10 Mayıs 2024, Cuma 13:15:34

THY'de neler oluyor? AirportHaber yazarı Bilal Yıldız anlatacak

Türk Hava Yolları'nda son dönemde yaşanan skandal gelişmeler masaya yatırılıyor.
  • emeklisi gelmiş yasi gecmiş yaslı iş yapmayan teknisyenler emekli edilmeli genclerin önü açılmalı
  • Bunca yıl özverili bir şekilde takip ederek konuyu bu şekilde özet aktarmanız takdir hak ediyor.. lütfen bu yorumu paylaşınız..
  • 32. dakika’da olmalı 26 yıllık personele verimsizlik kararını nasıl vermişler kısmı 211 de emeklilik hakkı verilmeyen tüm personel için de geçerlidir… şirkete gireli bir yılı olmayan personelin imzaları var o kararda… Güya işletmesel gereklilik ile il akitleri fesih edilmişti, o zaman neden şirketi 2. Kez tazminat ödemek zorunda bıraktılar .. Kimse hesabını sormadı
  • Programı izledim , çok beğendim , objektif ve bilgi içerikli hazırlanmış, yaratılan mağduriyetlerin hepsine maalesef değinilememiş.
  • Bilal YILDIZ öncelikle taşeron sistemine neden itiraz ediyorsun? Destek Hizmetleri A.Ş. kuruldu ve personel çeşitli haklar aldı. Bugüne kadar taşeron sistemine karşı çıkıyordunuz THY sistemi değiştirdi bu defa buna itiraz. Bu kadar kişiye neden ihtiyaç olduğunu müfettiş olarak sahaya inip insanlar ne yapıyor diye baksaydınız anlardınız. Emekçinin yanında olun lütfen ve doğruları söyleyin. Bilip bilmeden yazıp çizmek olmadı!!!
  • https://www.youtube.com/live/XqzbMohV_yY?si=_uuISuZjgEc2MKwx Mutlaka seyredelim lütfen
  • Eyy airporthaber, çok bozdun kendini! Çoğu yorumu yayınlamıyorsunuz... Bu yorumumu yayınla, yanılt beni hadi bakalım..
  • Trabzonlu gelmek vardı bu ülkede dünyaya, ah ulan
  • BİLAL BEY ONUR HAVAYOLLARI ÇALIŞANLARI 2020 YILINDAN BERİ MAAŞLARINI,KIDEM TAZMİNATLARINI VE DİĞER ALACAKLARINI ALAMIYOR.SGK.CİMER ŞİKAYET EDİLMESİNE RAĞMEN İLGİLENMİYORLAR.DAVA AÇANLAR KAZANDIĞI HALDE BİRŞEY ALAMIYOR.ŞİRKET AÇIK DURUMDA ŞU AN UÇMUYOR.1800 PERSONELİ ÇOK ZOR DURUMDA LÜTFEN GÜNDEME GETİRİRMİSİNİZ.
  • THY'nin en büyük sorunun denetimsizlik. Şirkette yapılan haksızlıklara rağmen personelin hakkını savunması gereken sendika yapılan haksız zamlara karsi tek kelime etmedi neden çünkü onlar yapıyorsa bende yaparım dedi kendilerine de aynı zammı yaptılar. Personel ne yaparsa yapsın ne THY yöneticilerinin ne sendikanın umrunda değil. Hepsinin tek derdi genel seçime kadar ne yersek kâr anlayışı. Yavuz hırsızın ev sahibini bastırdığı dönemdeyiz!

Türk Hava Yolları'nda son dönemde yaşanan skandal gelişmeler masaya yatırılıyor.

AirportHaber yazarı Bilal Yıldız'ın gündeme getirdiği ve ses getiren detaylar Tele 1 ekranlarında canlı yayında konuşulacak. THY yöneticilerinin maaşlarını Türkiye gündemine oturtan Bilal Yıldız, pek çok konuda önemli gelişmeleri Tele 1'de Namık Kocak ile konuşacak.

