dolusu kan kokan katillerin elinde !!! SAVASA HAYIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvr ~ 10 yıl önce
karakutudaki bilgiler dünden itibaren tarihe gömüldü demek ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000