01 Nisan 2015, Çarşamba 08:15:04

LUFTHANSA PİLOTUN PSİKOLOJİK SORUNLARINI BİLİYORMUŞ

Lufthansa Hava Yolları, Germanwings uçağını Fransa Alpleri üzerinde bilerek düşürdüğü sanılan yardımcı pilot Andreas Lubitz'in geçmişte depresyon tedavisi gördüğünden haberdar olduğunu açıkladı.
  • DLR-2 sinavinda kapattiginiz kapi icin size kapiyi kapatin deniliyor ve siz donup tekrar baktiniz diye siz yaptiginiz isten emin degilsiniz denilip elendim. Yillarin emegi boyle cope gitti, soruyorum size bu psikopata sinav yapanda DLR bize sinav yapanda DLR, bir tuhaflik yok mu?
  • Bence., belirli surelerle psikolojik test uygulanmali.,pilotlara.! Sonucta; hem yolcu tasiorlar., hem de kullandiklari ucagin sorumlululugunu tasiorlar.., ve bu tûr rahatsizligi olanlar., erken emekli edilmeli., kimsenin hayati bu kadar, ucuz deil!!
  • YETER ARTIK, İYİCE İĞRENÇLEŞTİN LUFTHANSA,
  • Madem intihar eğilimi vardı, nasıl uçuş izni aldı? İyi olsan bile 9 yıl uçamazsın kardeşim. Ayrıca evinde savaş uçakları kolleksiyonu varmış. Büyük dedesi Türk olabilir diyorlar!
  • Masallar masallar
  • Son anlari bir yolcu cep telefonu ile videoya çekmiş ve kayitli hafiza karti saglam kalmiş. Video paris match dergisi elinde imis ve soylenenleri dogrulayan bilgiler iceriyormus yani pilot kirmak icin kapiya vuruyor, insanlar olanlarin farkina varmis ve ciglik cigliga.
  • Tamam anladik ve inandik. Pilotun sucu....
  • Şirket iflas etmesin diye ölmüş bir insanı deli ilan ettiler ölmek istese kendini yerde de öldürürdü nasıl bir iftiradır bu...
  • Yıkın suçu pilota. Nasılsa mezardan çıkıp kendini savunamaz yersen bu dolmayı tabi...
  • Adamlar pilot hatası olsa bile olayı didik didik inceliyor, araştırıyor, medya ile paylaşıyor. Ben eminim ki sorumluları hakkında da soruşturmalar başlar yakında. Bizdeki gibi İKİ KELİME ile pilotaj hatası deyip hesap sormadan araştırmadan olayı kapatmıyorlar.

Germanwings şirketinin sahibi olan Lufthansa, 2009 yılına ait e-postaları kamuoyu ile paylaşarak, pilotun Lufthansa Uçuş Okulu'ndan ağır depresyon tedavisi nedeniyle izin aldığını bildiğini söyledi.

Şirket, daha önce pilotun okula ara verdiğini söylemiş, ama nedenini açıklamayı reddetmişti.

Geçen hafta dağa çarpan uçakta bulunan mürettebatın da dahil olduğu 150 kişiden kurtulan olmamıştı. Kokpitteki sesleri kaydeden kara kutunun ortaya koyduğu kayıtlarda yardımcı pilot Lubitz'in dışarı çıkan kaptan pilotu kokpite geri almadığı ve uçağı kasten alçaltarak düşürdüğünün sanıldığı açıklanmıştı.

Uçağın diğer kara kutusunu arama çalışmaları sürüyor.

Bu arada uçakta ölen tüm yolcuların cenazelerine ait kalıntılar olay yerinden tamamen toplandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, cenazelerin tamamının kimlik tespitinin haftasonuna kadar biteceğini söyledi.
Kazada ölen 150 kişiden vücut bütünlüğü bozulmayan yok.

Fransız yetkililer, AFP haber ajansına cenazelerin tamamen toplandığını ancak kurtarma ekiplerinin şahsi eşyaları toplamak için olay yerine döneceğini söyledi.

Pazartesi günü Alman savcılar 28 yaşındaki pilotun uçuş eğitimini tamamlamadan önce intihar eğilimi için tedavi gördüğünü açıklamıştı.

Lufthansa ise daha önce yaptığı açıklamalarda pilotun uçmaya yüzde 100 elverişli olduğunu söylemişti.

Öte yandan 150 kişinin ölümüne neden olan pilot Andreas Lubitz’in bir daha uçamamaktan korktuğu için uçağı düşürdüğü belirtildi.

LUFTHANSA PİLOTUN PSİKOLOJİK SORUNLARINI BİLİYORMUŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Allah'imm ~ 9 yıl önce
DLR-2 sinavinda kapattiginiz kapi icin size kapiyi kapatin deniliyor ve siz donup tekrar baktiniz diye siz yaptiginiz isten emin degilsiniz denilip elendim. Yillarin emegi boyle cope gitti, soruyorum size bu psikopata sinav yapanda DLR bize sinav yapanda DLR, bir tuhaflik yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence., belirli surelerle psikolojik test uygulanmali.,pilotlara.! Sonucta; hem yolcu tasiorlar., hem de kullandiklari ucagin sorumlululugunu tasiorlar.., ve bu tûr rahatsizligi olanlar., erken emekli edilmeli., kimsenin hayati bu kadar, ucuz deil!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp artık ~ 9 yıl önce
YETER ARTIK, İYİCE İĞRENÇLEŞTİN LUFTHANSA,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Madem intihar eğilimi vardı, nasıl uçuş izni aldı? İyi olsan bile 9 yıl uçamazsın kardeşim. Ayrıca evinde savaş uçakları kolleksiyonu varmış. Büyük dedesi Türk olabilir diyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Masallar masallar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
video ~ 9 yıl önce
Son anlari bir yolcu cep telefonu ile videoya çekmiş ve kayitli hafiza karti saglam kalmiş. Video paris match dergisi elinde imis ve soylenenleri dogrulayan bilgiler iceriyormus yani pilot kirmak icin kapiya vuruyor, insanlar olanlarin farkina varmis ve ciglik cigliga.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tamam anladik ve inandik. Pilotun sucu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık Günah ~ 9 yıl önce
Şirket iflas etmesin diye ölmüş bir insanı deli ilan ettiler ölmek istese kendini yerde de öldürürdü nasıl bir iftiradır bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yıkın suçu pilota. Nasılsa mezardan çıkıp kendini savunamaz yersen bu dolmayı tabi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adamlar pilot hatası olsa bile olayı didik didik inceliyor, araştırıyor, medya ile paylaşıyor. Ben eminim ki sorumluları hakkında da soruşturmalar başlar yakında. Bizdeki gibi İKİ KELİME ile pilotaj hatası deyip hesap sormadan araştırmadan olayı kapatmıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000