09 Şubat 2015, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Havalimanında daha nice Genel Müdürler var.Kimin gönderdiği belli olmayan imzasız mektuplardan korkan ve işleme koyan..
  • Biir bas kaldiris ifadesi sayin alibey acaba bu.neyin hirsidir kim kimden ne kopariyorsa artik kim guclulugunu kanitliorsa. Yazdiklarin bnce pek icacici deil.obir.mudur bole kelimeler kullanilmasi.hos degil. Bir saldiris icindesinki bunu alanen yapman hic hos deil. Dedigim gibi kim kimin.kuyruguna dokunduysa yandi.:) hic hos deil.
  • Şimdi Anlıyorum bizim müdür niye görevden alınmıyor o da ayni
  • Hastalıkta sağlıkta arkandayız Ali Kıdık!
  • Ali kıdık bir gazeteci dogruları yazan hemde karadenizli bir hemşerum ula milletvekilligine aday ol
  • Yakında abbas yolcu temel kotil milletvekillligi sonra bakanlık bekliyormuş olmadı memleketinden anketlerde istenmedi dibe vurdu türkiyede bir kendisimi uçak mühendisi yok daha neler yakında turceel e gider şu an pazarlıkta
  • Ben olaya başka bir açıdan bakıyorum: Arkadaş, adam koskoca THY'nin patronu, attığı imza okuma-yazmayı askerdeyken öğrenmiş bir adamınkine benziyor. 11 yaşındaki kızımın imzası bununkinden daha havalı.
  • NEDENSE SENARYO HEP AYNI ALI KIDIK ÖNCE THK SONRA THY AMA BALTAYI SERT KAYAYA CARPMISSIN BU SEFER INSALLAH SENINDE O DEMIR PARMAKLIKLAR ARKASINDAN SELAMLARINI ALIRIZ INSALLAAAAAAAHHHHHH.ONCA MASUMU EGO ICIN CIKARMISLAR DIYOLAR THK DAKI 137 KISILIK KIYIMDAN HIC SOZ ETMIYORSUNUZ DRUST GERCEKCI HABERCISINIZYA HANI SU KIS GUNU ANNE KARNINDA COCUGU OLAN YETIMLERI KAPI DISARI ETTIREN YONETIMDWN NIYE HIC HABERLER GELMIYO HEMDE BIR RANT UGRUNA YAPTIRILAN.EGER ALLAHIMIN BIRAZCIK SEVDIGI KULUYSAM SIZLERINDE BOYLE EVINE BIR EKMEK GOTURMEYE PARASI KALMAYACAK GUNKERINIZI GOSTERIR BIZLERE.INSALLAH EKMEGIYLE OYNATTIGINIZ ADAMLARIN AHI TITARDA EKMEGINIZLE OYNAYAN BIRILERINI CIKARTIR KARSINIZA.EGER AZCIK DELIKANLIYSANIZ BU YAZIMINDA YAYIMLARSINIZ
  • samımıyetsızlıgı yuzunden bllı olmuyor mu bu kadar yapmacık gulen bırısı var mı baska ?
  • Beni arayan oldu mu :) ..?

TEMEL KOTİL BÖYLE İMZA ATIYORSA VAY THY'NİN HALİNE...

Değerli okurlar; emin olun ki yazdıklarım ve bugüne kadar benim köşemde okuduklarınız hiçbir negatif düşünce ürünü değildir. Tamamen objektif ve tamamen somut bilgiye dayanan yazılar yazmaya gayret ederim. Temel Kotil ile ilgili birkaç hafta önce yazdığım yazının ardından bana gelen bir belgeyi gördüğümde, yazımın çok hafif kaldığını düşündüm maalesef.

Bir genel müdür düşünün ve o genel müdür THY gibi bir devin genel müdürü. Ve hergün kim bilir kaç imza atarak THY'yi yükümlülük altına sokuyor. "Ne var bunda, adamın işi bu" diyebilirsiniz. Aksini iddia etmiyorum. Ama maalesef çok şey var bunda.

Yazdığım yazı, Temel Kotil'in zoruna gitmiş olmalı ki cezalandırılmam için savcılığa suç duyurusunda bulunuverdi. Normal karşılıyorum. Hesap vermeye de hazırım. Çokça mahkeme gördü bu kardeşiniz. Şükürler olsun ki yazdığımız hiç bir yazının arkasında durmamazlık etmedik. Sonuna kadar savunduk kendimizi.

Yine öyle olacak. Lakin Temel Kotil, Temel fıkralarını aratmayacak bir imza atmış şikayet mektubuna. Aynen yayınlayacağım. Biliyor musunuz benim adım şikayet dilekçesinde Halil Gıdık olarak geçiyor. Breh breh, sen neye imza attığını biliyor musun ey Temel Kotil. Aklı başında adam sanırdık. İmza attığı evrakları okur sanırdık.

Sizin için yazdığım yazının çok hafif bir yazı olduğunu, aslında çok daha ağır ifadelere layık olduğunuzu yazmam gerekirdi. Ama yazı etiğim elvermiyor.