Havacılık gündemini değiştirecek program yarın saat 11:00'de ekrana gelecek.

 

THY'de neler oluyor? AirportHaber yazarı Bilal Yıldız anlatacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

yaslı amcalar ~ 8 gün önce
emeklisi gelmiş yasi gecmiş yaslı iş yapmayan teknisyenler emekli edilmeli genclerin önü açılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takdir-i Şayan ~ 9 gün önce
Bunca yıl özverili bir şekilde takip ederek konuyu bu şekilde özet aktarmanız takdir hak ediyor.. lütfen bu yorumu paylaşınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 9 gün önce
32. dakika’da olmalı 26 yıllık personele verimsizlik kararını nasıl vermişler kısmı 211 de emeklilik hakkı verilmeyen tüm personel için de geçerlidir… şirkete gireli bir yılı olmayan personelin imzaları var o kararda… Güya işletmesel gereklilik ile il akitleri fesih edilmişti, o zaman neden şirketi 2. Kez tazminat ödemek zorunda bıraktılar .. Kimse hesabını sormadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeref ~ 9 gün önce
Programı izledim , çok beğendim , objektif ve bilgi içerikli hazırlanmış, yaratılan mağduriyetlerin hepsine maalesef değinilememiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron Sistemi ~ 9 gün önce
Bilal YILDIZ öncelikle taşeron sistemine neden itiraz ediyorsun? Destek Hizmetleri A.Ş. kuruldu ve personel çeşitli haklar aldı. Bugüne kadar taşeron sistemine karşı çıkıyordunuz THY sistemi değiştirdi bu defa buna itiraz. Bu kadar kişiye neden ihtiyaç olduğunu müfettiş olarak sahaya inip insanlar ne yapıyor diye baksaydınız anlardınız. Emekçinin yanında olun lütfen ve doğruları söyleyin. Bilip bilmeden yazıp çizmek olmadı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 9 gün önce
https://www.youtube.com/live/XqzbMohV_yY?si=_uuISuZjgEc2MKwx Mutlaka seyredelim lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sende bozuldun! ~ 9 gün önce
Eyy airporthaber, çok bozdun kendini! Çoğu yorumu yayınlamıyorsunuz... Bu yorumumu yayınla, yanılt beni hadi bakalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen ~ 9 gün önce
Yorumları yayınlayalım
Gerçekler Acıbey ~ 9 gün önce
Trabzonlu gelmek vardı bu ülkede dünyaya, ah ulan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABER ~ 10 gün önce
BİLAL BEY ONUR HAVAYOLLARI ÇALIŞANLARI 2020 YILINDAN BERİ MAAŞLARINI,KIDEM TAZMİNATLARINI VE DİĞER ALACAKLARINI ALAMIYOR.SGK.CİMER ŞİKAYET EDİLMESİNE RAĞMEN İLGİLENMİYORLAR.DAVA AÇANLAR KAZANDIĞI HALDE BİRŞEY ALAMIYOR.ŞİRKET AÇIK DURUMDA ŞU AN UÇMUYOR.1800 PERSONELİ ÇOK ZOR DURUMDA LÜTFEN GÜNDEME GETİRİRMİSİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz ~ 10 gün önce
THY'nin en büyük sorunun denetimsizlik. Şirkette yapılan haksızlıklara rağmen personelin hakkını savunması gereken sendika yapılan haksız zamlara karsi tek kelime etmedi neden çünkü onlar yapıyorsa bende yaparım dedi kendilerine de aynı zammı yaptılar. Personel ne yaparsa yapsın ne THY yöneticilerinin ne sendikanın umrunda değil. Hepsinin tek derdi genel seçime kadar ne yersek kâr anlayışı. Yavuz hırsızın ev sahibini bastırdığı dönemdeyiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000