Lakin sayın Kotil imza konusunda mimlidir. İmzayı atar "atmadım, haberim yok" der. Bir zamanlar kabin memurları için kırmızı ruj yasağı gündeme geldiğinde "haberim yok" demişti. Ancak kabin ekipleri için hazırlanan CCM (Cabin Crew Manual) kitabında o kuralların altında sizin imzanızın olduğu ortaya çıkınca da yüzünüz kızarmamıştı. Sanıyor musunuz ki bu durumdan mahçubiyet duydu.

Ha bir de şu var; Allah var bende çok eleştirdim Şükrü Can'ı deve kesti diye. Ama Temel Kotil'in haberi vardı. Lakin onu da inkar etmişti. Sonradan Şükrü Can açıklayınca da yüzü kızarmış mıdır acaba?

Şimdi, benim merak ettiklerime THY'nin Doç. Dr'si, Genel Müdürü Temel Kotil'in cevap vermesini beklerim.

Bir kaç soru sormama müsaade edersiniz sanırım sayın Kotil!

  1. THY Genel Müdürü olarak bugüne kadar bu tür kaç imza attınız?
  2. Temel Kotil, imza attığı evrakları okumadan mı imzalamaktadır?
  3. Örneğin Airbus alıyorum diye Boeing anlaşması imzaladınız mı?
  4. Hat açıyorum diye hat kapattığınız oldu mu?

Evet değerli dostlar;

İşte sayın Kotil beni savcılığa şikayet ettiği dilekçe. Görün de ibret alın THY Genel Müdürü nasıl imza atıyor;

TEMEL KOTİL BÖYLE İMZA ATIYORSA VAY THY'NİN HALİNE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

havacı34 ~ 9 yıl önce
Havalimanında daha nice Genel Müdürler var.Kimin gönderdiği belli olmayan imzasız mektuplardan korkan ve işleme koyan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bulent dd ~ 9 yıl önce
Biir bas kaldiris ifadesi sayin alibey acaba bu.neyin hirsidir kim kimden ne kopariyorsa artik kim guclulugunu kanitliorsa. Yazdiklarin bnce pek icacici deil.obir.mudur bole kelimeler kullanilmasi.hos degil. Bir saldiris icindesinki bunu alanen yapman hic hos deil. Dedigim gibi kim kimin.kuyruguna dokunduysa yandi.:) hic hos deil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şimdi Anlıyorum bizim müdür niye görevden alınmıyor o da ayni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Can ~ 9 yıl önce
Hastalıkta sağlıkta arkandayız Ali Kıdık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ali kıdık bir gazeteci dogruları yazan hemde karadenizli bir hemşerum ula milletvekilligine aday ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yakında abbas yolcu temel kotil milletvekillligi sonra bakanlık bekliyormuş olmadı memleketinden anketlerde istenmedi dibe vurdu türkiyede bir kendisimi uçak mühendisi yok daha neler yakında turceel e gider şu an pazarlıkta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaligrafi ~ 9 yıl önce
Ben olaya başka bir açıdan bakıyorum: Arkadaş, adam koskoca THY'nin patronu, attığı imza okuma-yazmayı askerdeyken öğrenmiş bir adamınkine benziyor. 11 yaşındaki kızımın imzası bununkinden daha havalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
NEDENSE SENARYO HEP AYNI ALI KIDIK ÖNCE THK SONRA THY AMA BALTAYI SERT KAYAYA CARPMISSIN BU SEFER INSALLAH SENINDE O DEMIR PARMAKLIKLAR ARKASINDAN SELAMLARINI ALIRIZ INSALLAAAAAAAHHHHHH.ONCA MASUMU EGO ICIN CIKARMISLAR DIYOLAR THK DAKI 137 KISILIK KIYIMDAN HIC SOZ ETMIYORSUNUZ DRUST GERCEKCI HABERCISINIZYA HANI SU KIS GUNU ANNE KARNINDA COCUGU OLAN YETIMLERI KAPI DISARI ETTIREN YONETIMDWN NIYE HIC HABERLER GELMIYO HEMDE BIR RANT UGRUNA YAPTIRILAN.EGER ALLAHIMIN BIRAZCIK SEVDIGI KULUYSAM SIZLERINDE BOYLE EVINE BIR EKMEK GOTURMEYE PARASI KALMAYACAK GUNKERINIZI GOSTERIR BIZLERE.INSALLAH EKMEGIYLE OYNATTIGINIZ ADAMLARIN AHI TITARDA EKMEGINIZLE OYNAYAN BIRILERINI CIKARTIR KARSINIZA.EGER AZCIK DELIKANLIYSANIZ BU YAZIMINDA YAYIMLARSINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ktl ~ 9 yıl önce
samımıyetsızlıgı yuzunden bllı olmuyor mu bu kadar yapmacık gulen bırısı var mı baska ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halil Gıdık ~ 9 yıl önce
Beni arayan oldu mu :) ..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000